fbpx

Kroophold Hund

Bedste kroophold med hund 2022

For mange er familien ikke udelukkende to forældre og børn, men også det lille firbenede, logrende kæledyr. Det kan derfor være en væsentlig forudsætning for mange familier, at deres hund kan komme med på sommerferie. Her er et kroophold helt ideelt. Er du interesseret i kroophold med hund.

Denne side indeholder reklamelinks

Benniksgaard Hotel
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

Tag et skridt tilbage i historien, og oplev Danmark fra sin bedste side. Benniksgaard er en smuk og historisk gård i Sønderjylland, som blev bygget i 1393, og har en rig historie. Nu om dage er Benniksgaard et skønt hotel, som tilbyder fantastiske oplevelser i den smukke sønderjyske natur samt traditionel dansk mad fra restauranten Pejsestuen. Hotellet tilbyder et væld af aktiviteter som golf, sauna og cykling, så hvis det er noget for dig så tag et kig forbi.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

Hotel Dagmar
Hotels.com

Hotel Dagmar

3/5

Hotel Dagmar, et atmosfærisk hotel der hører til i en renoveret bygning fra 1600-tallet, der ligger lige overfor Ribe Domkirke. I en stilfuld blanding af antik og moderne indretning, giver Hotel Dagmar en hyggelig og hjemlig stemning. I hotellets restaurant Vægterkælderen, serveres der specialiteter, som kvalitetsbøffer og god vin. Dagmar Hotel ligger på Torvet, hvor der er rig mulighed for shopping og cafébesøg.

Laveste pris for 2 personer: 1.494 kr.

Hotel Årslev Kro
Hotels.com

Hotel Årslev Kro

3/5

Hotel Årslev Kro er en hyggelig kro, hvor I får alt det, I kan forvente af en autentisk kro; hyggelige værelser med plads til afslapning, behagelige omgivelser, en indbydende restaurant og det hele omgivet af ren nydelse. Det er derfor det perfekte sted til et weekendophold, hvor I skal opvartes og nyde de stille stunder og den komplette ro.

Laveste pris for 2 personer: 738 kr.

Golf Hotel Viborg
Hotels.com

Golf Hotel Viborg

4/5

Ved de smukke Viborg-søer og med kort afstand til Viborg centrum, ligger Golf Hotel Viborg, hvor du kan nyde en afslappende get-away i Viborg. Med kun ti minutters gang til Viborg Domkirke, er der rig mulighed for at opleve de mest populære seværdigheder i Viborg. Hotellet har sjove aktiviteter til rådighed, som billard, stort indendørs wellness-center eller mulighed for at tage en forfriskende dukkert i den indendørs swimmingpool.

Laveste pris for 2 personer: 1.237 kr.

Rødvig Kro Og Badehotel
Hotels.com

Rødvig Kro & Badehotel

3/5

Når I tjekker ind på Rødvig Kro Og Badehotel, får I den mest autentiske oplevelse af et afslappende badehotel. Værelserne er indrettet i lyse farver, og I kan vælge et værelse både med eller uden havudsigt. Det er oplagt med både korte og længere ophold, og I har mulighed for at leje havkajakker, tage på udflugter i naturen og spise på badehotellets hyggelige restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.350 kr.

Hotel Kryb I Ly Kro
Hotels.com

Hotel Kryb I Ly Kro

4/5

Når I ankommer til Hotel Kryb I Ly Kro, vil I med det samme opleve, at I er landet det helt rette sted. Udefra er kroen betagende charmerende, og stemningen er som at træde tilbage i tiden, hvor der indenfor venter jer ægte kro-atmosfære. I kan få klassiske, skønne retter på kroens restaurant, og omkring kroen er der fiskepladser, strandpark, golfklub og meget andet.

Laveste pris for 2 personer: 1.076 kr.

Comwell Klarskovgaard
Hotels.com

Comwell Klarskovgaard

3.5/5

Slapper du af ved tanken om en solterrasse eller får du en indre ro med en udsigt over Storebælt? Så er Comwell Klarskovgaard et besøg værd. Blot 7 km derfra ligger Korsør Golfklub i naturskønne områder. Rejser man som par, kan I tage på vandretur til hotellets private strand, eller udforske hotellets tennisbane eller den nærliggende skov med hotellets cykeludlejning.

Laveste pris for 2 personer: 1.054 kr.

Grand Hotel Struer
Hotels.com

Grand Hotel Struer

3/5

Omringet af Struers skønne natur, ligger Grand Hotel Struer, et hyggeligt hotel som ligger centralt i Struer tæt på Limfjorden. Med over 100-års erfaring, kan man mærke den luksuriøse stemning og de hyggelige rammer som hotellet har til rådighed. Grand Hotel Struer, er et hotel med sjæl, hvor du kan slappe af og nyde et afslappende og hyggeligt ophold, i behagelige omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

Hotel Scheelsminde
Hotels.com

Hotel Scheelsminde

4/5

Scheelsminde er et skønt herregårdshotel som ligger i Aalborg. Hotellet tilbyder 94 hyggelige og smagfuldt indrettede værelser, som står klar til at give dig en mindefuld oplsevelse. Restaurant Bühlmann er hotellets egen restaurant, byder på lækker gourmetmad, lavet på friske og lokale råvarer. Hos Scheelsminde er der mulighed for at have det sjovt med familievenlige aktiviteter, såsom at tage en dukkert i den indendørs pool, eller en aflsappende tur i hotellets sauna og spa.

