fbpx

Kroophold Østjylland

Bedste kroophold i Østjylland 2024

I Østjylland finder du vild og rå natur med et kuperet terræn, som endnu bærer præg af istiden. Du finder natur- og dyreparker, pulserende storbyliv, små byer med historisk islæt og meget mere. Oplev det hele på et hyggeligt og idyllisk kroophold, hvor den jyske godmodige charme tager imod dig med åbne arme og et smil.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Vores 5 mest populære kroophold

Tyrstrup Kro
Billede fra Risskov Bilferie

Tyrstrup Kro

4/5

Tyrstrup Kro ligger idyllisk ved mark og skov nær den historiske by Christiansfeld. Den charmerende, stråtækte kro tilbyder 4-stjernet ophold med personlig service, klassisk indrettede lokaler og en hyggelig atmosfære. Hver morgen serveres en dejlig morgenmad, og om aftenen kan gæsterne nyde udsøgt mad i den lyse restaurant.

Laveste pris fra: 1.549 kr.

Landgasthof Tarp
Billede fra Risskov Bilferie

Landgasthof Tarp

2/5

Landgasthof Tarp, beliggende i den nordtyske landsby Tarp, er en af Risskov Bilferies bestsellere. Det familieejede hotel fra 1915 byder på en hjemlig atmosfære, solid husmandskost i restauranten og en keglebane. Hotellet ligger tæt på spændende seværdigheder og byer som Flensburg og Friedrichstadt.

Laveste pris fra: 819 kr.

Rudbøl Grænsekro - Kroophold.dk
Billede fra Risskov Bilferie

Rudbøl Grænsekro

3/5

Rudbøl Grænsekro ligger ved Rudbøl Sø, tæt på den tyske grænse, omgivet af marsken og rigt dyreliv. Kroen har en restaurant med danske og internationale retter, cykel- og kano-udlejning, samt internetadgang. Nyd golfophold og guidede ture til Sort Sol i marts og september-oktober.

Laveste pris fra: 1.269 kr.

Hotel Menstrup Kro
Billede fra Risskov Bilferie

Hotel Menstrup Kro

3/5

Menstrup Kro ligger i landlige omgivelser nær Næstved og tilbyder et hyggeligt kroophold. Her bydes gæster velkommen med hjemlig atmosfære og mange interessante seværdigheder i nærheden. Hotellet tilbyder minigolf om sommeren, cykeludlejning og trådløst internet.

Laveste pris fra: 1.119 kr.

St. Binderup Kro - Kroophold.dk
Billede fra Risskov Bilferie

St. Binderup Kro

3/5

St. Binderup Kro, grundlagt i 1617 og kgl. privilegeret i 1749, er en af Danmarks mest autentiske kroer. Efter nænsom ombygning tilbyder kroen hyggelig stemning, en restaurant med danske retter, en bar, aktivitetsrum, 24-timers reception, gratis internet og parkering, samt adgang til terrasse og have.

Laveste pris fra: 879 kr.

Andre populære kroophold

Molskroen
Hotels.com

Molskroen

3/5

På Molskroen kan I slappe helt af og nyde hinanden og de smukke omgivelser. Det charmerende bindingsværksbyggeri byder jer velkommen midt i naturskønne områder. I kan få afprøvet jeres smagsløg, når spændende gourmetoplevelser udfordrer jer med bæredygtig og prisbelønnet gastronomi. Hvis I ønsker oplevelser i naturen, ligger Molskroen lige ved nationalparken Mols Bjerge. I bor også med adgang til en dejlig badestrand, og hvis I vil udforske det naturskønne område yderligere, stiller Målskroen cykler til jeres rådighed.

Laveste pris for 2 personer: 1.680 kr.

Aalbæk Gl Kro
Hotels.com

Aalbæk Gl. Kro

3/5

På Aalbæk Gl. Kro er afslapning og nydelse i fokus. Værelserne er indrettet i lyse farver, og det hele virker venligt, når I besøger kroen for første gang. I restauranten er stilen naturligvis videreført. Med hvide duge, hyggeligt tapet og fine blomster, finder I jer hurtigt godt tilpas. Det er jeres oplevelse af ren nydelse, der prioriteres højt.

Laveste pris for 2 personer: 805 kr.

Norsminde Kro
Hotels.com

Norsminde Kro

4/5

Hvis I vil mod vandet, er Norsminde Kro det absolut perfekte valg. Her opholder I jer tæt på både fjord, hav og å. Uanset om du kan lide at fiske eller bade ved stranden, er alle muligheder lige i nærheden. Et ophold på kroen er en hyggelig stund, hvor I kan få gastronomiske smagsoplevelser i kroens dejlige restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 898 kr.

