fbpx

Kroophold Juleaften

Bedste kroophold til Juleaften 2024

Et kroophold til jul er en helt igennem fantastisk oplevelse. De hyggelige omgivelser, hvor sneen lægger sig, kombineret med den charmerende indretning og udsmykningen i selve bygningen er opskriften på ægte julehygge. Ved at tage på kroophold juleaften er du garanteret en jul, som du sent vil glemme – og måske opstår der endda en tradition.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Vores 5 mest populære kroophold

Tyrstrup Kro
Billede fra Risskov Bilferie

Tyrstrup Kro

4/5

Tyrstrup Kro ligger idyllisk ved mark og skov nær den historiske by Christiansfeld. Den charmerende, stråtækte kro tilbyder 4-stjernet ophold med personlig service, klassisk indrettede lokaler og en hyggelig atmosfære. Hver morgen serveres en dejlig morgenmad, og om aftenen kan gæsterne nyde udsøgt mad i den lyse restaurant.

Laveste pris fra: 1.549 kr.

Landgasthof Tarp
Billede fra Risskov Bilferie

Landgasthof Tarp

2/5

Landgasthof Tarp, beliggende i den nordtyske landsby Tarp, er en af Risskov Bilferies bestsellere. Det familieejede hotel fra 1915 byder på en hjemlig atmosfære, solid husmandskost i restauranten og en keglebane. Hotellet ligger tæt på spændende seværdigheder og byer som Flensburg og Friedrichstadt.

Laveste pris fra: 819 kr.

Rudbøl Grænsekro - Kroophold.dk
Billede fra Risskov Bilferie

Rudbøl Grænsekro

3/5

Rudbøl Grænsekro ligger ved Rudbøl Sø, tæt på den tyske grænse, omgivet af marsken og rigt dyreliv. Kroen har en restaurant med danske og internationale retter, cykel- og kano-udlejning, samt internetadgang. Nyd golfophold og guidede ture til Sort Sol i marts og september-oktober.

Laveste pris fra: 1.269 kr.

Hotel Menstrup Kro
Billede fra Risskov Bilferie

Hotel Menstrup Kro

3/5

Menstrup Kro ligger i landlige omgivelser nær Næstved og tilbyder et hyggeligt kroophold. Her bydes gæster velkommen med hjemlig atmosfære og mange interessante seværdigheder i nærheden. Hotellet tilbyder minigolf om sommeren, cykeludlejning og trådløst internet.

Laveste pris fra: 1.119 kr.

St. Binderup Kro - Kroophold.dk
Billede fra Risskov Bilferie

St. Binderup Kro

3/5

St. Binderup Kro, grundlagt i 1617 og kgl. privilegeret i 1749, er en af Danmarks mest autentiske kroer. Efter nænsom ombygning tilbyder kroen hyggelig stemning, en restaurant med danske retter, en bar, aktivitetsrum, 24-timers reception, gratis internet og parkering, samt adgang til terrasse og have.

Laveste pris fra: 879 kr.

Andre populære kroophold

Filskov Kro
Hotels.com

Filskov Kro

3/5

Hvis I er til lækre og spændende gastronomiske oplevelser, er Filskov Kro det oplagte valg. Her er der fokus på at skabe den bedste oplevelse for jer. I 2013 er kroen blevet moderniseret, så alt fremstår nydeligt og pænt. I kan med fordel spise på kroens restaurant, hvor friske råvarer og spændende retter sætter smagsløgene på prøve.

Laveste pris for 2 personer: 808 kr.

Skovdal Kro
Hotels.com

Skovdal Kro

3/5

Hvis du trænger til et hyggeligt ophold på en autentisk dansk kro vil det være oplagt at bestille et ophold på Skovdal Kro, her er du sikret et skønt ophold og dejlig mad. Derudover er du ganske få kilometer fra en stor oplevelse i form af Jellingstenene. Trænger du til et dejligt ophold vil vi klart anbefale dig Skovdal Kro.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

Norsminde Kro
Leonora Holidays

Norsminde Kro

4/5

Hvis I vil mod vandet, er Norsminde Kro det absolut perfekte valg. Her opholder I jer tæt på både fjord, hav og å. Uanset om du kan lide at fiske eller bade ved stranden, er alle muligheder lige i nærheden. Et ophold på kroen er en hyggelig stund, hvor I kan få gastronomiske smagsoplevelser i kroens dejlige restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 2.396 kr.

