fbpx

Kroophold Djursland

Bedste kroophold på Djursland 2024

Djursland er næsen på Jylland og det er perfekt til dig, der elsker sol, sommer og strand. Djursland kommer nemlig stort set kun med kyststrækning – og så endda lige ud til østkysten. Derfor er det et utroligt populært område for sommerhusejere og et utroligt populært område for kroer. Tag på kroophold på Djursland og mærk selv hvorfor.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Vores 5 mest populære kroophold

Tyrstrup Kro
Billede fra Risskov Bilferie

Tyrstrup Kro

4/5

Tyrstrup Kro ligger idyllisk ved mark og skov nær den historiske by Christiansfeld. Den charmerende, stråtækte kro tilbyder 4-stjernet ophold med personlig service, klassisk indrettede lokaler og en hyggelig atmosfære. Hver morgen serveres en dejlig morgenmad, og om aftenen kan gæsterne nyde udsøgt mad i den lyse restaurant.

Laveste pris fra: 1.549 kr.

Landgasthof Tarp
Billede fra Risskov Bilferie

Landgasthof Tarp

2/5

Landgasthof Tarp, beliggende i den nordtyske landsby Tarp, er en af Risskov Bilferies bestsellere. Det familieejede hotel fra 1915 byder på en hjemlig atmosfære, solid husmandskost i restauranten og en keglebane. Hotellet ligger tæt på spændende seværdigheder og byer som Flensburg og Friedrichstadt.

Laveste pris fra: 819 kr.

Rudbøl Grænsekro - Kroophold.dk
Billede fra Risskov Bilferie

Rudbøl Grænsekro

3/5

Rudbøl Grænsekro ligger ved Rudbøl Sø, tæt på den tyske grænse, omgivet af marsken og rigt dyreliv. Kroen har en restaurant med danske og internationale retter, cykel- og kano-udlejning, samt internetadgang. Nyd golfophold og guidede ture til Sort Sol i marts og september-oktober.

Laveste pris fra: 1.269 kr.

Hotel Menstrup Kro
Billede fra Risskov Bilferie

Hotel Menstrup Kro

3/5

Menstrup Kro ligger i landlige omgivelser nær Næstved og tilbyder et hyggeligt kroophold. Her bydes gæster velkommen med hjemlig atmosfære og mange interessante seværdigheder i nærheden. Hotellet tilbyder minigolf om sommeren, cykeludlejning og trådløst internet.

Laveste pris fra: 1.119 kr.

St. Binderup Kro - Kroophold.dk
Billede fra Risskov Bilferie

St. Binderup Kro

3/5

St. Binderup Kro, grundlagt i 1617 og kgl. privilegeret i 1749, er en af Danmarks mest autentiske kroer. Efter nænsom ombygning tilbyder kroen hyggelig stemning, en restaurant med danske retter, en bar, aktivitetsrum, 24-timers reception, gratis internet og parkering, samt adgang til terrasse og have.

Laveste pris fra: 879 kr.

Andre populære kroophold

Molskroen
Hotels.com

Molskroen

3/5

På Molskroen kan I slappe helt af og nyde hinanden og de smukke omgivelser. Det charmerende bindingsværksbyggeri byder jer velkommen midt i naturskønne områder. I kan få afprøvet jeres smagsløg, når spændende gourmetoplevelser udfordrer jer med bæredygtig og prisbelønnet gastronomi. Hvis I ønsker oplevelser i naturen, ligger Molskroen lige ved nationalparken Mols Bjerge. I bor også med adgang til en dejlig badestrand, og hvis I vil udforske det naturskønne område yderligere, stiller Målskroen cykler til jeres rådighed.

Laveste pris for 2 personer: 1.680 kr.

Kystvejens Hotel
Hotels.com

Kystvejens Hotel

3/5

Med en smuk og unik placering i mellem skov og strand i hjertet af danmark, er Kystvejens Hotel er åbenlyst valg, til dig som leder efter et hyggeligt og familievenligt hotel. Dette 4-stjernede hotel ligger på spidsen af Djurslands næse, og tilbyder 160 flot indrettede værelser. Den flotte placering, indbyder også til lange og hyggelige gåture iblandt Djurslands flotte og idyliske natur.

Laveste pris for 2 personer: 795 kr.

Hotel Marina
Hotels.com

Hotel Marina

4/5

Lige ved Grenå Strand ligger Hotel Marina. Hotellet tilbyder lækre lyse og store værelser, så selv børnefamilierne har plads. Der er legeplads til børnene og aktivitetscenter med billard og bordtennis. Der ligger en fin skov i nærheden som er ret attraktiv og kan anbefales til vandre- og løbeture. Kun 25 minutter derfra ligger forlystelsesparken Djurs Sommerland.

Laveste pris for 2 personer: 858 kr.

Gjerrild Gæstehus
Hotels.com

Gjerrild Gæstehus

3/5

Med en beliggenhed centralt på Djursland, kan Gjerrild Gæstehus byde på en mindeværdig ferie for hele familien i hjemlige rammer. Med de flotte omgivelser tæt på både skov og strand, er der rig mulighed for at udforske den skønne natur som Djursland har at byde. Med værelser i flere størrelse, er det et oplagt valgt for både kæresteparret, såvel som familien der ønsker et hyggeligt ophold omgivet af smuk natur.

Laveste pris for 2 personer: 450 kr.