Kongensbro Kro

3/5

Denne historiske kro, som ligger ved Gudenåens bred, er en hyggelig familiedrevet kro, som tilbyder god mad, og gode faciliteter, samt fantastiske omgivelser. Kroen som er fra 1663, er det perfekte sted til en weekend tur med kæresten, eller en uge med familien. På ”Kro”minoen kan i opleve den smukke danske natur, i form af en vandretur på 21,1 Km langs Gudenåen. Vandreturen starter i Silkeborg, og ender i Kongensbro, hvor man passende kan slutte dagen af på kroens gourmetrestaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Låsby Kro
Hotels.com

Låsby Kro

3/5

Med de krøllede, sorte jern-bogstaver på facaden af kroen, der former sig til Låsby Kro, er I ikke i tvivl om, hvad I kan forvente. Indvendigt hænger der dekorative tallerkener, petroleumslamper og røde velourstole med guldknapper. Som at svinge forbi en autentisk kro på sin tur, hvor værelserne oser af stemning og restauranten serverer den bedste kromad – med stegt flæsk om tirsdagen.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

Hotel Postgaarden Mariager
Hotels.com

Hotel Postgaarden Mariager

3/5

På Hotel Postgaarden Mariager bor i hyggeligt og fint på de hvide værelser med røde sengetæpper. Både udvendigt og indvendigt er stilen holdt klassisk og fin. Menukortet i hotellets restaurant skifter i løbet af ugen, og I kan derfor med fordel vælge et længere ophold og prøve de forskellige ting. En gåtur i den hyggelige by er absolut også anbefalelsesværdigt.

Laveste pris for 2 personer: 1.013 kr.

Svostrup Kro
Hotels.com

Svostrup Kro

2/5

Svostrup Kro ligger tæt på Gudenåen, hvorfor det er oplagt at gå en tur i den smukke og betagende natur i området, når I er på et ophold på kroen. Ellers kan I få en masse tid til at gå med at nyde den autentiske gamle kro, de flotte lokaler, gårdspladsen og den atmosfæriske stemning på stedet.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Nørre Vissing Kro
Hotels.com

Nørre Vissing Kro

3/5

Nørre Vissing Kro ligger placeret i dejlige omgivelser, og kroen er det perfekte valg, hvis I ønsker ro og stilhed omkring jer. Det er oplagt med et ophold på kroen året rundt, da den skiftende natur i løbet af året hele tiden vil indbyde til nye naturoplevelser. I vil også hurtigt føle jer hjemme på et af de hyggelige værelser.

Laveste pris for 2 personer: 729 kr.

Auning Kro
Hotels.com

Auning Kro

3/5

Auning Kro er et hyggeligt opholdsted som ligger midt i Djurlands naturskønne omgivelser. Det ligger i et behageligt, roligt og charmerende landsbymiljø, der byder på hjemlige omstændigheder. Auning Kro ligger kun 10 minutters kørsel fra Djurs Sommerland, og kun 25 minutters kørsel fra Randers Centrum. Hos Auning Kro er der mulighed for hyggelige aktiviteter som billard og dart. Auning Kro er velegnet til alle lige fra børnefamilien til kæresteparret.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

Fladbro Kro
Hotels.com

Fladbro Kro

3/5

Midt ude i skoven finder I Fladbro Kro. Med stråtag, bindingsværk og får i baghaven bliver hele pakken ikke mere autentisk end dette. Værelserne er indrettede efter skandinaviske principper, hvor det rustikke fokus skaber afslapning og hygge. I kan vælge forskellige pakkeløsninger, efter jeres behov, hvor overnatning, morgenmad, menu bestående af flere retter og andet er inkluderet i prisen.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Hotel Sabro Kro
Hotels.com

Sabro Kro

4/5

Hotel Sabro Kro byder på afslappende og hyggelige stemning og atmosfære, så I kan falde til ro og nyde de gæstfri omgivelser. Det er beliggende tæt på Aarhus, hvor der er mange muligheder for bl.a. oplevelser og koncerter. På kroens egen restaurant kan I få serveret flotte retter baseret på økologi og friske sæsonbestemte råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 960 kr.