Femø Kro
Hotels.com

Femø Kro

2.5/5

Femø Kro er en helt fantastisk dansk kro som emmer af historie og autencitet. Hvis du ønsker et dejlig ophold på en hyggelig kro er dette hetl sikkert lige noget for dig. Med udsigt til havet er der altid noget pænt at kigge på og en god gåtur lige ude for døren.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Hvalpsund Færgekro
Hotels.com

Hvalpsund Færgekro

3/5

Hos Hvalpsund Færgekro finder I en lokal og autentisk stemning, hvor I med det samme føler jer velkomne. Her har I mulighed for både weekendophold, miniferie, gastronomiske oplevelser og meget mere. Uanset hvad I vælger, får i en dejlig udsigt til Limfjorden, hvor I kan være heldige at se sæler. I kan også tage på udflugter i nærområderne, hvor vandreture, kirker og klostre er velbesøgte. En stor nyhed i 2021 er med fokus på forkælelse, hvor I kan nyde den helt nye terrasse med spafaciliteter udendørs.

Laveste pris for 2 personer: 1.099 kr.

Aalbæk Gl Kro
Hotels.com

Aalbæk Gl. Kro

3/5

På Aalbæk Gl. Kro er afslapning og nydelse i fokus. Værelserne er indrettet i lyse farver, og det hele virker venligt, når I besøger kroen for første gang. I restauranten er stilen naturligvis videreført. Med hvide duge, hyggeligt tapet og fine blomster, finder I jer hurtigt godt tilpas. Det er jeres oplevelse af ren nydelse, der prioriteres højt.

Laveste pris for 2 personer: 805 kr.

Benniksgaard Hotel
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

Tag et skridt tilbage i historien, og oplev Danmark fra sin bedste side. Benniksgaard er en smuk og historisk gård i Sønderjylland, som blev bygget i 1393, og har en rig historie. Nu om dage er Benniksgaard et skønt hotel, som tilbyder fantastiske oplevelser i den smukke sønderjyske natur samt traditionel dansk mad fra restauranten Pejsestuen. Hotellet tilbyder et væld af aktiviteter som golf, sauna og cykling, så hvis det er noget for dig så tag et kig forbi.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

Kongensbro Kro

3/5

Denne historiske kro, som ligger ved Gudenåens bred, er en hyggelig familiedrevet kro, som tilbyder god mad, og gode faciliteter, samt fantastiske omgivelser. Kroen som er fra 1663, er det perfekte sted til en weekend tur med kæresten, eller en uge med familien. På ”Kro”minoen kan i opleve den smukke danske natur, i form af en vandretur på 21,1 Km langs Gudenåen. Vandreturen starter i Silkeborg, og ender i Kongensbro, hvor man passende kan slutte dagen af på kroens gourmetrestaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Tambohus Kro & Badehotel
Hotels.com

Tambohus Kro & Badehotel

3/5

Tambohus Kro Og Badehotel er et lækkert hotel med en idylisk og afslappende beliggenhed. Med både terrasse og en afslappende have med blandt andet havegrill, hvor du kan læne dig tilbage og nyde den skønne udsigt. Hotellet byder på god mad i restauranten efterfulgt af en drink/cocktail i baren. Med gratis morgenmadsbuffet serveret dagligt, har de alt hvad du skal bruge, til at få en mindefuld ferie sammen med dem du holder af.

Laveste pris for 2 personer: 699 kr.

Comwell Sorø
Hotels.com

Comwell Sorø

4/5

Hvis du er fan af den smukke danske natur, så er Comwell Sorø det helt rigtige sted for dig og din ferie. Sorø´s bymidte ligger omkring 2 km fra hotellet. Hotellet tilbyder en unik og afslappet atmosfære i midten af Sjælland, samt udsigt over Pedersborg sø, som ligger i gåafstand. Hotellet har et væld af aktiviteter i form af dart, billard og andre spil, samt en restaurant med panoramaudsigt.

Laveste pris for 2 personer: 1.028 kr.

