fbpx

Kroophold Kerteminde

Bedste kroophold i Kerteminde 2024

Kerteminde er en herlig by på Fyn, der byder på lidt af det hele. Afslapning, natur og byliv findes alt sammen inden for en overskuelig radius. Har du brug for at koble lidt af fra hverdagen, komme væk fra pligterne i hjemmet og blot mærke roen sprede sig i kroppen, så er et kroophold i Kerteminde det helt rette valg for dig.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Vores 5 mest populære kroophold

Tyrstrup Kro
Billede fra Risskov Bilferie

Tyrstrup Kro

4/5

Tyrstrup Kro ligger idyllisk ved mark og skov nær den historiske by Christiansfeld. Den charmerende, stråtækte kro tilbyder 4-stjernet ophold med personlig service, klassisk indrettede lokaler og en hyggelig atmosfære. Hver morgen serveres en dejlig morgenmad, og om aftenen kan gæsterne nyde udsøgt mad i den lyse restaurant.

Laveste pris fra: 1.549 kr.

Landgasthof Tarp
Billede fra Risskov Bilferie

Landgasthof Tarp

2/5

Landgasthof Tarp, beliggende i den nordtyske landsby Tarp, er en af Risskov Bilferies bestsellere. Det familieejede hotel fra 1915 byder på en hjemlig atmosfære, solid husmandskost i restauranten og en keglebane. Hotellet ligger tæt på spændende seværdigheder og byer som Flensburg og Friedrichstadt.

Laveste pris fra: 819 kr.

Rudbøl Grænsekro - Kroophold.dk
Billede fra Risskov Bilferie

Rudbøl Grænsekro

3/5

Rudbøl Grænsekro ligger ved Rudbøl Sø, tæt på den tyske grænse, omgivet af marsken og rigt dyreliv. Kroen har en restaurant med danske og internationale retter, cykel- og kano-udlejning, samt internetadgang. Nyd golfophold og guidede ture til Sort Sol i marts og september-oktober.

Laveste pris fra: 1.269 kr.

Hotel Menstrup Kro
Billede fra Risskov Bilferie

Hotel Menstrup Kro

3/5

Menstrup Kro ligger i landlige omgivelser nær Næstved og tilbyder et hyggeligt kroophold. Her bydes gæster velkommen med hjemlig atmosfære og mange interessante seværdigheder i nærheden. Hotellet tilbyder minigolf om sommeren, cykeludlejning og trådløst internet.

Laveste pris fra: 1.119 kr.

St. Binderup Kro - Kroophold.dk
Billede fra Risskov Bilferie

St. Binderup Kro

3/5

St. Binderup Kro, grundlagt i 1617 og kgl. privilegeret i 1749, er en af Danmarks mest autentiske kroer. Efter nænsom ombygning tilbyder kroen hyggelig stemning, en restaurant med danske retter, en bar, aktivitetsrum, 24-timers reception, gratis internet og parkering, samt adgang til terrasse og have.

Laveste pris fra: 879 kr.

Andre populære kroophold

Tornøs Hotel
Hotels.com

Tornøes Hotel

3/5

Tornøes Hotel er blevet renoveret ad flere omgange. I træder ind på et hotel, hvor rammerne er bevaret i en gammeldags stil på den absolut mest hyggelige måde. Her finder I både en lækker restaurant, mange værelser samt lokaler til møder og fest. Helt unikt finder I også bryggeriet Kerteminde Bryghus; det eneste af sin slags på et hotel i hele Danmark.

Laveste pris for 2 personer: 1.090 kr.

Hotel Skovpavillonen
Hotels.com

Hotel Skovpavillonen

2.5/5

God, dansk mad, skov, naturpark, strand og alligevel kun 10 minutter væk fra byen – det er Hotel Skovpavillionen i Kerteminde på Fyn. Med egen terasse, kan du nyde de grønne udsigter, når kroppen trænger til hvile efter en tur på hotellets golfbane, fodboldbane, idrætscenter eller Kertemindes byliv og attraktioner.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Historie, afslapning, natur

Alt dette er noget af det, som du kan få, når du tager på kroophold i Kerteminde. Kerteminde er en by, der giver det hele, og det er en by, som du kan få tiden til at gå i for hele familien. Det er kort sagt det perfekte feriested, uanset om det er nogle dage, eller om du vælger at tage på en hel kroferie.

Tag kollegaerne med på kro

I Danmark er vi utroligt glade for vores julefrokoster og for at holde ro og orden i vores ry, så er det også her, at mange af os lever op til den alkoholkultur, som mange andre lande kender os for. Derfor giver det altså god mening at arrangere en julefrokost for dine kollegaer, som de ikke skal køre hjem fra.

Med et kroophold med julefrokost er der ingen, der behøver at gå på kompromis med hverken deres alkoholindtag eller sikkerheden på vejene. Det er altså den perfekte løsning, og det giver jer samtidig mulighed for at få snakket lidt om familien og livet, inden alkoholen kommer ind, og fornuften ryger ud.

hyggelig kroferie

Opsøg ægte stemning – uanset lejligheden

Et kroophold kan også medvirke til at give ægte stemning – hvilket er vigtigt. Det er nemlig både helt perfekt om vinteren, hvor du vil kunne skyde året godt i gang, men det er også helt perfekt om sommeren, hvor stemningen er helt rigtig.

Vælger du et kroophold på Djursland for eksempel eller Kroophold Bornholm, så vil du uden tvivl se alt det gode ved den danske sommer, når du går langs kysten og ser børnene løbe i vandkanten og plaske rundt med store smil, der fylder hele ansigtet.

Et kroophold i Ebeltoft fanger denne stemning som ingen anden, og du vil kunne mærke roen sprede sig i hele kroppen i løbet af blot få dage. Derudover vil du også kunne nyde godt af de herlige fiskeretter, der serveres i området, og du vil kunne bevæge dig igennem gamle bydele såvel som nye, mens du oser og kigger på tøj.

FAQ

Hvad koster et kroophold?

Prisen på kroophold kan variere meget. Det afhænger af det specifikke ophold, som du vælger at tage på, samt hvor meget eller hvor lidt, du gerne vil have inkluderet. Du kan se nærmere på vores hjemmeside eller kontakte os for at få et bud på dit specifikke ophold.

Hvorfor tage på kroophold i Kerteminde?

Kerteminde ligger i midten af landet, så uanset hvor du kommer fra, vil det være tilgængeligt at komme dertil for blot en enkelt weekend.

Hvad kan jeg opleve i Kerteminde?

Du kan både opleve havet, den smukke natur, du kan rejse tilbage i tiden i et af museerne, du kan fiske ved kysten eller du kan forkæle dine smagsløg hos en af de mange restauranter, der tilbyder helt gastronomiske smagsoplevelser.