fbpx

Kroophold Bornholm

Bedste kroophold på Bornholm 2024

Bornholm, Bornholm, Bornholm! Du, min dejlige ferieø! Sådan skrev Ib Mossin til Far til Fire filmen, hvor far og de fire unger tager til Bornholm på ferie. Og det er en sandhed, som du ikke kan løbe fra. Har du været en gang på Bornholm, så er det en tur, I snakker om igen og igen – og et kroophold på Bornholm er ingen undtagelse.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Pension Holmegaard
Hotels.com

Pension Holmegaard

2.5/5

Pension Holmegaard ligger ud til stranden i Sandvig. Alle værelser har eget badeværelse. Hver morgen er der et lækkert morgenbuffet. Ønsker man at hygge hjemme på pensionatet er der grillfaciliteter, som gæsterne kan benytte. Rønne ligger 24 km derfra, hvor der restauranter, butikker og byliv. Bornholms lufthavn ligger 28 km fra pensionatet.

Laveste pris for 2 personer: 1.030 kr.

Hotel Allinge
Hotels.com

Hotel Allinge

3/5

Hvis turen går til Allinge på Bornholm, bør I tage et ophold på Hotel Allinge. I Allinge er i tæt på alverdens fantastiske naturoplevelser, og en gåtur i byen er selvfølgelig også en hyggelig og lokal oplevelse værd. I får en lækker morgenmadsbuffet med i prisen, og om aftenen kan I spise spændende aftenbuffet, i hotellets restaurant, med et væld af muligheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Hotel Gudhjem
Hotels.com

Hotel Gudhjem

3/5

I centrum af Gudhjem ligger ”Hotel Gudhjem”. 150 meter fra hotellet ligger Gudhjem Havn, som har bådterminalen til Christiansø. På hotellet kan gæsterne slippe sig løs i deres indendørs swimmingpool, billardbord eller petanquebane. Er du gæsten som elsker at læse bøger, kan du i ro sidde på hotellets bibliotek. Gudhjem Golfklub ligger mindre end 5 km fra hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Griffen Spa Hotel
Hotels.com

Griffen Spa Hotel

4/5

Ønsker du at centralt og tæt på Bornholms byliv, skal du booke et ophold hos ”Griffen Spa Hotel”. Alle værelser har opholdsområde og skrivebord. Nogle værelser har balkon med havudsigt. Hotellets gæster har adgang til spa- og wellnesscenter. Det store center på 1000 m² byder på opvarmet indendørs pool, spabad. Behandlinger kan også bestilles. Lufthavnen ligger 7 km fra hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

Gudhjem Vandrerhjem
Hotels.com

Gudhjem Vandrerhjem

2/5

Bo midt i Gudhjem, hvor ”Gudhjem Vandrehjem” ligger et stenkast fra klipper og havnemiljø. Gudhjem Vandrehjem har værelser i flere størrelser og der er rig mulighed for, at benytte fællesstuen og fælleskøkkenet med masser af udstyr. Vandrehjemmet lejer også cykler. I gåafstand fra Vandrehjemmet kan man se Helligdommen, Bornholms Kunstmuseum og Døndalen.

Laveste pris for 2 personer: 624 kr.

Feriestedet Nordliv
Hotels.com

Feriestedet Nordliv

3/5

I den børnevenlige by Hasle finder man det familiedrevne pensionat ”Nordliv”. Det ligger ved østersøkysten på Bornholm og ligger 300 meter fra stranden. Der tilbydes værelser og campingtelte. Sover man i telt, er der en flot havudsigt. Pensionatet har et vaskeri, som gæsterne kan benytte. Ikke lagt derfra er der legeplads, vandland og minigolf.

Laveste pris for 2 personer: 600 kr.

Badepensionat Sandloppen
Hotels.com

Badepensionat Sandloppen

2.5/5

Badepensionat Sandloppen ligger i skønne Sandvig – blot 21 km fra Rønne. Når man kommer ind på pensionatet, får man en følelse af nærvær og hjemmelig hygge. Fine og lyse værelser, som har det hele. Der serveres morgenmad med blandt andet lune og hjemmelavet boller. En lille gåtur på 10 minutter og du er nede i byen.

Laveste pris for 2 personer: 828 kr.

