fbpx

Kroophold Ærø

Bedste kroophold på Ærø 2024

Tag til eventyrlige og skønne Ærø, her summer virkelig af klassisk ø-liv. På en varm sommerdag er Ærø faktisk langt bedre end et kroophold i udlandet. Find tips og gode tilbud til dit kroophold i Ærø her på siden, hvor vi har samlet alt det bedste fra Ærø til dig.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Vores 5 mest populære kroophold

Tyrstrup Kro
Billede fra Risskov Bilferie

Tyrstrup Kro

4/5

Tyrstrup Kro ligger idyllisk ved mark og skov nær den historiske by Christiansfeld. Den charmerende, stråtækte kro tilbyder 4-stjernet ophold med personlig service, klassisk indrettede lokaler og en hyggelig atmosfære. Hver morgen serveres en dejlig morgenmad, og om aftenen kan gæsterne nyde udsøgt mad i den lyse restaurant.

Laveste pris fra: 1.549 kr.

Landgasthof Tarp
Billede fra Risskov Bilferie

Landgasthof Tarp

2/5

Landgasthof Tarp, beliggende i den nordtyske landsby Tarp, er en af Risskov Bilferies bestsellere. Det familieejede hotel fra 1915 byder på en hjemlig atmosfære, solid husmandskost i restauranten og en keglebane. Hotellet ligger tæt på spændende seværdigheder og byer som Flensburg og Friedrichstadt.

Laveste pris fra: 819 kr.

Rudbøl Grænsekro - Kroophold.dk
Billede fra Risskov Bilferie

Rudbøl Grænsekro

3/5

Rudbøl Grænsekro ligger ved Rudbøl Sø, tæt på den tyske grænse, omgivet af marsken og rigt dyreliv. Kroen har en restaurant med danske og internationale retter, cykel- og kano-udlejning, samt internetadgang. Nyd golfophold og guidede ture til Sort Sol i marts og september-oktober.

Laveste pris fra: 1.269 kr.

Hotel Menstrup Kro
Billede fra Risskov Bilferie

Hotel Menstrup Kro

3/5

Menstrup Kro ligger i landlige omgivelser nær Næstved og tilbyder et hyggeligt kroophold. Her bydes gæster velkommen med hjemlig atmosfære og mange interessante seværdigheder i nærheden. Hotellet tilbyder minigolf om sommeren, cykeludlejning og trådløst internet.

Laveste pris fra: 1.119 kr.

St. Binderup Kro - Kroophold.dk
Billede fra Risskov Bilferie

St. Binderup Kro

3/5

St. Binderup Kro, grundlagt i 1617 og kgl. privilegeret i 1749, er en af Danmarks mest autentiske kroer. Efter nænsom ombygning tilbyder kroen hyggelig stemning, en restaurant med danske retter, en bar, aktivitetsrum, 24-timers reception, gratis internet og parkering, samt adgang til terrasse og have.

Laveste pris fra: 879 kr.

Andre populære kroophold

På Torvet
Hotels.com

På Torvet

4/5

Midt på det centrale Ærøskøbings torv ligger Hotel På Torvet. Et flot og hyggeligt hotel, der byder på hjertevarme og hjemmelige rammer for den perfekte hoteloplevelse. Den centrale beliggenhed bringer det hele til dig. En rig mulighed for shopping findes lige uden for din dør. Det er det ideele valg for både par og familier, som leder efter et hyggeligt og komfortabelt ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Hotel Ærø
Hotels.com

Hotel Ærø

4/5

Det historiske Hotel Ærø ligger midt i det historiske Svendborg, hvor det har ligget siden 1889, hvor både sømænd og skibsredere var gæster på hotellet. I den stemningsfyldte restaurant bliver der også serveret smagfulde traditionelle danske retter. Du kan med din partner, nyde den famøse udsigt fra Hotel Ærøs eftertragtede tårnværelse. Der er rig mulighed for at udforske byen med tog- og busstationen, som ligger kun få hundrede meter fra det historiske hotel.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Udsigten Marstal
Hotels.com

Udsigten Marstal

3/5

Med en beliggenhed kun 5 meter fra vandet der ikke kan slås, ligger Udsigten Marstal, der tilbyder direkte havudsigt på samtlige værelser. Hotellet ligger kun 3 minutters gang ind til den hyggelige lille by Marstal, med sine hyggelige gader og fine små huse. Med et stort badeværelse og dobbeltseng på alle værelser, er det et godt valg til dig der ønsker et hyggeligt ophold med din partner eller familie.

