fbpx

Kroophold Sønderjylland

Bedste kroophold i Sønderjylland 2024

Et kroophold i Sønderjylland byder på noget, som kroophold i resten af Danmark ikke kan. De har holdt fast i nogle af deres gamle traditioner – for eksempel det ægte sønderjyske kagebord – og de har holdt fast i den hyggelige, danske stemning. Tag på et kroophold i Sønderjylland og mærk selv, hvordan det adskiller sig fra resten af landet.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Vores 5 mest populære kroophold

Tyrstrup Kro
Billede fra Risskov Bilferie

Tyrstrup Kro

4/5

Tyrstrup Kro ligger idyllisk ved mark og skov nær den historiske by Christiansfeld. Den charmerende, stråtækte kro tilbyder 4-stjernet ophold med personlig service, klassisk indrettede lokaler og en hyggelig atmosfære. Hver morgen serveres en dejlig morgenmad, og om aftenen kan gæsterne nyde udsøgt mad i den lyse restaurant.

Laveste pris fra: 1.549 kr.

Landgasthof Tarp
Billede fra Risskov Bilferie

Landgasthof Tarp

2/5

Landgasthof Tarp, beliggende i den nordtyske landsby Tarp, er en af Risskov Bilferies bestsellere. Det familieejede hotel fra 1915 byder på en hjemlig atmosfære, solid husmandskost i restauranten og en keglebane. Hotellet ligger tæt på spændende seværdigheder og byer som Flensburg og Friedrichstadt.

Laveste pris fra: 819 kr.

Rudbøl Grænsekro - Kroophold.dk
Billede fra Risskov Bilferie

Rudbøl Grænsekro

3/5

Rudbøl Grænsekro ligger ved Rudbøl Sø, tæt på den tyske grænse, omgivet af marsken og rigt dyreliv. Kroen har en restaurant med danske og internationale retter, cykel- og kano-udlejning, samt internetadgang. Nyd golfophold og guidede ture til Sort Sol i marts og september-oktober.

Laveste pris fra: 1.269 kr.

Hotel Menstrup Kro
Billede fra Risskov Bilferie

Hotel Menstrup Kro

3/5

Menstrup Kro ligger i landlige omgivelser nær Næstved og tilbyder et hyggeligt kroophold. Her bydes gæster velkommen med hjemlig atmosfære og mange interessante seværdigheder i nærheden. Hotellet tilbyder minigolf om sommeren, cykeludlejning og trådløst internet.

Laveste pris fra: 1.119 kr.

St. Binderup Kro - Kroophold.dk
Billede fra Risskov Bilferie

St. Binderup Kro

3/5

St. Binderup Kro, grundlagt i 1617 og kgl. privilegeret i 1749, er en af Danmarks mest autentiske kroer. Efter nænsom ombygning tilbyder kroen hyggelig stemning, en restaurant med danske retter, en bar, aktivitetsrum, 24-timers reception, gratis internet og parkering, samt adgang til terrasse og have.

Laveste pris fra: 879 kr.

Andre populære kroophold

Filskov Kro
Hotels.com

Filskov Kro

3/5

Hvis I er til lækre og spændende gastronomiske oplevelser, er Filskov Kro det oplagte valg. Her er der fokus på at skabe den bedste oplevelse for jer. I 2013 er kroen blevet moderniseret, så alt fremstår nydeligt og pænt. I kan med fordel spise på kroens restaurant, hvor friske råvarer og spændende retter sætter smagsløgene på prøve.

Laveste pris for 2 personer: 808 kr.

Skovdal Kro
Hotels.com

Skovdal Kro

3/5

Hvis du trænger til et hyggeligt ophold på en autentisk dansk kro vil det være oplagt at bestille et ophold på Skovdal Kro, her er du sikret et skønt ophold og dejlig mad. Derudover er du ganske få kilometer fra en stor oplevelse i form af Jellingstenene. Trænger du til et dejligt ophold vil vi klart anbefale dig Skovdal Kro.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

Hotel Kryb I Ly Kro
Hotels.com

Hotel Kryb I Ly Kro

4/5

Når I ankommer til Hotel Kryb I Ly Kro, vil I med det samme opleve, at I er landet det helt rette sted. Udefra er kroen betagende charmerende, og stemningen er som at træde tilbage i tiden, hvor der indenfor venter jer ægte kro-atmosfære. I kan få klassiske, skønne retter på kroens restaurant, og omkring kroen er der fiskepladser, strandpark, golfklub og meget andet.

