fbpx

Kroophold Odsherred

Bedste kroophold i Odsherred 2024

Odsherred er en relativt ny kommune i Danmark. Den blev i 2014 anerkendt som officiel kommune sammen med 98 andre nye kommuner og én af de 17 nye kommuner i Region Sjælland; og nu kan du selvfølgelig komme på kroophold her. Tag på kroophold i Odsherred og oplev selv, hvad kommunen har at byde på.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Rørvig Centret
Hotels.com

Rørvig Centret

3.5/5

Uanset om du er forretningsmanden/-kvinden, parret eller familien, er Rørvig Centret noget for dig. Med muligheden for både hotelværelser, feriehuse og konferencer er du sikret din ferie på alle måder. Er du på weekendophold i forbindelse med brylluppet eller den runde fødsldag, tilbyder Rørvig Centret at stå for festen, der bl.a. inkludere 3 retters menu og fri bar.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Hotel Pandekagehuset
Hotels.com

Hotel Pandekagehuset

3/5

Fra Hotel Odsherred til Hotel Pandekagehuset – nyd hotellets lækre pandekager i hotellets restaurant. Midt i Nykøbing Sjællands gågade, finder du Hotel Pandekagehuset, der byder på et dejligt byliv og værelser til alle typer. Er du med familien på tur, kan du i nærheden oplevele Sommerland Sjælland, en hyggelig familiepark.

Laveste pris for 2 personer: 693 kr.

Hotel HøjbySø
Hotels.com

Hotel HøjbySø

3/5

Hotel HøjbySø ligger placeret i skønne naturomgivelser. Udefra ser det ikke ud af så meget, men I skal ikke lade jer narre. Når I træder ind på hotellet, vil I opleve at tage et skridt tilbage i tiden. Franske døre, retro tapet på væggene, blomstrede gardiner sengetøj og gamle billeder i guldrammer. I kommer til at bo i en klassisk romantisk tidslomme.

Laveste pris for 2 personer: 875 kr.

Søg ud mod kysten med et kroophold i Odsherred

Sjælland er Danmarks største ø, og i 2014 fik Region Sjælland hele 17 nye kommuner, som du har mulighed for at besøge. Du kan blandt andet taget på kroophold i Odsherred, hvor du kan opleve Sjællands Odde, og se hvad den er blevet til. 

Når du benytter dig af denne mulighed, så kommer du automatisk nærmere kysten takket være den måde, som Odsherred ligger på. Dermed er et kroophold i Odsherred en helt perfekt mulighed for at komme ud nær vandet og opleve den rolige effekt, som vand har på os.

Du kan opleve det samme, hvis du vælger et kroophold på Ærø for eksempel, men det tager selvfølgelig lidt længere tid at komme derover, og det kan være en smule mere besværligt.

Det kan du forvente af et kroophold i Odsherred

Et kroophold i Odsherred byder på en masse afslapning og forkælelse. Værelserne på kroerne har en hel del personlighed i forhold til rigtigt mange hotelværelser, da det på kroerne rundt omkring i landet handler om at bringe en stemning frem.

Typisk kommer denne stemning fra de mange nipsting, som du finder både på værelserne, men også fordelt rundt omkring på resten af kroen. Indretningen føder en hel del til stemningen, men medarbejderne giver også en hel del og møder dig med store smil og åbne arme. 

Afhængig af opholdet, så er der også nogle steder mulighed for at forkæle din krop, hvis du vælger et kroophold med spa for eksempel. 

flot kro

Forkæl en du holder af med et kroophold i Odsherred

Mange danskere har svært ved at tage sig tid til sig selv – derfor giver det god mening at hjælpe dem til dem. Giv en du holder af et kroophold, så de kan forkæle sig selv og slappe af i en stresset tid. 

Kroerne rundt omkring i Danmark tilbyder forskellige ting, og nogle gange vil der være nogle helt særlige arrangementer, der virkelig lader dig mærke dette. Derfor kan du med fordel holde øje med de forskellige kroophold tilbud – ikke kun fordi du ofte kan spare en krone eller to, men også fordi du kan få en helt unik oplevelse i bagagen.

Et kroophold i Odsherred kan også byde på meget forskelligt – du kan for eksempel vælge et kroophold med golf eller du kan vælge et helt almindeligt ophold, hvor du blot nyder den særlige stemning og dine omgivelser.

FAQ

Hvad koster et kroophold i Odsherred?

Prisen på et kroophold i Odsherred varierer meget afhængig af dine egne ønsker og behov. Du kan enten læse nærmere på vores hjemmeside eller kontakte os for at få et anslag på dit specifikke kroophold.

Hvad kan du opleve på et kroophold i Odsherred om sommeren?

Odsherred har en masse at tilbyde – særligt i sommerferien. Her kan du opleve Sommerland Sjælland, Odsherred Zoo Rescue, GlasSpiren Familieværksted, Geopark Odsherred, Ulvsborg Historisk Værksted, Gekko Park, Kastanielys Lysestøberi & Livsstilsbutik, Besøgsmark og oplevelsesrute på Lammefjorden og meget, meget andet. 

Hvad kan du opleve på et kroophold i Odsherred i efterårsferien?

Det særlige ved Odsherred er, at deres aktiviteter skifter meget. Tager du på kroophold i efterårsferien, kan du både opleve arkæologi – også for børn – du kan lære om urter, se teaterstykker, høre god musik og tage på en guidet tur i Annebergparken. Der er utroligt mange tilbud, der hjælper dig med at gøre dit kroophold helt perfekt.