fbpx

Kroophold Tyskland

Bedste kroophold i Tyskland 2024

Et kroophold i Tyskland er en enestående chance for afslapning. Det er så tæt på at være ferie, som et ophold kan være, og det kan byde på lige netop det, du gerne vil have, at det byder på. Skal det være afslapning, natur, byliv, kultur eller måske historie? Valget er dit.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Vores 5 mest populære kroophold

Tyrstrup Kro
Billede fra Risskov Bilferie

Tyrstrup Kro

4/5

Tyrstrup Kro ligger idyllisk ved mark og skov nær den historiske by Christiansfeld. Den charmerende, stråtækte kro tilbyder 4-stjernet ophold med personlig service, klassisk indrettede lokaler og en hyggelig atmosfære. Hver morgen serveres en dejlig morgenmad, og om aftenen kan gæsterne nyde udsøgt mad i den lyse restaurant.

Laveste pris fra: 1.549 kr.

Landgasthof Tarp
Billede fra Risskov Bilferie

Landgasthof Tarp

2/5

Landgasthof Tarp, beliggende i den nordtyske landsby Tarp, er en af Risskov Bilferies bestsellere. Det familieejede hotel fra 1915 byder på en hjemlig atmosfære, solid husmandskost i restauranten og en keglebane. Hotellet ligger tæt på spændende seværdigheder og byer som Flensburg og Friedrichstadt.

Laveste pris fra: 819 kr.

Rudbøl Grænsekro - Kroophold.dk
Billede fra Risskov Bilferie

Rudbøl Grænsekro

3/5

Rudbøl Grænsekro ligger ved Rudbøl Sø, tæt på den tyske grænse, omgivet af marsken og rigt dyreliv. Kroen har en restaurant med danske og internationale retter, cykel- og kano-udlejning, samt internetadgang. Nyd golfophold og guidede ture til Sort Sol i marts og september-oktober.

Laveste pris fra: 1.269 kr.

Hotel Menstrup Kro
Billede fra Risskov Bilferie

Hotel Menstrup Kro

3/5

Menstrup Kro ligger i landlige omgivelser nær Næstved og tilbyder et hyggeligt kroophold. Her bydes gæster velkommen med hjemlig atmosfære og mange interessante seværdigheder i nærheden. Hotellet tilbyder minigolf om sommeren, cykeludlejning og trådløst internet.

Laveste pris fra: 1.119 kr.

St. Binderup Kro - Kroophold.dk
Billede fra Risskov Bilferie

St. Binderup Kro

3/5

St. Binderup Kro, grundlagt i 1617 og kgl. privilegeret i 1749, er en af Danmarks mest autentiske kroer. Efter nænsom ombygning tilbyder kroen hyggelig stemning, en restaurant med danske retter, en bar, aktivitetsrum, 24-timers reception, gratis internet og parkering, samt adgang til terrasse og have.

Laveste pris fra: 879 kr.

Andre populære kroophold

Gastwerk Hotel Hamburg
Hotels.com

Gastwerk Hotel Hamburg

4/5

Et wellness hotel placeret i den smukke, tyske by, Hamburg. Gastwerk Hotel Hamburg er et nydeligt hotel, der tilbyder værelser til både singlen, venenrne, parret og familien. Foruden tilbuddet om et wellnessophold, er der også mulighed for en ferie med gang i, hvor man til en hver tid kan nye middagen på hotellets reatuarant.

Laveste pris for 2 personer: 894 kr.

THE MADISON Hotel Hamburg
Hotels.com

THE MADISON Hotel Hamburg

4.5/5

Luksushotellet Madison tilbyder store værelser med både tv, skrivebord/stol, gardarobe, eget bad og toilet. Madison er hotellet for dig, der intet ønsker at mangle på din ferie. Her er mulighed for fitness, wellness, bar og sågar mødelokaler for de forretningsrejsende. Hotellet tilbyder sightseeing for dig, der ønsker at opleve Hamburgs skønne oplvelser, hvor efter du kan tage tilbage og nyde en god middag på hotellets restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.108 kr.

ANDERS Hotel Walsrode
Hotels.com

ANDERS Hotel Walsrode

3.5/5

I det idylliske område omkring Lüneburger Heide finder man ANDERS Hotel Walsrode. Her kan man nyde et ophold i naturskønne omgivelser på et af hotellets i alt 75 moderne værelser. Desuden kan man i hotellets restaurant nyde et bredt udvalg af lækre måltider fra morgen til aften. Sidst men ikke mindst hører der en mindre wellness-område til hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 677 kr.

Nordsee Hotel Hinrichsen
Hotels.com

Nordsee-Hotel Hinrichsen

3/5

Nordsee Hotel Hinrichsen er placeret i centrum af Husum med indkøbsmuligheder inden for 300 meter og mulighed for videre transport ind mod København blot 550 m herfra. Hotellet tilbyder både morgenmadsbuffet, tv på værelserne og eget bad. Hotellets bygning er en flot lejlighedsbygning med adgang til hotellets have.

Laveste pris for 2 personer: 885 kr.

AMBER ECONTEL Berlin Charlottenburg
Hotels.com

AMBER ECONTEL Berlin Charlottenburg

3.5/5

Amber Econtel Berlin Charlottenburg er et 3-stjernet hotel beliggende 4,8 km fra Berlin centrum. Hotellet har beliggenhed i det rolige distrikt, Charlottenburg med metroafgang mod Berlin. Hotellet tilbyder kaffe, te og vand til alle gæster i tidsrummet 11-17, samt adgang til hotellets lobby, hvor man kan nyde hiandens selskab og fri internet. På værelserne er der tv, skrivebord og gardarobe til fri afbenyttelse. Ønsker man at se området, har hotellet cykler til rådighed, så man kan se de nærliggende byer og komme nemmere rundt.