Laveste pris for 2 personer: 1.076 kr.

Rudbøl Grænsekro
Hotels.com

Rudbøl Grænsekro

3/5

I Nationalparken Vadehavet ligger den hyggelige Rudbøl Grænsekro. Det er den perfekte beliggenhed for naturelskerne, da I er i kort gåafstand fra Rudbøl Sø, marker og dansk natur med spændende dyreliv. Kroen er bevaret i en autentisk og enormt hyggelig stil, og når I har fundet jeg til rette på jeres værelse, vil den skønne kro-atmosfære langsomt sænker sig.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Benniksgaard Hotel
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

Tag et skridt tilbage i historien, og oplev Danmark fra sin bedste side. Benniksgaard er en smuk og historisk gård i Sønderjylland, som blev bygget i 1393, og har en rig historie. Nu om dage er Benniksgaard et skønt hotel, som tilbyder fantastiske oplevelser i den smukke sønderjyske natur samt traditionel dansk mad fra restauranten Pejsestuen. Hotellet tilbyder et væld af aktiviteter som golf, sauna og cykling, så hvis det er noget for dig så tag et kig forbi.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

Schackenborg Slotskro
Hotels.com

Schackenborg Slotskro

3/5

Når I vælger Schackenborg Slotskro, får I et ophold i kongelige omgivelser. Alt fra de smukke værelser til slotskroens smukke bygninger, til natur og park. I har nemlig mulighed for at gå en tur og nyde den flotte slotspark. På slotskroens restaurant kan I få både frokost og aftensmad med sanselige oplevelser i vente. Det bliver en oplevelse for livet.

Laveste pris for 2 personer: 1.148 kr.

Hotel Tønderhus
Hotels.com

Hotel Tønderhus

3/5

Med en idyllisk beliggenhed i Tønders flotte bymidte, ligger Hotel Tønderhus. Det er et 3-stjernet hotel, som byder på lækker mad i deres á la carte restaurant, hvor man i sommerhalvåret kan nyde sin mad udendørs på den hyggelige terasse. Hotellet ligger kun 7 minutters gang fra Tønder Station. I området er der mulighed for aktiviteter, såsom museumsbesøg på Tønder Museum eller Schackenborg Slot. Hotel Tønderhus serverer lækker morgenbuffet dagligt.

Laveste pris for 2 personer: 973 kr.

Hotel Ballumhus
Hotels.com

Hotel Ballumhus

3/5

På landet i Sønderjylland ligger Hotel Ballumhus. Blot 14 km derfra ligger Rømø, som er værd og se, når man har booket et ophold på dette hotel. Værelserne har eget tv, egen indgang og en lille terrasse. Restauranten har specialiseret sig i traditionelle danske retter. Små 15 minutters kørsel fra hotellet finder man byerne Skærbæk og Bredebro.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Nymindegab Kro
Hotels.com

Nymindegab Kro

3/5

Nymindegab Kro ligger placeret midt i klitterne, omringet af skøn natur. Med et ophold på kroen får I frisk luft i næsen og flotte naturudsigter. Denne kro er det perfekte valg, hvis I ønsker at vælge naturen og lækre råvarer til. I restauranten kan I nemlig få forskellige spændende retter, og kroen beskriver det selv som en gastronomisk legeplads.

Laveste pris for 2 personer: 1.300 kr.

Hotel 6400
Hotels.com

Hotel 6400

3/5

Hotel 6400, er et hyggeligt og familievenligt hotel i Sønderborg, hvor du kan bo med hele familien, inklusivt kæledyr. Hotellet ligger i køreafstand til Slesvig. Hotellet byder på morgenbuffet, så du er klar til at gribe dagen an. Hotellet ligger lige ud til Den Sorte Strand, hvor du kan bade og nyde dagen. Der er et hyggeligt udeareal, med terrasse og have.

