fbpx

Kroophold Grænsen

Bedste kroophold ved grænsen 2023

Grænselandet byder på masser af unik historie, som du ikke finder magen til andre steder i Danmark, hvad end du ønsker et Kroophold ved grænsen på den danske side eller på den tyske side, så finder du alt hvad du har brug for lige her.

Denne side indeholder reklamelinks

Small Danish Hotels – gavekort og ophold til julen 🎄🎅

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Køb aldrig online igen uden rabatkoder 🥳

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout. Savier hjælper dig med at finde rabatkoder, tipper dig med bedre priser, og advarer dig mod eventuel svindel. Savier er 100% GRATIS! Læs mere om Savier her:

Go Dream har gavekort til alle anledninger 😍

Go Dream er en dansk oplevelsesgavevirksomhed, der tilbyder et bredt udvalg af gavekort til spændende oplevelser som f.eks. ophold, eventyr, madlavning, wellness, og actionaktiviteter. De gør det nemt at give unikke gaver og skabe mindeværdige oplevelser. Find jeres næste ophold hos Go Dream.

TrueStory

TrueStory er ligesom Go Dream en oplevelsesgavevirksomhed, hvor du kan finde et bredt udvalg af ophold, kurser, spa/wellness, actionaktiviteter osv. De tilbyder særligt mange gourmet- og spaophold i Danmark og Sverige. Så tag helt klart et kig hos TrueStory.

Benniksgaard Hotel
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

Tag et skridt tilbage i historien, og oplev Danmark fra sin bedste side. Benniksgaard er en smuk og historisk gård i Sønderjylland, som blev bygget i 1393, og har en rig historie. Nu om dage er Benniksgaard et skønt hotel, som tilbyder fantastiske oplevelser i den smukke sønderjyske natur samt traditionel dansk mad fra restauranten Pejsestuen. Hotellet tilbyder et væld af aktiviteter som golf, sauna og cykling, så hvis det er noget for dig så tag et kig forbi.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

Rudbøl Grænsekro
Hotels.com

Rudbøl Grænsekro

3/5

I Nationalparken Vadehavet ligger den hyggelige Rudbøl Grænsekro. Det er den perfekte beliggenhed for naturelskerne, da I er i kort gåafstand fra Rudbøl Sø, marker og dansk natur med spændende dyreliv. Kroen er bevaret i en autentisk og enormt hyggelig stil, og når I har fundet jeg til rette på jeres værelse, vil den skønne kro-atmosfære langsomt sænker sig.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Schackenborg Slotskro
Hotels.com

Schackenborg Slotskro

3/5

Når I vælger Schackenborg Slotskro, får I et ophold i kongelige omgivelser. Alt fra de smukke værelser til slotskroens smukke bygninger, til natur og park. I har nemlig mulighed for at gå en tur og nyde den flotte slotspark. På slotskroens restaurant kan I få både frokost og aftensmad med sanselige oplevelser i vente. Det bliver en oplevelse for livet.

Laveste pris for 2 personer: 1.148 kr.

Hotel 6400
Hotels.com

Hotel 6400

3/5

Hotel 6400, er et hyggeligt og familievenligt hotel i Sønderborg, hvor du kan bo med hele familien, inklusivt kæledyr. Hotellet ligger i køreafstand til Slesvig. Hotellet byder på morgenbuffet, så du er klar til at gribe dagen an. Hotellet ligger lige ud til Den Sorte Strand, hvor du kan bade og nyde dagen. Der er et hyggeligt udeareal, med terrasse og have.

Laveste pris for 2 personer: 1.132 kr.

Hotel Sønderborg Strand
Hotels.com

Hotel Sønderborg Strand

4/5

Hotel Sønderborg Strand, et flot hotel der ligger lige ud til stranden i et område med flotte og historiske omgivelser, kun 250 meter fra Sønderborgs centrum. Fra hotellets værelser kan en flot udsigt over Flensborg Fjord og Alssund nydes, som også kan nydes fra hotellets egne Restaurant Bellevue. Lige over for hotellet ligger det smukke Sønderborg Slot, lystbådehavnen og Als’ flotte skove og naturområder.