Rudbøl Grænsekro
Hotels.com

Rudbøl Grænsekro

3/5

I Nationalparken Vadehavet ligger den hyggelige Rudbøl Grænsekro. Det er den perfekte beliggenhed for naturelskerne, da I er i kort gåafstand fra Rudbøl Sø, marker og dansk natur med spændende dyreliv. Kroen er bevaret i en autentisk og enormt hyggelig stil, og når I har fundet jeg til rette på jeres værelse, vil den skønne kro-atmosfære langsomt sænker sig.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Hotel Thinggaard
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

Hvis I er til det moderne, stilrene og enkle, er Hotel Thinggaard det oplagte valg. Når I bor på et af de stilfulde værelser, vil I samtidig have et væld af muligheder i nærheden; vildmarksoplevelser, spaophold, gourmetoplevelser og meget mere. På hotellets egen restaurant kan I også nyde gourmetmenuer af høj kvalitet, når I vender retur efter dagens udflugter og oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

Gram Slotskro

3/5

Gram slotskro ligger i hjertet af Sønderjylland, og det er et smukt og hyggeligt sted, som egner sig perfekt til en forlænget weekend i de fantastiske sønderjyske omgivelser. I nærheden af Gram Slotskro finder du Ribe Domkirke, samt domkirkemuseet, hvilket egner sig perfekt til en dagsudflugt. Restauranten på Gram slotskro ligger stor vægt på kvaliteten af deres råvarer, og dette kan både smages og fornemmes.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Hotel Juelsminde Strand
Hotels.com

Hotel Juelsminde Strand

3/5

Kan du lige et stilfuldt hotel som er omgivet af Tofteskoven? Hop ind og booke det næste ophold på Hotel Juelsminde Stand. Værelserne har eget bad, tv og gratis internet. Er man der i flere dage, kan man vaske tøj på ejendommen. 4 minutters kørsel derfra ligger Juelsminde Golfklub og stranden ligger mindre end 10 minutters gang fra hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 815 kr.

Sallingsund Færgekro
Hotels.com

Sallingsund Færgekro

3/5

Om det er kærestetur eller getaway med familien, så er Sallingsund Færgekro det rette sted. Kroen er omringet af skov og fjord, så beliggenheden ved Limfjorden er fantastisk. Derudover ligger kroen i gåafstand fra en smuk sandstrand, med udsigt over Limfjorden. På restauranten serveres både danske og franske retter, som alle tilberedes med de bedste råvarer fra den pågældende årstid.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Hotel Ballumhus
Hotels.com

Hotel Ballumhus

3/5

På landet i Sønderjylland ligger Hotel Ballumhus. Blot 14 km derfra ligger Rømø, som er værd og se, når man har booket et ophold på dette hotel. Værelserne har eget tv, egen indgang og en lille terrasse. Restauranten har specialiseret sig i traditionelle danske retter. Små 15 minutters kørsel fra hotellet finder man byerne Skærbæk og Bredebro.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Gerlev Kro Og Hotel
Hotels.com

Gerlev Kro

3/5

Gerlev Kro og Hotel er stedet til dig som leder efter en hyggelig, traditionel kro. Hos Gerlev Kro og Hotel vil du og din partner eller familie få en autentisk oplevelse af en historisk dansk kro. Gerlev Kro og Hotel tilbyder en lækker A la carte menu, som indeholder det mest spændene udvalg af frugt og grønt fra den pågældende årstid.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Hotel Troense
Hotels.com

Hotel Troense

3/5

På øen Tåsinge ligger det smukke ”Hotel Troense”. Hotellets udsigt over Troense Havn og Storebælt gør stedet yderst attraktivt. Nyd udsigten over en god middag på hotellets restaurant. Værelserne er dejlige lyse og pæne. På under en halv time ligger Valdemars Slot og Egeskov Slot, som er populære seværdigheder. Det er gode steder til vandreture og børneleg.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Hotel Dania
Hotels.com

Hotel Dania

4/5

På torvet i Silkeborg ligger det elegante Hotel Dania. Hotellet har siden 1960 været familieejet. Hotellet ligger i hjertet af Silkeborg med naturskønne omgivelser såsom Silkeborgsøerne. Når du går ud af hotellet er der specialbutikker, restauranter, caféer og kunstudstillinger. Hotellet har nye, lyse og lækre værelser, med i lejeprisen er der morgenbuffet. Restauranten er kendt for sin madkunst og kvalitet.

Laveste pris for 2 personer: 1.099 kr.

Østergaards Hotel
Hotels.com

Østergaards Hotel

3/5

Hvis du og veninderne skal tøsehygge i et par dage, skal I prøve Østergaards Hotel. Hotellet ligger ved siden af Herning Butikscenter og Herning Golfklub. Når I ankommer til hotellet, kan I smutte en tur på shopping og tage retur igen og nyde lækker gourmetmad, som hotellets restaurant tilbyder. Herefter kan I forsætte i baren, inden I tøsehygger på værelset.