Jantzens Hotel
Hotels.com

Jantzens Hotel

3/5

Jantzens Hotel ligger i Gudhjem og er samtidig det ældste hotel i byen. Alle værelser er med eget badeværelse og tv. De fleste værelser har balkon eller fransk altan. I den store sal servers morgenbuffeten med lokale specialiteter og hjemmebagt brød.Hotellet har gode muligheder og de bedste rammer til afholdelse af selskaber. Alle værelsespriser er inkl. lækkert morgenbuffet.

Laveste pris for 2 personer: 1.200 kr.

Grønbechs Hotel
Hotels.com

Grønbechs Hotel

3/5

Blot 5 km fra Hammershus ligger Allinge. I Allinge ligger et yderst hyggeligt og lækkert ”Grønbechs Hotel”. Du kan nyde en drink i snackbaren eller tage på en smagsoplevelse på hotellets restaurant. Der serveres kontinental morgenmad på hotellet. I byen kan man deltage i forskellige aktiviteter såsom vandreture. På hotellet ses et personale, der yder det bedste for deres gæster.

Laveste pris for 2 personer: 1.050 kr.

Hotel Klippen
Hotels.dk

Hotel Klippen

3/5

Prøv Danmark bedst udsigt – Book et ophold på Hotel Klippen. Hotellet ligger i Gudhjem, højt oppe på klipperne. Få uforglemmelige minder på et af værelserne med udsigt til havet og Gudhjem. Nyd lidt lækket på hotellers Café, hvor udsigten fabelagtig. Bind snørebåndene, tag kameraet med og besøg Helligdomsklipperne V. Bornholms Kunstmuseum. En væg af klipper og smuk udsigt.

Laveste pris for 2 personer: 1.065 kr.

Sandkås Badehotel
Hotels.com

Sandkaas Badehotel

3/5

Ønsker man et rigtigt badehotel med kun 50 meter ned til stranden, skal man besøge den familieejet Sandkaas Badehotel, som ligger på kysten mellem Tejn og Allinge. Hver morgen tilbyder hotellet på morgenmad med udsigt over havet. Der ligger restauranter 100 meter derfra. De fleste værelser har udsigt over Østersøen. 100 meter fra hotellet ligger en minigolfbane.

Laveste pris for 2 personer: 875 kr.

Hotel Sandvig Havn
Hotels.com

Hotel Sandvig Havn

2/5

I hjertet af Allinge finder man det fineste, stilfulde og rummelige ”Hotel Sandvig Havn”. Ved siden af hotellet ligger Sandvig Stand og Sandvig Havn. Hotellet har en indre gårdhave, hvor man kan sidde og hygge sig. Hotellet kan tilbyde lækre værelser med eget badeværelse og terrasse med udsigt over Østersøen. Et par minutters gang ligger Naturreservatet Hammerknude og Hammershus.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

Hotel Skovly
Hotels.com

Hotel Skovly

3/5

Inde i en fredet skov blot 5 km fra Rønne ligger Hotel Skovly. Hotellet ligger i rolige og naturskønne omgivelser. Her er der rig mulighed for at vandre, tage på cykeltue og fiskeri. Gæster på hotellet kan leje cykler. Værelserne er moderne og farverige til overkommelige priser. Der kan også lejes ferielejligheder. Hotellet serverer dagligt morgenbuffet til gæsterne.

Laveste pris for 2 personer: 1.053 kr.

Hotel Friheden
Hotels.com

Hotel Friheden

3/5

Ved at bo på Hotel Friheden få du som standard et værelse med privat balkon eller terrasse. Ønsker du mere forkælelse, kan du booke et værelse med panoramaudsigt over Østersøen. Hotellets restaurant byder på en håndfuld af lækkerier inden for skandinaviske ingredienser. I Café-baren serveres der kaffe, snacks og lokalt brygget øl. Nyd også en afslapningsdag i hotellets wellnesscenter.

Laveste pris for 2 personer: 695 kr.

Hotel Abildgaard
Hotels.com

Hotel Abildgaard

3/5

Et af Bornholms mest populære feriesteder er Hotel Abildgård. Hotellet ligger i Sandkås – 2 km fra Allinge, som er tæt på strand, skov, hav, vandrestier. All inklusiv er altid med i lejeprisen. Hotellet tilbyder udendørs pool, legeplads, billard og petanque. Der er cykeludlejning på hotellet, til dem der gerne vil udforske Bornholm på cykel. Husk: ”Nyd udsigten fra restauranten!”.