Ebeltoft Park Hotel
Hotels.com

Ebeltoft Park Hotel

2.5/5

Ebeltoft Park Hotel, et hyggeligt hotel for hele familien. Ebeltoft Park Hotel er et ældre hotel der tilbyder 65 flotte og hyggelige værelser. Hotellet ligger lige ned til havet, som indbyder til en svømmetur. Derudover ligger det i nærheden af mange seværdigheder, såsom Fregatten Jylland, Ree Park og Djurs Sommerland.Så hvis du er på udkig efter et godt sted at tage på ferie med familien, så er Ebeltoft Park Hotel stedet du har ledt efter.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Gjerrild Kro

3/5

Gjerrild Kro er det perfekte sted at afholde ferier og weekender i afslappede rammer. I skal vælge denne kro, hvis I er vilde med naturoplevelser. I nærområderne har I nemlig mulighed for at tage på børnevenlig strand, gå en tur i skoven eller tage på fisketur ved Gjerrild Klint. Der er også rig mulighed for blot at slappe af på jeres helt egen terrasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Danhostel Ebeltoft
Hotels.com

Danhostel Ebeltoft

4/5

På toppen af Ebeltoft ligger Danhostel Ebeltoft, et hyggeligt overnatningssted der tilbyder 44 flotte værelser, som alle byder på en flot udsigt over Ebeltoft Vig. Ebeltoft Danhostel er velegnet for sportsudøvere, da det ligger en kort gåtur fra Ebeltoft Idrætsanlæg, hvor du har mulighed for at tage i svømmehallen, tage i fitnesscenter, eller et stort udendørsanlæg med fodboldbaner og meget mere.

Laveste pris for 2 personer: 590 kr.

Sol, sommer og strand – mener du Djursland?

Djursland er et helt exceptionelt godt område at finde alle de positive ting ved den danske sommer. Der er ikke mange andre steder i Danmark, hvor du kan finde helt den samme sommerstemning frem, uanset hvordan vejret er. Og det kan Djursland. Det kan regne, og du vil være i godt humør, når du går langs bådene i havnen med dine gummistøvler og paraply, eller solen kan også skinne, mens du slænger dig på stranden og kigger på børnene i vandkanten, der har store smil i hele ansigtet. 

Et kroophold på Djursland kan ikke sammenlignes med noget andet, fordi det er en helt særlig stemning og en helt særlig følelse, du har i kroppen. En følelse, som du ikke vil give væk for noget i verden.

Hvor skal du tage hen?

Der er mange kroophold på Djursland, der giver dig en helt fantastisk oplevelse. Du kan for eksempel prøve et kroophold i Ebeltoft, hvor du får mulighed for både at nyde stranden, men også kan tage ud og besøge flot natur eller tage ind til byen og vandre rundt i den gamle bydel eller ose i den nye.

Ebeltoft har lidt af det hele, og derfor er det utroligt eftertragtet af turister. Er du til liv og gang i gaden, så finder du det her en varm sommerdag.

Mere feriestemning endnu?

Hvis ikke et kroophold på Djursland giver dig helt stemning nok, så er det måske kun at finde på de danske øer. De danske øer har en mani med at bringe det helt gode frem i danskerne. Det er noget, som både øboerne kan skrive under på, men det er også velkendt blandt dem, der blot har været på besøg.

Ønsker du endnu mere feriestemning, så kan du overveje et kroophold på Ærø, hvor du får den perfekte blanding af turister og øboere. På den måde får du den helt rigtige fornemmelse af at være turist, mens du stadig holder dig i Danmark. Du kan endda tage på en hel kroferie, hvis du vil have endnu mere feriestemning – så er du garanteret en god genopladning, så du kommer hjem og er klar til hverdagen igen.

smukt kroophold

Et kroophold med fokus på din hobby

Et kroophold er ikke kun afgjort af, hvor du gerne vil opholde dig i en periode. Du kan også vælge dit ophold baseret på dine interesser. For eksempel er der mange golfspillere, der tager på kroophold med golf; både for at få spillet en masse golf, mens de tager en pause fra hverdagen, men også for at møde ligesindede, der også kan se det smukke ved denne sport.

Er du glad for at spille golf – eller har du en anden interesse, som du gerne vil dyrke mere intensivt i nogle dage – så kan du undersøge dine forskellige muligheder for at tage ud og få lov til det ved de danske kroer.

FAQ – Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad koster et kroophold på Djursland?

Et kroophold på Djursland kan være ligeså dyrt eller ligeså billigt, som du gør det til. Det afhænger af dine behov og ønsker. Har du en særlig ferie i tankerne, så kig nærmere på vores hjemmeside eller kontakt os for et bud på en pris.

Hvorfor tage på et kroophold med golf?

Når du tager på et kroophold med golf eller et golfophold, så får du en enestående chance for at være i selskab med andre, der også sætter pris på sporten. Derudover får du også rig mulighed for at spille en masse golf samt at spise en masse lækker mad og drikke god vin.

Hvad kan jeg opleve på Djursland?

Helt oplagt kan du selvfølgelig opleve Djurs sommerland, men Djursland har meget andet at byde på også. Det gælder både Mols, Kattegatcenteret, Fregatten Jylland, Kalø Slotsruiner, Fjellerup Strand, der er utroligt populær at bade på, Sangstrup Klitter og meget, meget andet. Du kan typisk også finde information om området på den kro, hvor du vælger at holde dit ophold.