Laveste pris for 2 personer: 750 kr.

Hotel Pinenhus
Hotels.com

Hotel Pinenhus

3/5

Hotel Pinenhus henvender sig til alle typer og sammensætninger. Det er et afslappende hotel, hvor der er højt til loftet, og det ligger placeret uden forstyrrelser. Hotellet tilbyder forskellige faciliteter, hvor I kan nyde udsigten fra panoramarestauranten, få noget at drikke på den hyggelige bar og, sidst men ikke mindst, nyde tilværelsen i wellnessområdet. Her er lidt til alle.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Hotel Limfjorden
Hotels.com

Hotel Limfjorden

3/5

Med en udsigt over Limfjorden ligger det store og yderst smukke ”Hotel Limfjorden”. Med denne fantastiske beliggenhed får gæsterne rig mulighed for at tage på en gåtur langs Limfjorden. Blot 3 km derfra ligger Thisted, som er en hyggelig by at komme til. Hotellets restaurant tilbyder 2 og 3 retters menu, á la carte menu og et indbydende morgenbuffet.

Laveste pris for 2 personer: 969 kr.

Montra Skaga Hotel
Hotels.com

Montra Skaga Hotel

4/5

Kun 100 meter fra Nordsøen Oceanarium ligger Hotel Skaga. På alle værelser er der eget badeværelse og opholdsrum. På hotellet kan man blandt andet spille bordtennis og billard. Har du brug for at slappe af, står der en sauna til rådighed. I restauranten serveres der morgenbuffet, á la carte-retter, dagens ret og børnemenuer. 4 km fra hotellet ligger Hirtshals Golfklub.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

Den Gamle Grænsekro
Hotels.com

Den Gamle Grænsekro

3/5

Den Gamle Grænsekro Inn er en charmerende og gammel kro fra 1500-tallet. Krogens restaurant byder på traditionel dansk mad og ejendommens bar mikser gode drinks til dig. 20 minutters kørsel fra krogen kan du opleve kongeslottet KoldingHus og tage på shoppingtur i Kolding Storcenter. Krogen har legeplads til børnene, billardbord til de voksne og golfbaner i nærheden af krogen.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Montra Hotel
Hotels.com

Montra Hotel

4/5

Vil du væk fra hverdagens stress og jag? Og samtidig være omringet af et fantastisk landskab af skov og vand? Skynd dig at booke et ophold hos Montra Hotel Hanstholm. I den vilde natur ved Nordsøen ligger det skønne hotel med udsigt til naturreservatet og fyrtårnet. Nyd den opvarmede indendørs swimmingpool eller sauna. Eller snup en omgang minigolf.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Nørre Vissing Kro
Hotels.com

Nørre Vissing Kro

3/5

Nørre Vissing Kro ligger placeret i dejlige omgivelser, og kroen er det perfekte valg, hvis I ønsker ro og stilhed omkring jer. Det er oplagt med et ophold på kroen året rundt, da den skiftende natur i løbet af året hele tiden vil indbyde til nye naturoplevelser. I vil også hurtigt føle jer hjemme på et af de hyggelige værelser.

Laveste pris for 2 personer: 729 kr.

Hotel Vissenbjerg Storkro
Hotels.com

Hotel Vissenbjerg Storkro

3/5

Hotel Vissenbjerg Storkro har et hyggeligt indre, hvor lokaler og værelser er indrettet med stil, så I kan indtage dem stille og roligt. Der er mulighed for forskellige pakkeløsninger, og menuen skifter i løbet af året, hvor årstidsbestemte udskiftninger skaber spændende og lækre madoplevelser. Attraktioner i nærheden gør området meget attraktivt, hvis I vil opleve noget nyt i nærmiljøet.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Skærbækcentret

2.5/5

Skærbækcentret har 25 feriehuse og ligger kun 25 minutters kørsel fra øen Rømø. Husene har eget badeværelse og møbleret terrasse, som gør det rigtig hyggeligt og hjemligt. Til dem der elsker vand, er der adgang til gratis indendørs swimmingpool og fitnesscenter. Der er et indendørs legeområde, tennis, beachvolley og en bowlinghal. Der er også workshops og en gavebutik.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Hotel Marina
Hotels.com

Hotel Marina

4/5

Lige ved Grenå Strand ligger Hotel Marina. Hotellet tilbyder lækre lyse og store værelser, så selv børnefamilierne har plads. Der er legeplads til børnene og aktivitetscenter med billard og bordtennis. Der ligger en fin skov i nærheden som er ret attraktiv og kan anbefales til vandre- og løbeture. Kun 25 minutter derfra ligger forlystelsesparken Djurs Sommerland.