Laveste pris for 2 personer: 745 kr.

Hotel Balka Strand
Hotels.com

Hotel Balka Strand

3/5

150 meter fra den populære hvide og børnevenlige strand ligger det fredfyldte ”Hotel Balka Stand”. Hotellet ligger i Neksø. Restauranten serverer danske og internationale retter og deres bar er klar til en kold og smagsfuld servering. Faciliteterne på hotellet er sauna, legeplads, leje af cykler, skak, og billard. Under 2 km derfra ligger Snogebæk, som er en fiskerlandsby.

Laveste pris for 2 personer: 845 kr.

Fang sommerstemningen – også når det regner!

Et kroophold på Bornholm er et kroophold, der er svært at gøre efter et andet sted i landet. Der er nemlig noget over Bornholm, som du ikke rigtigt finder på samme måder andre steder i landet. Du kan nå derhen ad med et kroophold i Ebeltoft, hvilket er en fantastisk mulighed for en weekend, da der ikke er helt så langt, men har du tid til at tage på en kroferie, så er Bornholm bestemt transporttiden værd!

Bornholm og Ebeltoft har en evne til at fange den danske sommer, når den er bedst – uanset om det regner eller solen skinner. Det er nemlig ikke helt så vigtigt med vejret, når du kan tilpasse dagens strabadser til det.

Skulle regnen finde Danmark, mens du er på kroophold på Bornholm eller på ferie, så kan du tage ned på havnen og se på bådene i dine gummistøvler og med en opslået paraply, men hvis det i stedet er solen, der titter frem, så er der heller ikke langt til stranden – og uanset hvad, så kan du både få lækre fiskeretter og en stor is!

Et ophold for hele familien

Et kroophold adskiller sig fra et hotelophold på flere måder. Først og fremmest er der en helt anden form for ro. De danske kroer har en særlig charme, der fylder kroppen med ro, og meget af det har at gøre med den måde, som de er bygget på. De er nemlig typisk lidt tungere bygget, så de får et ældre udseende, hvilket har en særlig effekt på mange.

Derudover så ligger kroerne også ude i naturen eller i mindre byer, hvor du er lidt længere væk fra bylivet, end du er, når du bor på hotel. Igen giver det en ro, som mange har brug for, når nu hverdagen er så travl.

Sidst, men ikke mindst, så er det muligt at tage hele familien med på kro – også hunden. Der findes nemlig kroophold med hund, og det er der også mange, der benytter sig af, da de på den måde ikke behøver at finde pasning, men stadig kan komme hjemmefra, når de har tid. Du finder også kroophold på Bornholm, hvor hunden gerne må komme med.

vidunderlig kro

Slap af i hele kroppen med forkælelse

Som sagt så er der mange danskere, der gerne vil slappe helt af, når de har fri. Vi har en travl hverdag, hvor vi jonglerer med mange bolde i luften på én gang – familie, arbejde, venner, forhold, sport og hobbyer. Hvis det hele skal holdes i luften, så skal vi også have en pause engang imellem. Og det får du på en kro.

Er du interesseret i en pause, der virkelig kan mærkes, så kan du overveje et kroophold med spa, hvor du bliver forkælet fra top til tå på en måde, som du vil længes efter igen – og når du gør det, så kan du jo altid bare tage tilbage.

Det er hårdt arbejde at huske sig selv, når du hele tiden har fokus på så meget andet, men det er ikke desto mindre vigtigt, at du gør det alligevel. Og husk altid: du må gerne.

FAQ – Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad koster et kroophold?

Prisen på et kroophold svinger meget alt afhængig af dine ønsker og behov. Jo flere ting, du vælger til, jo dyre vil det også være. Du kan se mere på vores hjemmeside eller kontakte os for et bud på en pris på netop dit ophold.

Hvorfor tage på kroophold på Bornholm?

Bornholm er en helt fantastisk ferieø. Den oser af sommer, og der er altid den hyggeligste stemning, når du bevæger dig ned gennem gaderne, går ture på havnen eller daser på stranden.

Hvad kan jeg se, når jeg er på Bornholm?

Bornholm har lige fået bygget en ny svævebane, men de klassiske seværdigheder er der også endnu. Det gælder Hammershus Borgruin, Østerlars rundkirke og helligdomsklipperne for at nævne tre. Kroerne har typisk mere information om deres nærområder, som du kan kigge på, hvis du mangler information.