Laveste pris for 2 personer: 796 kr.

Hotel Frøslev Kro
Hotels.com

Hotel Frøslev Kro

3/5

Når I besøger Hotel Frøslev Kro, får I et hyggeligt værelse, hvor I kan falde til ro senere på aftenen. Men inden da kan i besøge området omkring, hvor I kan gå en tur og tage på udflugter. Inden I går til ro, kan I spise på kroens hyggelige restaurant, hvor I kan få klassisk dansk mad under en afslappende atmosfære.

Laveste pris for 2 personer: 850 kr.

Den Gamle Grænsekro
Hotels.com

Den Gamle Grænsekro

3/5

Den Gamle Grænsekro Inn er en charmerende og gammel kro fra 1500-tallet. Krogens restaurant byder på traditionel dansk mad og ejendommens bar mikser gode drinks til dig. 20 minutters kørsel fra krogen kan du opleve kongeslottet KoldingHus og tage på shoppingtur i Kolding Storcenter. Krogen har legeplads til børnene, billardbord til de voksne og golfbaner i nærheden af krogen.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Billum Kro
Hotels.com

Billum Kro

3/5

Billum Kro er et klassisk hotel, hvor du får alt det, du har brug for. Gæstfriheden og den afslappede stemning tiltaler alle, og kroen vandt i 2018 priser for både Bedste ankomst/modtagelse og Bedste restaurantoplevelse. I må derfor ikke snyde jer selv for et hyggeligt restaurantbesøg under skønne rammer, der passer til resten af stemningen på kroen.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Agerskov Kro
Hotels.com

Agerskov Kro

3.5/5

Hvis den smukke danske natur er noget for dig, så skal du overveje Agerskov kro næste gang du har brug for en lille getaway med din partner eller familie. Den hyggelige kro ligger i landsbyen Agerskov, som ligger i Sønderjylland, og er rig på historie. I nærheden ligger både Brundtland Golfklub og Arrild Fiskesø, så hvis du kan lide at tilbringe et par timer udenfor, så er Agerskov kro perfekt til dig.

Laveste pris for 2 personer: 1.040 kr.

Bov Kro
Hotels.com

Bov Kro

3/5

På Bov Kro får i den autentiske stemning, I kan forvente af en kro, hvor den tykke atmosfære af hyggelig kro kombineres med moderne og lækker komfort. I kan sove godt på et af de forskellige værelser, og I restauranten, med de mørke, knirkende træplanker under fødderne, har I mulighed for at få serveret velsmagende og nydelige retter af friske fødevarer.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Hotel Røde Kro
Hotels.com

Hotel Røde-kro

3/5

Hotel Røde Kro er det oplagte valg til jer, der ønsker at bo på et hotel, hvor afslapning og fokus på hinanden er en prioritet. Indretningen både på værelserne, i restauranten og på hotellet er holdt i en enkel og klassisk stil. Med gastronomiske oplevelser i restauranten kan I om aftenen nyde de mange smage og skåle med et glas vin i stearinlysets skær.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Refborg Hotel
Hotels.com

Refborg Hotel

3/5

Refborg Hotel er et beskedent hotel i sin størrelse, men den hyggelige stemning er bestemt til at mærke. I kan bo på et hyggeligt værelse, og hotellet byder på velsmagende mad i Spiseriet. I bor i gåafstand fra LEGOLAND og Lalandia, så dette er et oplagt sted at bo, hvis I har børnene med. Der er også andre oplevelser og seværdigheder i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 1.395 kr.

Tyrstrup Kro
Hotels.com

Tyrstrup Kro

4/5

Tyrstrup Kro i Christiansfeld, hvor I desuden finder de bedste honningkager, byder på ægte landlig stemning omringet af flade marker . Med stråtag, hvidkalkede vægge, bjælker i loftet, lysekroner og meget mere, får I ganske enkelt ikke en mere autentisk kro-oplevelse. Her ånder alt fred og idyl, og den hyggelige oplevelse bliver gennemført af muligheden for kroens gourmetrestaurant.