Laveste pris for 2 personer: 858 kr.

Hotel Menstrup Kro
Hotels.com

Hotel Menstrup Kro

3/5

Hotel Menstrup kro er en smuk og traditionel kro, hvor du kan opleve Næstved fra sin bedste side. Hotellet ligger omkring 8 km fra Bisserup strand i Næstved, og derudover er der kun omkring 10 minutters kørsel til den idylliske strand i Karrebæksminde. Hotellet tilbyder et hav af aktiviteter, som bland andet swimming pool, billard, minigolfbane og cykeludlejning. På restauranten på Hotel Menstrup kro kan du opleve et moderne twist på traditionelle danske retter.

Laveste pris for 2 personer: 833 kr.

St. Binderup Kro
Hotels.com

St. Binderup Kro

3/5

Mellem grønne og frodige træer vil St. Binderup Kro folde sig ud, når I ankommer til kroen. Under jeres ophold for I tildelt et autentisk og hyggeligt værelse, hvor der er plads til udfoldelse. Kroens restaurant er et besøg værd, da I vil opleve at træde tilbage i tiden. Alene tapetet på væggene skaber en hyggelig og varm atmosfære.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Rold Storkro
Hotels.com

Rold Storkro

4/5

Skal du til Nordjylland, så tag et stop forbi Rold StorKro. Rold StorKro tilbyder en stor mængde oplevelser og arrangementer, så ligegyldigt om det drejer sig om weekendophold, miniferie, kurser, eller firmaaftaler, så er Rold StorKro det rette sted. Rold StorKro er placeret lige ved Rold skov, som er et af de flotteste skovarealer som landet har at tilbyde. Kroens panoramarestaurant tilbyder en enestående madoplevelse i de bedste rammer.

Laveste pris for 2 personer: 1.048 kr.

Hotel Nørre Vinkel

3/5

Hotel Nørre Vinkel giver jer alt det, I måtte have brug for. Og med placeringen midt i naturen, med grønne marker og får, giver opholdet anledning til ren afslapning. I kan nyde godt af de mange oplevelser og aktiviteter i området. Besøg den hyggelige restaurant, hvor I kan nyde et lækkert måltid. Og I kan samtidig nyde den flotte udsigt over golfbanen, fjord og by.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Hotel Søparken
Hotels.com

Hotel Søparken

3/5

I skønne Aabybro ligger Hotel Søparken. Hotellet er til alle gæster, da de er meget prisvenlige og har kvaliteten i top. Ikke lagt fra hotellet ligger Fårup Sommerland, kulturoplevelser og vandreture ved Vesterhavet. Restauranten tilbyder lækkert mad, men vil man gerne have aftensmaden med tilbyder de også Take-Away. Det er tilladt at have mindre kæledyr med på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 718 kr.

Munkebo Kro
Hotels.com

Munkebo Kro

3/5

Ankomsten til Munkebo Kro er i sig selv en oplevelse af, at alle jeres forventninger bliver indfriet. Den afslappede atmosfære, den hyggelige kro og de dejlige værelser går op i en højere enhed. Med udsigt over Kertinge Nor, og muligheder for at spise både danske klassiske retter og moderne retter på kroens restaurant, får I hér den fulde pakkeoplevelse.

Laveste pris for 2 personer: 1.290 kr.

Gjerrild Kro

3/5

Gjerrild Kro er det perfekte sted at afholde ferier og weekender i afslappede rammer. I skal vælge denne kro, hvis I er vilde med naturoplevelser. I nærområderne har I nemlig mulighed for at tage på børnevenlig strand, gå en tur i skoven eller tage på fisketur ved Gjerrild Klint. Der er også rig mulighed for blot at slappe af på jeres helt egen terrasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Billum Kro
Hotels.com

Billum Kro

3/5

Billum Kro er et klassisk hotel, hvor du får alt det, du har brug for. Gæstfriheden og den afslappede stemning tiltaler alle, og kroen vandt i 2018 priser for både Bedste ankomst/modtagelse og Bedste restaurantoplevelse. I må derfor ikke snyde jer selv for et hyggeligt restaurantbesøg under skønne rammer, der passer til resten af stemningen på kroen.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Oplev juleaften i hele landet

Noget af det sjove ved juleaften er, at det sker én gang hvert år. Men et kroophold juleaften behøver ikke at finde sted samme sted hvert år. Derfor får du altså muligheden for at få en ensartet oplevelse, hvor du plejer dine traditioner samtidig med, at du oplever noget nyt.