Laveste pris for 2 personer: 706 kr.

Hotel Limfjorden
Hotels.com

Hotel Limfjorden

3/5

Med en udsigt over Limfjorden ligger det store og yderst smukke ”Hotel Limfjorden”. Med denne fantastiske beliggenhed får gæsterne rig mulighed for at tage på en gåtur langs Limfjorden. Blot 3 km derfra ligger Thisted, som er en hyggelig by at komme til. Hotellets restaurant tilbyder 2 og 3 retters menu, á la carte menu og et indbydende morgenbuffet.

Laveste pris for 2 personer: 969 kr.

Hotel Marina
Hotels.com

Hotel Marina

4/5

Lige ved Grenå Strand ligger Hotel Marina. Hotellet tilbyder lækre lyse og store værelser, så selv børnefamilierne har plads. Der er legeplads til børnene og aktivitetscenter med billard og bordtennis. Der ligger en fin skov i nærheden som er ret attraktiv og kan anbefales til vandre- og løbeture. Kun 25 minutter derfra ligger forlystelsesparken Djurs Sommerland.

Laveste pris for 2 personer: 858 kr.

Hotel Nørre Vinkel

3/5

Hotel Nørre Vinkel giver jer alt det, I måtte have brug for. Og med placeringen midt i naturen, med grønne marker og får, giver opholdet anledning til ren afslapning. I kan nyde godt af de mange oplevelser og aktiviteter i området. Besøg den hyggelige restaurant, hvor I kan nyde et lækkert måltid. Og I kan samtidig nyde den flotte udsigt over golfbanen, fjord og by.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Bov Kro
Hotels.com

Bov Kro

3/5

På Bov Kro får i den autentiske stemning, I kan forvente af en kro, hvor den tykke atmosfære af hyggelig kro kombineres med moderne og lækker komfort. I kan sove godt på et af de forskellige værelser, og I restauranten, med de mørke, knirkende træplanker under fødderne, har I mulighed for at få serveret velsmagende og nydelige retter af friske fødevarer.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Kroferie i idylliske omgivelser

De fleste kroer er typisk placeret på landet omgivet af skove og marker. Det er derfor muligt at udforske naturen samlet som familie inklusiv hund, hvor alle sanser udfordres og tilfredsstilles. Kroer kommer i mange størrelser og aldre, og omgivelserne er typisk inkorporeret i kroens sjæl og aktiviteter. 

Det er meget normalt for kroer at ligge en smule afsides. Kroer er typisk placeret i små landsbyer strøget ud over hele Danmark, og kroerne er oftest præget af dets lokalsamfund. De idylliske omgivelser på eksempelvis Fyn og i Skagen og den rolige stemning, er derfor som udgangspunkt det en kroferie er kendetegnet ved. Kroophold på Fyn og kroophold i Skagen er derfor fordelagtige steder at besøge. Det er derfor en oplagt mulighed for ferie med hund, da man som udgangspunkt kan tage sin hund med sig overalt uden at være nervøs for, at den bliver overvældet af for mange indtryk.

nydelige kroer 

Byliv og shopping

Selvom kroer typisk ligger afsides, vil byer med en kro sædvanligvis være lidt større. Det betyder, at de typisk også har et par butikker, en lille bar og måske et museum, der kan fortælle om lokalsamfundets historie og tilblivelsen af kroen. 

Det er ej heller ualmindeligt, at byer med kroophold ligger i nærheden af større byer, så er du interesseret i flere shoppemuligheder eller blot mere byliv, så er dette typisk inden for rækkevidde. Er du derfor interesseret i kroferie med mulighed for både ro og stilhed, men også et hyggeligt byliv med rig mulighed for at tage på café, kan et kroophold i Køge også være den oplagte mulighed. 

I de fleste lokalsamfund, der typisk lever af besøgende på kroferie, tillader ligeledes, at hunde må tages med ind i de fleste forretninger foruden supermarkeder. 

FAQ – Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad kan man lave på et kroophold med hund?

Eftersom de fleste kroer typisk er placeret på landet og i omgivelser præget af skovområder, er der typisk uendelige muligheder for kroferier med hund. De naturskønne omgivelser er ideelle til gå- og vandreture og det er muligt at udforske området med sin hund, der får tilfredsstillet alle sanserne. 

Koster det ekstra at have hund med på kroophold?

Om hund er inklusiv eller eksklusiv prisen for et kroophold varierer meget fra kro til kro. Kontakt os derfor gerne for yderligere information eller hør den specifikke kro ad.
Må jeg have min hund med? 

Medmindre andet er angivet, er det typisk tilladt at medbringe sin hund på kroferie. Er du i tvivl, så kontakt os gerne for yderligere information eller hør den specifikke kro ad.