Laveste pris for 2 personer: 1.150 kr.

Ærø Hotel
Hotels.com

Ærø Hotel

3/5

10 minutters gang fra centrum af den hyggelige skipperby Marstal, ligger Ærø Hotel, et hyggeligt hotel velegnet til hele familien. Hotellet ligger i gåafstand til Halen Strand og Marstal Søfartsmuseum. Hvis du trænger til en dukkert, kan du også benytte den indendørs pool, hvor der er fri adgang om sommeren. På restauranten bliver der serveret traditionelle danske retter. Desuden tilbyder hotellet billard og cykeludlejning.

Laveste pris for 2 personer: 1.182 kr.

Vælg blandt mange kroophold på Ærø

Ærø har mange flotte, unikke, historiske og små idylliske kroer. Hvordan du finder den, der er mest attraktiv for dig, under dit ophold på Ærø, kommer an på, hvad du har lyst til at opleve.

Kommer du til Ærø for at opleve den klassiske ø-stemning, som så mange andre, hvor turister og de lokale kommer gående, cyklende, og sejlende, så kan det anbefales med et Kroophold i Ærø eller evt. Marstal. 

Ærøskøbing er en helt unik oplevelse med sine nærmest eventyrlige bygninger, der i 2020 også modtog Europa Nostra Prisen for bevaring. 

Træk stikket ud og slap helt af på Ærø

Ærø føles til tider som et velbevaret paradis lige der midt i det fynske øhav. Øen er fyldt med historiske bygninger og gamle traditioner fra søfartstidende.

Uanset hvor du befinder dig på Ærø, er du tæt på havet og på en smuk natur, nyd det vilde fugleliv eller prøv kræfter med at fange flotte havørreder, tag en guidet tur, eller kør rundt med en af de mange gratis busser.

På Ærø kan du komme helt ned i gear og få et kroophold i stille og rolige omgivelser.

vidunderlig kroferie

Se de her ting på Ærø

Under et kroophold på Ærø må du næsten ikke gå glip af den unikke geologi ved Voderup Klint eller en tur forbi Flaske-Peters samling.

I byerne kan du opleve masser af historisk arkitektur og besøge de mange smukke kirker. 

Besøg også den Bibelske Have eller mærk historiens vingesus ved Jættestuen Kragsnæs og Tingstedet Store Rise. 

Kort sagt, så kommer du i hvert fald ikke til at kede dig, når du tager på Kroophold på Ærø.

Alternativer til et kroophold Ærø

Hvis du af den ene eller anden grund slet ikke er til et besøg på en af Danmarks smukkeste Øer, og du måske mere er til en dejlig ferie på fastlandet, men gerne vil opleve smuk natur og historie, så vil vi anbefale, at du tager et kig på et af disse tre kroophold i stedet:

Alle tre lokationer er steder, hvor du også kan opleve skønne historiske seværdigheder, flot natur og opleve skøn gastronomi. 

FAQ – Ofte Stillede Spørgsmål

Hvor mange dage bør man bruge på Ærø?

Ærø er ikke så stor, men når du først kommer til øen, kan det være svært at have lyst til at rejse derfra igen. Det føles næsten, som om tiden står stille. Hvor mange dage du vil have på Øen, er selvfølgelig helt op til dig, men typisk populære kroophold på Ærø varer ofte 3-5 dage. 

Hvordan kommer man til Ærø på et kroophold?

Den eneste måde at komme til Ærø på er ved at sejle. Benyt enten en af Ærøs færger eller sejl selv og læg til i en af de populære lystbådehavne. 

Hvornår er det bedst at tage et kroophold på Ærø?

Ærø er smuk hele året rundt, hver årstid byder på sine helt egne og unikke naturoplevelser på øen.

Det er om sommeren, der er flest turister, men om vinteren har mange af restauranterne lukket, så hvis du kommer efter kulinariske oplevelser, er det måske bedst at tage et kroophold på Ærø om sommeren.