Hvorfor ikke købe et kroophold i Tyskland et år og se, hvordan de fejrer jul dernede. Oplevelsen vil være helt unik; der vil gå lang tid, før du glemmer netop denne jul – og sådan kan hver jul være. Ved blot at flytte din juleaften rundt på forskellige kroer, kan du bevare kernen, men forny oplevelse.

Skab en juleuge

Julen handler om at slappe af og være sammen med sine kære. Tager du på et kroophold juleaften, hvorfor så ikke gøre det til en kroferie og mærk julestemningen hele ugen. Du kan endda kombinere det med et kroophold med spa, så du får sparket det nye år i gang med en velplejet krop og en velplejet sjæl, der er klar til at gøre det nye år til det bedste år indtil videre.

En juleuge kan indebære lige netop det, som du gerne vil afslutte året med. Det kan indebære samvær og afslapning, gåture i naturen, ny viden fra museer eller noget helt femte. Det er op til dig. Du kan skræddersy dit krohold juleaften, så det opfylder alle dine ønsker og behov.

Lad dig inspirere af vores hjemmeside eller kontakt os for at komme dine ønsker og behov nærmere, så du får et fejlfrit ophold. Du kan også snakke med dine nærmeste inden, så I bliver enige om, hvordan I hver især forestiller jer, at ugen kommer til at forløbe. Jo bedre en idé, I har om jeres ophold, jo nemmere bliver det for jer at planlægge, og jo bedre kan vi hjælpe jer.

nydelig kroferie

Tag hele familien med

Et kroophold juleaften er en måde, hvorpå du kan samle hele familien. Du kan samle dine forældre og dine søskende – og de kan komme med deres børn! Der findes endda kroophold med hund, så I ikke behøver at undvære det sidste familiemedlem og bekymre jer om pasning til den. 

Et kroophold juleaften skal være en helt fantastisk oplevelse, og personalet på kroerne gør deres for at skabe så god en aften som overhovedet muligt. Det eneste de skal bruge er godt humør og den rette indstilling fra jer, og så kommer det helt af sig selv.

I kan nyde et lækkert aftensmadsmåltid og bruge tiden på at snakke med hinanden og om året, der gik, mens de gør det hele klar. I får mere tid til hinanden samtidig med, at I mindsker den stress, der kan følge med højtiden.

Plej dine interesser

Selvom det er vinter, og selvom du er taget hjemmefra, så betyder det ikke, at du ikke kan pleje dine interesser. Mange af os har for travlt i hverdagen til at pleje vores interesser helt så meget, som vi faktisk gerne ville – nu er tidspunktet kommet!

Med et kroophold med musik og dans vil du ikke blot kunne pleje din interesse, du vil også være omgivet af fantastisk stemning og andre ligesindede, der synes, at det er præcis ligeså fedt, som du selv gør. 

Kroophold med fokus på dine interesser samler en masse mennesker, der har noget til fælles på den ene eller anden måde, og mange venskaber spirer fra denne oplevelse.

FAQ

Hvad koster et kroophold?

Prisen på et kroophold varierer meget afhængig af, hvornår på året I vælger at tage af sted samt det område, som I vælger at opholde jer i. I kan kontakte os og få et bud på netop det ophold, som I har i tankerne eller se nærmere på vores hjemmeside.

Hvad kan man forvente fra et kroophold juleaften?

Et kroophold juleaften kan være for din familie, men det kan også være et fælles arrangement for alle dem, der har valgt at tage på kroophold juleaften. Det afhænger af den specifikke situation og kroen, hvor du vælger at holde juleaften.

Hvor er det bedst at holde juleaften?

Du kan holde juleaften i hele landet og endda også i Tyskland. Hvor det er bedst, afhænger af dig og det du vil bruge opholdet på. Nogen vil gerne være i naturen, andre vil slappe af i spa og nogle helt tredje foretrækker bylivet og udsmykningen her.

Hvor mange kan jeg invitere på kroophold?

Du kan invitere hele familien med på kroophold til jul, såfremt kroen har plads – selv hunden. Det handler blot om at finde den rette kro til formålet; en kro, der opfylder alle jeres ønsker og behov samt lever op til jeres forventninger.