fbpx

Kroophold Langeland

Bedste kroophold på Langeland 2024

Tager du på et kroophold på Langeland, oplever du, hvordan du med det samme bliver en del af ø-livet og falder til ro i de naturrige omgivelser. På øen kan du både spise gourmet eller lave snobrød over bål, mens mørket sænker sig om dig. Langeland er øen, hvor adel, krig, kunsthåndværk og vilde heste eksisterer side om side.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Vores 5 mest populære kroophold

Tyrstrup Kro
Billede fra Risskov Bilferie

Tyrstrup Kro

4/5

Tyrstrup Kro ligger idyllisk ved mark og skov nær den historiske by Christiansfeld. Den charmerende, stråtækte kro tilbyder 4-stjernet ophold med personlig service, klassisk indrettede lokaler og en hyggelig atmosfære. Hver morgen serveres en dejlig morgenmad, og om aftenen kan gæsterne nyde udsøgt mad i den lyse restaurant.

Laveste pris fra: 1.549 kr.

Landgasthof Tarp
Billede fra Risskov Bilferie

Landgasthof Tarp

2/5

Landgasthof Tarp, beliggende i den nordtyske landsby Tarp, er en af Risskov Bilferies bestsellere. Det familieejede hotel fra 1915 byder på en hjemlig atmosfære, solid husmandskost i restauranten og en keglebane. Hotellet ligger tæt på spændende seværdigheder og byer som Flensburg og Friedrichstadt.

Laveste pris fra: 819 kr.

Rudbøl Grænsekro - Kroophold.dk
Billede fra Risskov Bilferie

Rudbøl Grænsekro

3/5

Rudbøl Grænsekro ligger ved Rudbøl Sø, tæt på den tyske grænse, omgivet af marsken og rigt dyreliv. Kroen har en restaurant med danske og internationale retter, cykel- og kano-udlejning, samt internetadgang. Nyd golfophold og guidede ture til Sort Sol i marts og september-oktober.

Laveste pris fra: 1.269 kr.

Hotel Menstrup Kro
Billede fra Risskov Bilferie

Hotel Menstrup Kro

3/5

Menstrup Kro ligger i landlige omgivelser nær Næstved og tilbyder et hyggeligt kroophold. Her bydes gæster velkommen med hjemlig atmosfære og mange interessante seværdigheder i nærheden. Hotellet tilbyder minigolf om sommeren, cykeludlejning og trådløst internet.

Laveste pris fra: 1.119 kr.

St. Binderup Kro - Kroophold.dk
Billede fra Risskov Bilferie

St. Binderup Kro

3/5

St. Binderup Kro, grundlagt i 1617 og kgl. privilegeret i 1749, er en af Danmarks mest autentiske kroer. Efter nænsom ombygning tilbyder kroen hyggelig stemning, en restaurant med danske retter, en bar, aktivitetsrum, 24-timers reception, gratis internet og parkering, samt adgang til terrasse og have.

Laveste pris fra: 879 kr.

Andre populære kroophold

Skrøbelev Gods
Leonora Holidays

Skrøbelev Gods

4/5

Ved det sydfynske øhav finder du Skrøbelev Gods – et gods til kærlighedsturen. På Skrøbelev Gods bliver alle 5 sanser udfordret – der er lidt til både smagssansen, lugtesansen, følesansen, synssansen og lydsansen. Få en kærlighedsfyldt oplevelse, du aldrig glemmer, med din partner.

Laveste pris for 2 personer: 1.292 kr.

Et kroophold på Langeland kan tage dig tusinder af år tilbage i tiden

Ligesom man på et kroophold i Østjylland kan se et levn fra istiden i Mols Bjerge, viser istiden sig også i naturen på Langeland. Langeland blev dannet af Storebæltsgletsjeren, og endnu i dag kan man se spor af isens randzone, som i dag har dannet parallelle rækker af bakker, som er 10-20 meter høje. Disse kaldes ”Hattebakker” og er ikoniske for øen og et besøg værd som en del af dit kroophold på Langeland. 

Med et kroophold på Langeland kan du ikke undgå at blive historisk inspireret, da du også får et kig tilbage til stenalderen. Langeland er det sted i verden, som indeholder den største koncentration af stendysser og jættestuer. Stendysser og jættestuer har det til fælles, at de tidligste er bygget i stenalderen mange tusind år før vor tidsregning, og blev i sin tid brugt som massegravkamre. 

Er din historiske interesse nærmere knyttet til nyere tid, kan du glæde dig til et besøg på Langelandsfortet, som havde til opgave at overvåge Østersøen under den kolde krig. Da krigen endte, blev fortet omdannet til museum, hvor du nu kan opleve ubåde, jægerfly, kanoner, minestrygere og meget andet helt tæt på.

Har du ikke interesse for krig, og havde du forhåbninger om at dit romantiske kroophold på Langeland indeholdt noget lidt mere fredelig underholdning, så kan langelandsfortet også diske op med et flot fuglereservat, hvor det er tilladt at holde picnic. 

hyddeligt kroophold

Den unikke natur og idyllen i de små gader gør et kroophold på Langeland uforglemmeligt

Som noget helt særligt lever der vilde heste i flok på Langeland, og det må siges at være et særsyn i Danmark, som kun kan gøre din kroferie endnu mere mindeværdig. Er du i god cykelform, kan du med fordel hoppe på jernhesten, så du ikke skræmmer vildhestene væk med lyden af en bil, når du vil ud og se dem boltre sig i deres rette element. 

Skal dansk idyl, hyggelig stemning og et historisk islæt være det, som er omdrejningspunktet for dit kroophold på Langeland, kan du tage på slentreture. Du kan gå på opdagelse i de små gader, hvor de stråtækte bondehuse af bindingsværk med små sprossede vinduer ligger tæt. Udsigten til de prægtige herregårde og slotte kunne nemt ligne kulissen til en gammel dansk film, og kroerne i området maler sig naturligt ind i stemningen.  

Den danske idyl findes også udenfor byerne, da Langeland har været hjemsted for hele 31 møller i tiden løb. Nogle af møllerne står der endnu, og flere af dem fungerer som museer, hvor man kan få et indblik i, hvordan vindmøllen maler kornet til mel. 

FAQ

Du kan her finde svarene på nogle af de hyppigst stillede spørgsmål om kroophold på Langeland.

Hvad kan man lave på et kroophold Langeland?

På Langeland er der noget for enhver smag, og du kan sagtens tilbringe hele dage i naturen på din kroferie. Du kan også vælge at tage på opdagelse på blandt andet Tranekær slot, Langelandsfortet, gå tur i de brostensbelagte gader i den gamle købstad Rudkøbing eller besøge de mange små kunsthåndværkere, som holder til på øen. 

Hvordan kommer man rundt på Langeland?

Langeland har tre forskellige busruter, som man kan bruge til at komme rundt på øen, men da øen ikke er særlig stor, er den et oplagt sted for dig, som kan lide at tage på cykelferie. Langeland har desuden hele tre forskellige færgeruter, hvis du skulle få lyst til at tage på opdagelse på Ærø eller udvide din ferie med et ekstra kroophold på Lolland-Falster. 

Hvorfor hedder mange steder på Langeland noget med bølle?

Ordet bølle kommer af ordet bol, som betyder lille sted, og da Langeland ikke er en særlig stor ø, har man i sin tid valgt denne navngivning til stederne. Der er i alt 15 bøller på Langeland.