fbpx

Kroophold Nytårsaften

Bedste kroophold til Nytårsaften 2023

Med et kroophold nytårsaften kan du læne dig tilbage og lade andre sørge for, at alt flasker sig, så det bliver en magisk aften. Du slipper for at skulle planlægge og forberede, og alt, du behøver at gøre, er at pakke en rejsetaske. Dagen kan du bruge på at opleve området omkring kroen, mens du indstiller dig på en uforglemmelig aften.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream Kro- & Hotelophold
Go Dream

Go Dream Gavekort til Kro- & Hotelophold

3/5

Inviter dit livs kærlighed eller en god veninde med på et dejligt kroophold. Med dette Go Dream Gavekort får I nemlig adgang til utallige hyggelige kroer samt hoteller rundt om i hele Danmark. Flere af opholdende inkludere en dejlig middag som kan nydes under jeres kroophold i skønne rammer og i godt selvskab.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Filskov Kro
Hotels.com

Filskov Kro

3/5

Hvis I er til lækre og spændende gastronomiske oplevelser, er Filskov Kro det oplagte valg. Her er der fokus på at skabe den bedste oplevelse for jer. I 2013 er kroen blevet moderniseret, så alt fremstår nydeligt og pænt. I kan med fordel spise på kroens restaurant, hvor friske råvarer og spændende retter sætter smagsløgene på prøve.

Laveste pris for 2 personer: 808 kr.

Skovdal Kro
Hotels.com

Skovdal Kro

3/5

Hvis du trænger til et hyggeligt ophold på en autentisk dansk kro vil det være oplagt at bestille et ophold på Skovdal Kro, her er du sikret et skønt ophold og dejlig mad. Derudover er du ganske få kilometer fra en stor oplevelse i form af Jellingstenene. Trænger du til et dejligt ophold vil vi klart anbefale dig Skovdal Kro.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

Norsminde Kro
Leonora Holidays

Norsminde Kro

4/5

Hvis I vil mod vandet, er Norsminde Kro det absolut perfekte valg. Her opholder I jer tæt på både fjord, hav og å. Uanset om du kan lide at fiske eller bade ved stranden, er alle muligheder lige i nærheden. Et ophold på kroen er en hyggelig stund, hvor I kan få gastronomiske smagsoplevelser i kroens dejlige restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 2.396 kr.

Femø Kro
Hotels.com

Femø Kro

2.5/5

Femø Kro er en helt fantastisk dansk kro som emmer af historie og autencitet. Hvis du ønsker et dejlig ophold på en hyggelig kro er dette hetl sikkert lige noget for dig. Med udsigt til havet er der altid noget pænt at kigge på og en god gåtur lige ude for døren.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Hvalpsund Færgekro
Hotels.com

Hvalpsund Færgekro

3/5

Hos Hvalpsund Færgekro finder I en lokal og autentisk stemning, hvor I med det samme føler jer velkomne. Her har I mulighed for både weekendophold, miniferie, gastronomiske oplevelser og meget mere. Uanset hvad I vælger, får i en dejlig udsigt til Limfjorden, hvor I kan være heldige at se sæler. I kan også tage på udflugter i nærområderne, hvor vandreture, kirker og klostre er velbesøgte. En stor nyhed i 2021 er med fokus på forkælelse, hvor I kan nyde den helt nye terrasse med spafaciliteter udendørs.

Laveste pris for 2 personer: 1.099 kr.

Aalbæk Gl Kro
Hotels.com

Aalbæk Gl. Kro

3/5

På Aalbæk Gl. Kro er afslapning og nydelse i fokus. Værelserne er indrettet i lyse farver, og det hele virker venligt, når I besøger kroen for første gang. I restauranten er stilen naturligvis videreført. Med hvide duge, hyggeligt tapet og fine blomster, finder I jer hurtigt godt tilpas. Det er jeres oplevelse af ren nydelse, der prioriteres højt.

Laveste pris for 2 personer: 805 kr.

