fbpx

Kroophold Køge

Bedste kroophold i Køge 2024

Køge er en levende by i udvikling, hvor nærheden til både storby og naturen danner rammerne for et hyggeligt købstadsmiljø, der både har øje for et levende byliv i rivende udvikling, men også bevarelsen af lokalsamfundets historie.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Vores 5 mest populære kroophold

Tyrstrup Kro
Billede fra Risskov Bilferie

Tyrstrup Kro

4/5

Tyrstrup Kro ligger idyllisk ved mark og skov nær den historiske by Christiansfeld. Den charmerende, stråtækte kro tilbyder 4-stjernet ophold med personlig service, klassisk indrettede lokaler og en hyggelig atmosfære. Hver morgen serveres en dejlig morgenmad, og om aftenen kan gæsterne nyde udsøgt mad i den lyse restaurant.

Laveste pris fra: 1.549 kr.

Landgasthof Tarp
Billede fra Risskov Bilferie

Landgasthof Tarp

2/5

Landgasthof Tarp, beliggende i den nordtyske landsby Tarp, er en af Risskov Bilferies bestsellere. Det familieejede hotel fra 1915 byder på en hjemlig atmosfære, solid husmandskost i restauranten og en keglebane. Hotellet ligger tæt på spændende seværdigheder og byer som Flensburg og Friedrichstadt.

Laveste pris fra: 819 kr.

Rudbøl Grænsekro - Kroophold.dk
Billede fra Risskov Bilferie

Rudbøl Grænsekro

3/5

Rudbøl Grænsekro ligger ved Rudbøl Sø, tæt på den tyske grænse, omgivet af marsken og rigt dyreliv. Kroen har en restaurant med danske og internationale retter, cykel- og kano-udlejning, samt internetadgang. Nyd golfophold og guidede ture til Sort Sol i marts og september-oktober.

Laveste pris fra: 1.269 kr.

Hotel Menstrup Kro
Billede fra Risskov Bilferie

Hotel Menstrup Kro

3/5

Menstrup Kro ligger i landlige omgivelser nær Næstved og tilbyder et hyggeligt kroophold. Her bydes gæster velkommen med hjemlig atmosfære og mange interessante seværdigheder i nærheden. Hotellet tilbyder minigolf om sommeren, cykeludlejning og trådløst internet.

Laveste pris fra: 1.119 kr.

St. Binderup Kro - Kroophold.dk
Billede fra Risskov Bilferie

St. Binderup Kro

3/5

St. Binderup Kro, grundlagt i 1617 og kgl. privilegeret i 1749, er en af Danmarks mest autentiske kroer. Efter nænsom ombygning tilbyder kroen hyggelig stemning, en restaurant med danske retter, en bar, aktivitetsrum, 24-timers reception, gratis internet og parkering, samt adgang til terrasse og have.

Laveste pris fra: 879 kr.

Andre populære kroophold

Hotel Niels Juel
Hotels.com

Hotel Niels Juel

4/5

Med en flot belliggenhed ved Køge Havn, 5 minutters gang fra Køge midtby og kun 700m fra Køge Station, ligger Hotel Niels Juel. På Hotel Niels Juels restaurant, serveres der både danske retter og fransk-inspirerede retter. Der bliver også afholdt vinsmagninger, i hotellets egen vinkælder. Derudover er der mulighed for at spille dart og billard. Så hvis du leder efter et hyggeligt hotel, med beliggenhed lige ud til vandet, så er Hotel Niels Jul lige noget for dig.

Laveste pris for 2 personer: 1.595 kr.

Derfor skal du vælge et kroophold i Køge

Fra natur, skov og strand til et pragtfuldt torv med caféer, barer og butikker byder Køge på alt, hvad hjertet begærer. Køge er en levende by, som også er blevet kåret til Danmarks hyggeligste handelsby. Det skyldes blandt andet, at Køge er en by i udvikling, der samtidig husker at værdsætte lokalhistorien. 

Køge har et pragtfuldt torv, der hver onsdag og lørdag prydes af torvedage, hvor det er muligt at købe ost, fisk, friske grøntsager og friske blomster fra lokale sælgere, mens det resten af ugens dage blot er en by med hyggelige caféer, smukke omgivelser og idyllisk natur.

En by med en rig lokalhistorie

Køge byder på mange forskellige oplevelser, så uanset om du er afsted med familien, alene eller på tur med en god ven, så er der noget for enhver smag. Er du interesseret i byens lokalhistorie er det eksempelvis muligt at besøge Kjøge Mini By, hvor der opføres en historisk korrekt udgave Kjøge anno 1865, men er du mere krigsinteresseret kan Køge Maritime Modelbyggerlaug måske vække interesse.

Har du tidligere haft glæde af et kroophold i Skagen, kan et kroophold i Køge have interesse, da man her ligeledes møder omgivelser præget af både historie, idyl, byliv og adgang til havneområde og badestrand.

hyggelig kro

Kroferie med familie, venner eller kolleger

Uanset om du vil på kroferie med familie, venner eller i forbindelse med firmaaktiviteter, så har Køge meget at byde på. Det er tillige muligt at arrangere et kroophold med julefrokost, hvis dette har interesse for en ny og anderledes julefrokost. 

FAQ

Hvad kan man lave i forbindelse med et kroophold i Køge?

Der er mange ting at lave, når du vælger kroophold i Køge. Alt efter hvilken slags kroferie du er interesseret i, kan du opleve noget nyt, men alt lige fra natur til historie til shopping er muligt i Køge, så der er noget for enhver smag.

Hvad koster et kroophold i Køge?

Kroopholdene i Køge varierer i pris alt efter, hvilket værelse du vælger, og hvor tæt på centrum du ønsker at være. Kontakt os for videre information eller se mere på vores hjemmeside. 

Er der mulighed for byliv i Køge?

Køge byder på et rigt udvalg af caféer og barer, men er heller ikke længere væk ene ca. 40 minutter med toget, hvis man ønsker mere byliv.