Laveste pris for 2 personer: 798 kr.

Bov Kro
Hotels.com

Bov Kro

3/5

På Bov Kro får i den autentiske stemning, I kan forvente af en kro, hvor den tykke atmosfære af hyggelig kro kombineres med moderne og lækker komfort. I kan sove godt på et af de forskellige værelser, og I restauranten, med de mørke, knirkende træplanker under fødderne, har I mulighed for at få serveret velsmagende og nydelige retter af friske fødevarer.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Find de bedste kroophold ved grænsen

Grænseområdet er en rigtig populær destination, både blandt danskere og tyskere, men også blandt turister fra andre lande. Derfor finder du et stort udvalg af kroophold ved grænsen, og det kan være svært at vælge, hvilket et du synes, er det bedste.

Vi håber, at vi kan hjælpe dig med at få et overblik over de mange gode tilbud, så du kan komme afsted og nyde dit kroophold ved grænsen

Kombiner dit kroophold med shopping

Hvis du ikke allerede bor i området, så er det ideelt at kombinere et kroophold ved grænsen med lidt lækker shopping til lave tyske priser. Det kan dog være en god idé at gemme dette til den sidst dag på jeres kroophold, så I kan komme direkte hjem med de mange lækkerier, I har fået købt. 

Oplev historien 

Et kroophold ved grænsen kan næsten ikke undgå at indeholde noget historisk. Næsten hver enkelt kro i grænseområdet har deres helt egen unikke historie, og derudover er der jo de mange populære mindesmærker, museer, historiske vartegn og seværdigheder, som du helt sikkert har hørt meget om.

Har du endnu ikke oplevet disse steder i virkeligheden, er det bare med at komme afsted på et historisk ophold ved grænsen. Det vil helt sikkert føles som at skrue tiden tilbage. 

nydeligt kroophold

Giv en kroferie i gave 

Alle elsker at komme på ferie, og en kroferie især er en helt unik oplevelse fyldt med charme og sjæl. Modtageren kommer til at opleve Danmark på en helt anden måde på en kroferie.

Du behøver ikke nødvendigvis at give et kroophold ved grænsen, vælg f.eks:

Det er selvfølgelig kun et lille udpluk af destinationer, vi anbefaler. Klik rundt på siden og find masser af inspiration til dit næste kroophold. 

Du kan også vælge at give et gavekort til et kroophold, hvor modtageren selv har mulighed for at bestemme destinationen.

Du kan få et gavekort til et kroophold i næsten alle prisklasser, og derfor kan det være en passende gave til alt lige fra din kæreste, din familie, en kollega, en ven osv. Vælg blot et passende beløb og evt. en destination du ved, der matcher modtagerens interesser.  

FAQ – Ofte Stillede Spørgsmål

Der kan være mange spørgsmål til et kroophold ved grænsen. Vi har valgt at svare på de mest hyppige spørgsmål herunder.

Hvad skal man opleve på et kroophold ved grænsen?

Udover de mange historiske oplevelser er grænselandet også fyldt med spændende seværdigheder som f.eks. Schackenborg Slot. 

Hvorfor vælge et kroophold ved grænsen?

Hvis du er interesseret i historie så skal du uden tvivl vælge et kroophold ved grænsen, men selvom du ikke er til historie, så vil du helt sikkert nyde de rolige og unikke omgivelser, som de små kroer emmer af. Derudover er det ideelt at kombinere med en shoppingtur over grænsen. 

Skal jeg have mit pas med, når jeg bestiller et kroophold ved grænsen?

Selvom vi har åbne grænser, så kan og vil du i mange tilfælde blive kontrolleret, når du skal tilbage fra din ferie og ind i Danmark, så hvis dit kroophold ligger på den anden side af grænsen, så er svaret ja.

Hvis du skal ned og handle i forbindelse med dit kroophold, er det også et krav, at du medbringer dit pas.