Benniksgaard Hotel
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

Tag et skridt tilbage i historien, og oplev Danmark fra sin bedste side. Benniksgaard er en smuk og historisk gård i Sønderjylland, som blev bygget i 1393, og har en rig historie. Nu om dage er Benniksgaard et skønt hotel, som tilbyder fantastiske oplevelser i den smukke sønderjyske natur samt traditionel dansk mad fra restauranten Pejsestuen. Hotellet tilbyder et væld af aktiviteter som golf, sauna og cykling, så hvis det er noget for dig så tag et kig forbi.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

Kongensbro Kro

3/5

Denne historiske kro, som ligger ved Gudenåens bred, er en hyggelig familiedrevet kro, som tilbyder god mad, og gode faciliteter, samt fantastiske omgivelser. Kroen som er fra 1663, er det perfekte sted til en weekend tur med kæresten, eller en uge med familien. På ”Kro”minoen kan i opleve den smukke danske natur, i form af en vandretur på 21,1 Km langs Gudenåen. Vandreturen starter i Silkeborg, og ender i Kongensbro, hvor man passende kan slutte dagen af på kroens gourmetrestaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Tambohus Kro & Badehotel
Hotels.com

Tambohus Kro & Badehotel

3/5

Som vindere af Årets værelsesoplevelse 2020, får I en ekstra oplevelse på Tambohus Kro & Badehotel. Vælg et af de flotte værelser, og I har endda mulighed for at købe en samlepakke, hvor I får ophold, morgenbuffet, gourmetmiddag og gratis adgang til wellnessoplevelser. Det er den helt perfekte måde at koble af på, hvor I har mulighed for at nyde hinanden fuldt ud.

Laveste pris for 2 personer: 699 kr.

Comwell Sorø
Hotels.com

Comwell Sorø

4/5

Hvis du er fan af den smukke danske natur, så er Comwell Sorø det helt rigtige sted for dig og din ferie. Sorø´s bymidte ligger omkring 2 km fra hotellet. Hotellet tilbyder en unik og afslappet atmosfære i midten af Sjælland, samt udsigt over Pedersborg sø, som ligger i gåafstand. Hotellet har et væld af aktiviteter i form af dart, billard og andre spil, samt en restaurant med panoramaudsigt.

Laveste pris for 2 personer: 1.028 kr.

Rudbøl Grænsekro
Hotels.com

Rudbøl Grænsekro

3/5

I Nationalparken Vadehavet ligger den hyggelige Rudbøl Grænsekro. Det er den perfekte beliggenhed for naturelskerne, da I er i kort gåafstand fra Rudbøl Sø, marker og dansk natur med spændende dyreliv. Kroen er bevaret i en autentisk og enormt hyggelig stil, og når I har fundet jeg til rette på jeres værelse, vil den skønne kro-atmosfære langsomt sænker sig.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Hotel Thinggaard
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

Hvis I er til det moderne, stilrene og enkle, er Hotel Thinggaard det oplagte valg. Når I bor på et af de stilfulde værelser, vil I samtidig have et væld af muligheder i nærheden; vildmarksoplevelser, spaophold, gourmetoplevelser og meget mere. På hotellets egen restaurant kan I også nyde gourmetmenuer af høj kvalitet, når I vender retur efter dagens udflugter og oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

Gram Slotskro

3/5

Gram slotskro ligger i hjertet af Sønderjylland, og det er et smukt og hyggeligt sted, som egner sig perfekt til en forlænget weekend i de fantastiske sønderjyske omgivelser. I nærheden af Gram Slotskro finder du Ribe Domkirke, samt domkirkemuseet, hvilket egner sig perfekt til en dagsudflugt. Restauranten på Gram slotskro ligger stor vægt på kvaliteten af deres råvarer, og dette kan både smages og fornemmes.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Hotel Juelsminde Strand
Hotels.com

Hotel Juelsminde Strand

3/5

Kan du lige et stilfuldt hotel som er omgivet af Tofteskoven? Hop ind og booke det næste ophold på Hotel Juelsminde Stand. Værelserne har eget bad, tv og gratis internet. Er man der i flere dage, kan man vaske tøj på ejendommen. 4 minutters kørsel derfra ligger Juelsminde Golfklub og stranden ligger mindre end 10 minutters gang fra hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 815 kr.