Laveste pris for 2 personer: 952 kr.

Oplev Sønderjylland fra en charmerende kro

Et kroophold i Sønderjylland lader dig opleve Danmark, når det ter sig bedst. Du vil få et helt fantastisk stemningsfuldt ophold i herlige omgivelser, der lader dig vende tilbage til din travle hverdag med en ny ro i kroppen. 

De charmerende kroer, der tilbyder kroophold i Sønderjylland, kan give en oplevelse, der får dig til at vende tilbage igen og igen. Det vil typisk være kroer af ældre modeller, der er blevet renoveret og vedligeholdt, så de bevarer deres træk. Det giver både værelserne, men også fællesområderne og restauranten et utroligt charmerende look, der understøttes af de møbler og nipsting, der alt sammen har til formål at føde den hyggelige og hjemlige stemning.

Det er denne kombination af omgivelser, godt håndværk og tanke på design, der lader dig slappe af i hjemlige omgivelser – blot uden at du har en masse pligter hængende over hovedet.

Tilgodese dine interesser med et kroophold i Sønderjylland

Tager du på kroophold i Sønderjylland, så har du mulighed for at slappe maksimalt af – både ved at gå rundt i områderne og holde en helt almindelig ferie, men du kan også kombinere det med en af dine interesse. 

Sønderjylland er et af de steder, hvor du blandt andet kan finde kroophold med dans og musik, så hvis det er noget, du dyrker i din fritid, kan du altså tage lidt væk hjemmefra og stadig nyde de ting, du holder mest af, og som giver dig værdi her i livet.

Du kan kombinere dit kroophold i Sønderjylland med alverdens forskellige interesser; det behøver ikke at være dans og musik. Det handler blot om at se mulighederne.

Du kan enten hente inspiration fra vores hjemmeside, eller du kan kontakte os for at undersøge dine muligheder for at kombinere afslapning og interesser nærmere. Vi hjælper gerne med at skabe den bedste oplevelse for dig.

Nyd turen med én du holder af

Et kroophold i Sønderjylland er også helt perfekt at nyde med én, som du holder af. Du kan invitere din kære med på et romantisk kroophold kun for jer to i forbindelse med en mærkedag, en fødselsdag eller bare fordi.

Denne romantiske tur for to vil typisk bestå af et kroophold med middag inkluderet, et værelse med en dobbeltseng og mulighed for at tilvælge aktiviteter eller nyde omgivelserne helt på egen hånd. I får mulighed for at tilpasse turen til jeres ønsker og behov, så den tilgodeser jeres interesser, og så I kan fejre jeres forhold på den måde, som I har lyst til. Vælger du et kroophold i Sønderjylland, så vil de smukke omgivelser, den herlige natur og den charmerende indretning bidrage til en hyggelig stemning, hvor jeres kærlighed uden tvivl vil blomstre.

Hjælp dine kære med at holde fri – giv et kroophold i Sønderjylland

Der findes utroligt mange kroophold tilbud, som du kan gøre brug af. Tilbuddene kan både være i form af en lavere pris, så du kan spare penge, men det kan også være i form af en unik oplevelse, der enten aldrig bliver tilbudt igen eller er særlig for netop den ene årstid, hvor I har planer om at holde fri.

Disse tilbud er også helt perfekte at give til dine kære, så du kan hjælpe dem med at holde fri. Kroophold gavekort er helt utroligt populære, fordi det er noget, der kan gives til dem, der ikke mangler noget. Det er blot et tilbud om at tage ud i Danmark og slappe af – hvilket er noget som mange danskere har brug for at få hjælp til. Vi har utroligt travlt og løber rundt med mange bolde i luften; så mange, at vi ofte glemmer os selv i processen. Derfor kan det være rart at blive mindet om, at der også skal være tid til at slappe af, nyde livet og bare være til stede en gang imellem. Tag til Sønderjylland og mærk, hvordan det føles at trække vejret igen.

dejlige kroophold

Tour de Jylland – kroferie rundt i Danmark

Har du lyst til at se meget mere af Danmark, så findes der også det, der kaldes kroferie. Kroferie er det samme som et kroophold, det foregår bare i flere dag.