Laveste pris for 2 personer: 485 kr.

Best Western Hotel Hohenzollern
Hotels.com

Best Western Hotel Hohenzollern

4/5

I den fredelige by, Osnabrück, ligger Best Western Hotel Hohenzollern, der huser 107 hotelværelser nærtliggende gode shoppingmuligheder. Hotellet tilbyder alt fra enkeltværelser til suiter, der alle er designerværelser til en hver smag. Hotellet tilbyder indendørs pool, wellness, bio og fitness.

Laveste pris for 2 personer: 595 kr.

Landgasthof Tarp
Hotels.com

Landgasthof Tarp

2.5/5

I hyggelige Tarp ligger det smukke hotel Landgasthof Tarp. Værelserne er standardværelser, hvor det er oplagt at overnatte en eller flere nætter, hvis I ønsker at tage rundt og udforske den fine by. I kan købe forskellige tilbud, hvor I får inkluderet morgenmad, middag og andre ting. Det er en perfekt kombination, hvor I får hele oplevelsen med.

Laveste pris for 2 personer: 781 kr.

Ramada by Wyndham Flensburg
Hotels.com

Ramada by Wyndham Flensburg

3.5/5

Ramada by Wyndham Flensburg ligger placeret ud til Flensborg Havn ikke langt fra byens største butikskvarterer. Særligt denne centrale og ideele placering er værdsat af hotellets gæster. Udover høj service og imødekommendhed tilbyder hotellet flere aktiviteter som vandreture og fisketure på stedet eller i området. I hotellets restaurant finder man et bredt udvalg af regionale såvel som internationale måltider.

Laveste pris for 2 personer: 714 kr.

Afslapning blandet med fest og farver på et kroophold i Tyskland

Et kroophold kan være mange ting. Det behøver ikke kun at være ren afslapning – medmindre det selvfølgelig er det, du søger. Faktisk kan det også være fyldt med fest og farver alt afhængig af, hvor du tager til. Tager du på et kroophold i Tyskland, så er der stor chance for, at du også er taget på et kroophold med musik og dans. Det er der mange, der sætter stor pris på, fordi det ligger så fjernt fra den danske kultur. Det giver det perfekte afbræk fra hverdagen, så du kan vende tilbage stærkere og bedre end nogensinde før og takle al dit ansvar, dine pligter og dit arbejde.

Plej dine interesser

Mange tager på kroophold for at slappe af enten alene, med venner, med familien og i nogle særtilfælde med kollegaerne. Dog er der mange, der ikke er klar over, at det er en oplagt mulighed for at pleje sine interesser, nu hvor du er i gang med at tage en pause fra hverdagen.

Mange af os plejer ikke vores interesser tilstrækkeligt, fordi vi har en travl hverdag, der er fyldt med pligter, arbejde, pasning af børn og motion. Men det er en skam! Mange af os er nemlig utroligt glade for vores interesser, og det er noget af det, der giver værdi i livet. Har du ikke tid i hverdagen, så giver det altså god mening at pleje dine interesser, når du holder fri – og det kan blandt andet være på et kroophold i Tyskland.

Der findes utroligt mange kroophold med golf, hvor du får mulighed for at møde ligesindede, der også elsker sporten. Her får du mulighed for at pleje din sport og møde andre, mens du samtidig forkæler dine smagsløg med en masse lækker mad og vin. What’s not to like?

Der er også mange, der vælger at tage på kroferie og enten blive en hel uge, hvor de spiller golf eller også tage rundt til forskellige kroer og prøve nogle af Danmarks forskellige golfbaner af.

dejlig kroferie

Skru helt op for afslapningen med et kroophold i Tyskland

Når du skruer helt op for afslapningen, skruer du samtidig helt ned for tempoet – og det er der mange danskere, der har brug for. Vi er nemlig ikke et folkefærd, der har nemt ved at slappe af. Typisk render vi rundt for at nå det hele; vi skal både have succes rent karrieremæssigt, vi skal have succesfulde familieliv, rige venskaber og dyrke sport til den helt store guldmedalje, så vi har det godt med os selv og ser præsentable ud. Det er mange ting, vi skal nå i hverdagen, og derfor er det også vigtigt, at vi slapper af, når vi får muligheden.

Det kan du blandt andet gøre med et kroophold med spa i Tyskland. Her står den fuldt ud på forkælelse, og du får mulighed for at pleje din krop, din hud og dit sind på én og samme tid. Det er den perfekte kombination, da kroen skaber en ro, som du ikke finder på et hotel, og du samtidig bliver tvunget til at slappe af og koble fra, når du bevæger dig ind i spaen.

FAQ

Hvad koster et kroophold i Tyskland?

Prisen på et kroophold varierer meget fra det enkelte ophold og de tilvalg, som du tager med. Et golfophold koster mere end et standardophold. Du kan enten blive klogere på vores hjemmeside eller kontakte os for nærmere information om priser på specifikke ophold.

Hvad kan du opleve på et kroophold i Tyskland?

Et kroophold i Tyskland kan se ud på mange forskellige måder alt afhængig af, hvor du tager hen. Tyskland er et stort land, der byder på en masse forskellig natur, byliv og meget andet. Du kan se mere på vores hjemmeside og finde inspiration til dit ophold.

Hvornår bør jeg tage på kroophold i Tyskland?

Du kan tage på kroophold hele året rundt. Kroerne i Danmark er både fantastiske at besøge, når du er der om vinteren og eventuelt fejre julefrokost, jul eller nytår, men de formår også at fange sommerstemningen, når solen skinner fra den lyse morgen til den sene aften.