Sallingsund Færgekro
Hotels.com

Sallingsund Færgekro

3/5

Om det er kærestetur eller getaway med familien, så er Sallingsund Færgekro det rette sted. Kroen er omringet af skov og fjord, så beliggenheden ved Limfjorden er fantastisk. Derudover ligger kroen i gåafstand fra en smuk sandstrand, med udsigt over Limfjorden. På restauranten serveres både danske og franske retter, som alle tilberedes med de bedste råvarer fra den pågældende årstid.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Hotel Ballumhus
Hotels.com

Hotel Ballumhus

3/5

På landet i Sønderjylland ligger Hotel Ballumhus. Blot 14 km derfra ligger Rømø, som er værd og se, når man har booket et ophold på dette hotel. Værelserne har eget tv, egen indgang og en lille terrasse. Restauranten har specialiseret sig i traditionelle danske retter. Små 15 minutters kørsel fra hotellet finder man byerne Skærbæk og Bredebro.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Gerlev Kro Og Hotel
Hotels.com

Gerlev Kro

3/5

Gerlev Kro og Hotel er stedet til dig som leder efter en hyggelig, traditionel kro. Hos Gerlev Kro og Hotel vil du og din partner eller familie få en autentisk oplevelse af en historisk dansk kro. Gerlev Kro og Hotel tilbyder en lækker A la carte menu, som indeholder det mest spændene udvalg af frugt og grønt fra den pågældende årstid.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Hotel Troense
Hotels.com

Hotel Troense

3/5

På øen Tåsinge ligger det smukke ”Hotel Troense”. Hotellets udsigt over Troense Havn og Storebælt gør stedet yderst attraktivt. Nyd udsigten over en god middag på hotellets restaurant. Værelserne er dejlige lyse og pæne. På under en halv time ligger Valdemars Slot og Egeskov Slot, som er populære seværdigheder. Det er gode steder til vandreture og børneleg.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Hotel Dania
Hotels.com

Hotel Dania

4/5

På torvet i Silkeborg ligger det elegante Hotel Dania. Hotellet har siden 1960 været familieejet. Hotellet ligger i hjertet af Silkeborg med naturskønne omgivelser såsom Silkeborgsøerne. Når du går ud af hotellet er der specialbutikker, restauranter, caféer og kunstudstillinger. Hotellet har nye, lyse og lækre værelser, med i lejeprisen er der morgenbuffet. Restauranten er kendt for sin madkunst og kvalitet.

Laveste pris for 2 personer: 1.099 kr.

Østergaards Hotel
Hotels.com

Østergaards Hotel

3/5

Hvis du og veninderne skal tøsehygge i et par dage, skal I prøve Østergaards Hotel. Hotellet ligger ved siden af Herning Butikscenter og Herning Golfklub. Når I ankommer til hotellet, kan I smutte en tur på shopping og tage retur igen og nyde lækker gourmetmad, som hotellets restaurant tilbyder. Herefter kan I forsætte i baren, inden I tøsehygger på værelset.

Laveste pris for 2 personer: 750 kr.

Hotel Pinenhus
Hotels.com

Hotel Pinenhus

3/5

Hotel Pinenhus henvender sig til alle typer og sammensætninger. Det er et afslappende hotel, hvor der er højt til loftet, og det ligger placeret uden forstyrrelser. Hotellet tilbyder forskellige faciliteter, hvor I kan nyde udsigten fra panoramarestauranten, få noget at drikke på den hyggelige bar og, sidst men ikke mindst, nyde tilværelsen i wellnessområdet. Her er lidt til alle.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Hotel Limfjorden
Hotels.com

Hotel Limfjorden

3/5

Med en udsigt over Limfjorden ligger det store og yderst smukke ”Hotel Limfjorden”. Med denne fantastiske beliggenhed får gæsterne rig mulighed for at tage på en gåtur langs Limfjorden. Blot 3 km derfra ligger Thisted, som er en hyggelig by at komme til. Hotellets restaurant tilbyder 2 og 3 retters menu, á la carte menu og et indbydende morgenbuffet.

Laveste pris for 2 personer: 969 kr.