Du kan både tage på kroferie og slappe helt af i en uge, mens du nyder dine omgivelser og får set nærområdet, men du kan også tage på kroferie og nyde godt af de forskellige tilbud, der også er på kroerne. Det kan være spa, golf, dans og musik – det er helt op til dig.

En tredje mulighed er at lave en form for Tour de Jylland. Her kan du eventuelt starte med et kroophold i Sønderjylland og arbejde dig op igennem landet. Det koncept er meget brugt indenfor de kræser, hvor der spilles golf. Her tager de simpelthen på kroophold med golf og flytter sig fra den ene kro til den næste for at prøve de forskellige golfbaner i Danmark af.

Derfor bør du tage på kroophold i Sønderjylland

Der er mange gode grunde til, hvorfor du bør tage på kroophold i Sønderjylland. Men i virkeligheden afhænger svaret på spørgsmålet af dig.

Er du en af dem, der spæner igennem livet og nogle gange glemmer at stoppe op for at se på alt det, som du allerede har opnået, så er det grunden til, at du bør tage et par dage fri. Brug dem på at reflektere og være stolt af dig selv.

Er du derimod en af dem, der har alverdens bolde i luften, så er det for at lægge dem ned et øjeblik. For at trække vejret og huske at slappe af. Det er utroligt vigtigt at stresse af en gang imellem, hvis du har en stressende hverdag. Og enten vender du tilbage og er klar til at samle boldene op igen, og ellers ved du, at du skal have revurderet din livsstil.

Der er også dem, der simpelthen bare falder hen. De elsker at slappe af, men de er trætte af, at det altid foregår foran fjernsynet. I skal også på kroophold i Sønderjylland. Måske et hvor der spilles sport, måske et hvor I slapper af i en spa i stedet for, eller måske blot en, der inspirerer jer til at se nærmere på jeres land.

Et kroophold kan gavne alle, og det er derfor, du bør tage på kroophold.

Det kan du forvente

Når du tager på kroophold, så kan du ikke regne med, at alle kroerne ligner hinanden; faktisk bør du forvente det modsatte. Derfor er der ikke én ting, som du kan forvente.

Helt basalt vil du dog typisk få et værelse med enten en dobbeltseng eller to enkeltmandssenge, dit eget toilet med bad (såfremt andet ikke er skiltet) og typisk også et TV og gratis internet. Selvom kroerne forsøger at føde den hyggelige stemning, så har de også tilpasset sig de mennesker, de huser – og de mennesker vil gerne kunne følge med i verden udenfor.

Derudover kan du forvente et personale, der gør deres for at gøre dit ophold så godt som overhovedet muligt, og du kan forvente nogle omgivelser, der er som definitionen på idyl.

Kort sagt så er et kroophold meget tro til det, som mange forventer, at det vil være. Så har du en ide om, hvad du kan forvente, så er det nok ikke så langt fra virkeligheden.

FAQ

Hvad koster et kroophold i Sønderjylland?

Prisen på kroophold kan være meget forskellig. Det afhænger af dine eventuelle tilvalg, sæsonen og det område, som du gerne vil opholde dig i. Du kan se nærmere på vores hjemmeside eller kontakte os for at få et bud på netop det ophold, som du har øje på.

Hvorfor bør jeg vælge et kroophold i Sønderjylland?

Sønderjylland byder på en kultur, der adskiller sig mere markant fra resten af Danmark end noget andet sted. De har holdt fast i flere af deres gamle traditioner, som du kan tage ned og mærke på, hvis du vælger et kroophold i Sønderjylland.

Er kroferie noget for mig?

En kroferie er for alle, der gerne vil ud og nyde Danmarks charme. Det er en hyggelig tur med ægte dansk sommer stemning, og du kan tilpasse den til lige netop dine ønsker og behov.