fbpx

Kroophold Køge

Bedste kroophold i Køge 2023

Køge er en levende by i udvikling, hvor nærheden til både storby og naturen danner rammerne for et hyggeligt købstadsmiljø, der både har øje for et levende byliv i rivende udvikling, men også bevarelsen af lokalsamfundets historie.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream Kro- & Hotelophold
Go Dream

Go Dream Gavekort til Kro- & Hotelophold

3/5

Inviter dit livs kærlighed eller en god veninde med på et dejligt kroophold. Med dette Go Dream Gavekort får I nemlig adgang til utallige hyggelige kroer samt hoteller rundt om i hele Danmark. Flere af opholdende inkludere en dejlig middag som kan nydes under jeres kroophold i skønne rammer og i godt selvskab.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Hotel Niels Juel
Hotels.com

Hotel Niels Juel

4/5

Med en flot belliggenhed ved Køge Havn, 5 minutters gang fra Køge midtby og kun 700m fra Køge Station, ligger Hotel Niels Juel. På Hotel Niels Juels restaurant, serveres der både danske retter og fransk-inspirerede retter. Der bliver også afholdt vinsmagninger, i hotellets egen vinkælder. Derudover er der mulighed for at spille dart og billard. Så hvis du leder efter et hyggeligt hotel, med beliggenhed lige ud til vandet, så er Hotel Niels Jul lige noget for dig.

Laveste pris for 2 personer: 1.595 kr.

Derfor skal du vælge et kroophold i Køge

Fra natur, skov og strand til et pragtfuldt torv med caféer, barer og butikker byder Køge på alt, hvad hjertet begærer. Køge er en levende by, som også er blevet kåret til Danmarks hyggeligste handelsby. Det skyldes blandt andet, at Køge er en by i udvikling, der samtidig husker at værdsætte lokalhistorien. 

Køge har et pragtfuldt torv, der hver onsdag og lørdag prydes af torvedage, hvor det er muligt at købe ost, fisk, friske grøntsager og friske blomster fra lokale sælgere, mens det resten af ugens dage blot er en by med hyggelige caféer, smukke omgivelser og idyllisk natur.

En by med en rig lokalhistorie

Køge byder på mange forskellige oplevelser, så uanset om du er afsted med familien, alene eller på tur med en god ven, så er der noget for enhver smag. Er du interesseret i byens lokalhistorie er det eksempelvis muligt at besøge Kjøge Mini By, hvor der opføres en historisk korrekt udgave Kjøge anno 1865, men er du mere krigsinteresseret kan Køge Maritime Modelbyggerlaug måske vække interesse.

Har du tidligere haft glæde af et kroophold i Skagen, kan et kroophold i Køge have interesse, da man her ligeledes møder omgivelser præget af både historie, idyl, byliv og adgang til havneområde og badestrand.

hyggelig kro

Kroferie med familie, venner eller kolleger

Uanset om du vil på kroferie med familie, venner eller i forbindelse med firmaaktiviteter, så har Køge meget at byde på. Det er tillige muligt at arrangere et kroophold med julefrokost, hvis dette har interesse for en ny og anderledes julefrokost. 

FAQ

Hvad kan man lave i forbindelse med et kroophold i Køge?

Der er mange ting at lave, når du vælger kroophold i Køge. Alt efter hvilken slags kroferie du er interesseret i, kan du opleve noget nyt, men alt lige fra natur til historie til shopping er muligt i Køge, så der er noget for enhver smag.

Hvad koster et kroophold i Køge?

Kroopholdene i Køge varierer i pris alt efter, hvilket værelse du vælger, og hvor tæt på centrum du ønsker at være. Kontakt os for videre information eller se mere på vores hjemmeside. 

Er der mulighed for byliv i Køge?

Køge byder på et rigt udvalg af caféer og barer, men er heller ikke længere væk ene ca. 40 minutter med toget, hvis man ønsker mere byliv.