Gjerrild Kro

3/5

Gjerrild Kro er det perfekte sted at afholde ferier og weekender i afslappede rammer. I skal vælge denne kro, hvis I er vilde med naturoplevelser. I nærområderne har I nemlig mulighed for at tage på børnevenlig strand, gå en tur i skoven eller tage på fisketur ved Gjerrild Klint. Der er også rig mulighed for blot at slappe af på jeres helt egen terrasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Purhus Kro
Hotels.com

Purhus Kro

3/5

Hvis det skal være lige til benet, er Purhus Kro det perfekte valg. Det er en familievenlig kro, hvor stil, stemning og atmosfære er helt nede på jorden. Kroen har en tilhørende hyggelig have, værelser med det mest nødvendige og en restaurant, der serverer gammeldags dansk mad. Den hyggelige stemning er i fokus – og der bliver delt ud af den.

Laveste pris for 2 personer: 1.030 kr.

Historiske rammer møder nutidens fordele på et kroophold i Østjylland

Det er intet under, at turister fra hele verden valfarter til Østjylland, som med Århus med tilnavnet ”Smilets By” viser en af de mest imødekommende sider af Danmark. Sammen med større byer som Randers og Horsens får du her en ørefuld af egns-dialægter, som sammen med den særlige gæstfrihed, som man især finder på et kroophold i Jylland, giver dig smækfuld af idyllisk stemning. 

Har du ikke tidligere stiftet bekendtskab med området, kan du glæde dig over, at afstandene på din kroferie i Østjylland ikke er så store. Du kan nemlig, med blot en times kørsel i naturskønne omgivelser, gå fra at befinde dig mellem høje huse og mange mennesker, til at stå på en brostensbelagt gade omgivet af skæve stråtækte bindingsværkshuse i en lille by på Djursland, som emmer af en forgangen tid.  

På et kroophold i Østjylland vil du opleve, at der er kredset for den idylliske stemning og for at bevare fornemmelsen af, at den danske historie går mange tusinde år tilbage. Der er sørget for både krohygge, ro og et hjemligt lune, der ofte er krydret med lækkerier og liflige dufte fra køkkenet, som gerne tilbereder mad med brug af lokale råvarer, og et kroophold med middag er derfor ikke til at gå fejl af. 

Oplev kontrasterne på egen krop 

Den særlige stemning der er på egnen, bærer præg af, at kontrasterne ligger inden for kort afstand af hinanden. På et kroophold i Østjylland får du nemlig mulighed for at opdele din tid mellem det begivenhedsrige storbyliv og de smukke naturlige omgivelser, som er unikke for egnen.

En kroferie i Østjylland indeholder oplevelser for de aktive og hærdede motionister, som kan tage udfordringen op og gå på vandretur i det kuperede terræn i Mols Bjerge, som har fået sin særlige udformning ved, at det var her istiden, i sin tid havde sin afslutning. 

Der er også oplevelser for de finkulturelt interesserede, som kan nyde godt af de mange museer og få en ekstra oplevelse i hatten med den specielle udsigt over Århus fra den ikoniske regnbuefarvede ring på toppen af ARoS, som er fremstillet af den dansk/islandske kunster Olafur Eliasson. 

Et kroophold i Østjylland egner sig også særligt godt til de dyreglade, som både kan opleve det imponerende fugleliv i Randers Regnskov, se geparder boltre sig på de store områder i Ree Park og se de store hajer blive fodret helt tæt på i Kattegatcenteret. 

elegante kroophold

Derfor er et kroophold i Østjylland noget helt særligt

Den særlige ånd, som et kroophold i Østjylland rummer, hvor historiske rammer i byerne møder de synlige beviser på naturens vilde kræfter i den kuperede natur i Mols Bjerge, er med til at skabe en uforglemmelig oplevelse. 

En kroferie i Østjylland er altså særligt for dig, som har lyst til at suge til dig af et væld af kontrastfyldte oplevelser. Østjylland er nemlig både for dig, som kan lide at kridte danseskoene på et kroophold med musik og dans, og for dig som har lyst til at blive inspireret til at komme helt ned i gear med naturen og den hyggelige krostemning som dit anker. Snyd ikke dig selv for denne vifte af muligheder for at skabe minder for livet med et kroophold i Østjylland. 

FAQ

Her kan du få svar på nogle af de hyppigst forekommende spørgsmål om kroophold i Østjylland.

Findes der romantiske kroophold i Østjylland?

Svaret her er simpelt. Ja! Flere af kroerne vil med den idylliske udstråling være et godt valg for et romantisk get-away. 

Hvor meget koster et kroophold i Østjylland?

Priserne på et kroophold i Østjylland varierer og afhænger af faktorer som kroens placering, hvilke tilvalg til opholdet kroen tilbyder, samt hvilket værelse du vælger. 

Hvor gammel skal jeg være for at bestille et kroophold?

Du skal være fyldt 18 år for at måtte bestille et kroophold.