Montra Skaga Hotel
Hotels.com

Montra Skaga Hotel

4/5

Kun 100 meter fra Nordsøen Oceanarium ligger Hotel Skaga. På alle værelser er der eget badeværelse og opholdsrum. På hotellet kan man blandt andet spille bordtennis og billard. Har du brug for at slappe af, står der en sauna til rådighed. I restauranten serveres der morgenbuffet, á la carte-retter, dagens ret og børnemenuer. 4 km fra hotellet ligger Hirtshals Golfklub.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

Den Gamle Grænsekro
Hotels.com

Den Gamle Grænsekro

3/5

Den Gamle Grænsekro Inn er en charmerende og gammel kro fra 1500-tallet. Krogens restaurant byder på traditionel dansk mad og ejendommens bar mikser gode drinks til dig. 20 minutters kørsel fra krogen kan du opleve kongeslottet KoldingHus og tage på shoppingtur i Kolding Storcenter. Krogen har legeplads til børnene, billardbord til de voksne og golfbaner i nærheden af krogen.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Montra Hotel
Hotels.com

Montra Hotel

4/5

Vil du væk fra hverdagens stress og jag? Og samtidig være omringet af et fantastisk landskab af skov og vand? Skynd dig at booke et ophold hos Montra Hotel Hanstholm. I den vilde natur ved Nordsøen ligger det skønne hotel med udsigt til naturreservatet og fyrtårnet. Nyd den opvarmede indendørs swimmingpool eller sauna. Eller snup en omgang minigolf.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Nørre Vissing Kro
Hotels.com

Nørre Vissing Kro

3/5

Nørre Vissing Kro ligger placeret i dejlige omgivelser, og kroen er det perfekte valg, hvis I ønsker ro og stilhed omkring jer. Det er oplagt med et ophold på kroen året rundt, da den skiftende natur i løbet af året hele tiden vil indbyde til nye naturoplevelser. I vil også hurtigt føle jer hjemme på et af de hyggelige værelser.

Laveste pris for 2 personer: 729 kr.

Hotel Vissenbjerg Storkro
Hotels.com

Hotel Vissenbjerg Storkro

3/5

Hotel Vissenbjerg Storkro har et hyggeligt indre, hvor lokaler og værelser er indrettet med stil, så I kan indtage dem stille og roligt. Der er mulighed for forskellige pakkeløsninger, og menuen skifter i løbet af året, hvor årstidsbestemte udskiftninger skaber spændende og lækre madoplevelser. Attraktioner i nærheden gør området meget attraktivt, hvis I vil opleve noget nyt i nærmiljøet.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Skærbækcentret

2.5/5

Skærbækcentret har 25 feriehuse og ligger kun 25 minutters kørsel fra øen Rømø. Husene har eget badeværelse og møbleret terrasse, som gør det rigtig hyggeligt og hjemligt. Til dem der elsker vand, er der adgang til gratis indendørs swimmingpool og fitnesscenter. Der er et indendørs legeområde, tennis, beachvolley og en bowlinghal. Der er også workshops og en gavebutik.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Hotel Marina
Hotels.com

Hotel Marina

4/5

Lige ved Grenå Strand ligger Hotel Marina. Hotellet tilbyder lækre lyse og store værelser, så selv børnefamilierne har plads. Der er legeplads til børnene og aktivitetscenter med billard og bordtennis. Der ligger en fin skov i nærheden som er ret attraktiv og kan anbefales til vandre- og løbeture. Kun 25 minutter derfra ligger forlystelsesparken Djurs Sommerland.

Laveste pris for 2 personer: 858 kr.

Hotel Menstrup Kro
Hotels.com

Hotel Menstrup Kro

3/5

Hotel Menstrup kro er en smuk og traditionel kro, hvor du kan opleve Næstved fra sin bedste side. Hotellet ligger omkring 8 km fra Bisserup strand i Næstved, og derudover er der kun omkring 10 minutters kørsel til den idylliske strand i Karrebæksminde. Hotellet tilbyder et hav af aktiviteter, som bland andet swimming pool, billard, minigolfbane og cykeludlejning. På restauranten på Hotel Menstrup kro kan du opleve et moderne twist på traditionelle danske retter.

Laveste pris for 2 personer: 833 kr.

St. Binderup Kro
Hotels.com

St. Binderup Kro

3/5

Mellem grønne og frodige træer vil St. Binderup Kro folde sig ud, når I ankommer til kroen. Under jeres ophold for I tildelt et autentisk og hyggeligt værelse, hvor der er plads til udfoldelse. Kroens restaurant er et besøg værd, da I vil opleve at træde tilbage i tiden. Alene tapetet på væggene skaber en hyggelig og varm atmosfære.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Rold Storkro
Hotels.com

Rold Storkro

4/5

Skal du til Nordjylland, så tag et stop forbi Rold StorKro. Rold StorKro tilbyder en stor mængde oplevelser og arrangementer, så ligegyldigt om det drejer sig om weekendophold, miniferie, kurser, eller firmaaftaler, så er Rold StorKro det rette sted. Rold StorKro er placeret lige ved Rold skov, som er et af de flotteste skovarealer som landet har at tilbyde. Kroens panoramarestaurant tilbyder en enestående madoplevelse i de bedste rammer.

Laveste pris for 2 personer: 1.048 kr.

Hotel Nørre Vinkel

3/5

Hotel Nørre Vinkel giver jer alt det, I måtte have brug for. Og med placeringen midt i naturen, med grønne marker og får, giver opholdet anledning til ren afslapning. I kan nyde godt af de mange oplevelser og aktiviteter i området. Besøg den hyggelige restaurant, hvor I kan nyde et lækkert måltid. Og I kan samtidig nyde den flotte udsigt over golfbanen, fjord og by.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Hotel Søparken
Hotels.com

Hotel Søparken

3/5

I skønne Aabybro ligger Hotel Søparken. Hotellet er til alle gæster, da de er meget prisvenlige og har kvaliteten i top. Ikke lagt fra hotellet ligger Fårup Sommerland, kulturoplevelser og vandreture ved Vesterhavet. Restauranten tilbyder lækkert mad, men vil man gerne have aftensmaden med tilbyder de også Take-Away. Det er tilladt at have mindre kæledyr med på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 718 kr.

Munkebo Kro
Hotels.com

Munkebo Kro

3/5

Ankomsten til Munkebo Kro er i sig selv en oplevelse af, at alle jeres forventninger bliver indfriet. Den afslappede atmosfære, den hyggelige kro og de dejlige værelser går op i en højere enhed. Med udsigt over Kertinge Nor, og muligheder for at spise både danske klassiske retter og moderne retter på kroens restaurant, får I hér den fulde pakkeoplevelse.

Laveste pris for 2 personer: 1.290 kr.

Gjerrild Kro

3/5

Gjerrild Kro er det perfekte sted at afholde ferier og weekender i afslappede rammer. I skal vælge denne kro, hvis I er vilde med naturoplevelser. I nærområderne har I nemlig mulighed for at tage på børnevenlig strand, gå en tur i skoven eller tage på fisketur ved Gjerrild Klint. Der er også rig mulighed for blot at slappe af på jeres helt egen terrasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Billum Kro
Hotels.com

Billum Kro

3/5

Billum Kro er et klassisk hotel, hvor du får alt det, du har brug for. Gæstfriheden og den afslappede stemning tiltaler alle, og kroen vandt i 2018 priser for både Bedste ankomst/modtagelse og Bedste restaurantoplevelse. I må derfor ikke snyde jer selv for et hyggeligt restaurantbesøg under skønne rammer, der passer til resten af stemningen på kroen.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Med et kroophold nytårsaften er du sikret ekstraordinær kvalitet 

Når du bestiller et kroophold nytårsaften, kan du glæde dig til at lægge ansvaret for, at aftenen forløber, som den skal, og blive så særlig som traditionen indbyder til, over på nogle andre. Det er derfor en ideel måde for dig at nyde en nytårsaften uden nogen bekymringer og samtidig få al charmen, som følger med en kroferie. 

Nytårsaften er den aften på året, hvor alle gør noget særligt ud af middagen, stemningen og oppyntningen til aftenen strabadser. Mange går i køkkenet i mange timer og kredser for maden. Og mange oplever også, at maden ikke blev helt, som de havde håbet. 

Kunsten at kreere et flot og lækkert måltid er noget, som de dygtige kokke gør en dyd ud af at blive de bedste til. De øver sig i årevis, og det kan både ses og smages. Når kokkene på kroerne forbereder den menu, som de mener, er særligt velvalgt til nytår, kan man altså også være sikker på, at de leverer ekstravagance. På luksus kroophold bliver menuen endda i en helt særlig gourmetklasse for sig. 

Et kroophold nytårsaften er strøet med stjerneglimmer 

Kroerne ved godt, at nytårsaften har en special klang i manges øre, og de lægger sig derfor i selen for at få deres hyggelige og stemningsfulde omgivelser til at give inspiration til en lige så hyggelig og stemningsfuld aften. Og middagen bliver da også gerne lidt ekstra lækker, når man ved, at mange af de ingredienser, der bruges, ofte er både økologiske og lokale. Man kan endda være heldig, at kroen selv har dyrket nogle af de råvarer, der bruges.  

Tager man på kroferie og fejrer nytår, har man altså også hele dagen, hvor man kan hygge sig, som man vil. Af denne grund vælger mange også gerne at krydre ferien med lidt ekstra luksus og tager på et kroophold med spa, hvor de kan bruge dagen på at forkæle både krop og sind, inden de hopper i aftenens festlige gevandter. 

Er man ikke interesseret i, hvad man kan bruge dagen på, så længe aftenen lever op til alle forventninger, og synes man, at nytårsaften for alt i verden skal indeholde et brag af en fest, er man sikker på at få sit ønske opfyldt, hvis man vælger et kroophold med musik og dans. Her vil alle gæster være kommet for at svinge sig op i den helt særlige feststemning, som ikke kan fremtvinges, men som kommer naturligt i de rette rammer, og nærmest kan skabe en stemning af eufori. 

flot kroophold

En nytårsaften med fyrværkeri og rabalder er ikke for alle

Lige så mange som synes, at nytåret skal fejres med mest mulig fest, ballade, larm og fyrværkeri, lige så mange har mere lyst til at tilbringe aftenen uden støj. For nogle mennesker er nytårsaften ikke en aften, de ser frem til, fordi de ved, at der følger flere timers brag fra fyrværkeri med. 

Kroerne har den fordel, at nogle af dem ligger placeret i de mere øde egne af landet, og det betyder, at de kan tilbyde en mulighed for, at gæsterne kan finde ro. Et kroophold med hund kan derfor være en fordelagtig måde at få en god og hyggelig aften med et lækkert måltid, samtidig med at man passer på sin firbenede bedste ven. 

Når man har været til mange nytårsfejringer, hvor alt det klassiske fest og spektakel har været hovedingrediensen for aftenen, kan man også have lyst til at prøve at se tilbage på året, der gik i mere rolige rammer og fejre sin nytårsaften på et kroophold. 

Man bør derfor unde sig selv en nytårsaften tilbragt sammen med dem, man har kær, hvor man har god tid og mulighed for blot at nyde en lækker middag og råhygge sig med hinandens selskab akkompagneret af bløde musiske toner og et godt glas vin. 

Et kroophold nytårsaften, som sætter rammen for en fløjlsblød stemning, kan derfor være lige så mindeværdig som den, hvor man fester natten lang. 

FAQ

Læs her svarene på nogle af de mest hyppige spørgsmål om et kroophold nytårsaften.

Hvad gør man, hvis man ønsker et vegetarisk alternativ, eller menuen indeholder allergener?

Alle kroerne er meget imødekommende og ønsker at yde et højt serviceniveau. Du vil derfor opleve, at de er villige til at imødekomme dine ønsker, hvis de får besked i god tid. 

Er det dyrt at tage på kroophold nytårsaften?

Da der ofte er kredset lidt ekstra for menuen, som også skal inkludere champagne og kransekage, vil du opleve, at prisen er lidt højere end på andre tidspunkter. Men da kroerne alle har forskelligt fokus og forskellig opfattelse af, hvor ekstravagant aftenen skal være, vil du kunne finde et kroophold nytårsaften i alle prisklasser. 

Hvor længe i forvejen skal man booke sit kroophold nytårsaften?

Da det er meget populært at tage på kroophold nytårsaften, er det en god idé at være ude i god tid, hvis man vil være sikker på at få plads. Det kan især være en god idé at planlægge opholdet i god tid, hvis man er flere, som ønsker at tage af sted sammen.