fbpx

Kroophold Golf

Bedste kroophold med golf i Danmark 2024

Et kroophold med golf er for dig, som godt kan lide at slappe af i hovedet, mens du holder din krop i gang. Det er for dig, som nyder at mærke trætheden i kroppen ved at have tilbagelagt flere kilometer på greenen, alt imens dine tanker, kun bliver brugt på at fokusere på at slå det rette slag. 

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Vores 5 mest populære kroophold

Tyrstrup Kro
Billede fra Risskov Bilferie

Tyrstrup Kro

4/5

Tyrstrup Kro ligger idyllisk ved mark og skov nær den historiske by Christiansfeld. Den charmerende, stråtækte kro tilbyder 4-stjernet ophold med personlig service, klassisk indrettede lokaler og en hyggelig atmosfære. Hver morgen serveres en dejlig morgenmad, og om aftenen kan gæsterne nyde udsøgt mad i den lyse restaurant.

Laveste pris fra: 1.549 kr.

Landgasthof Tarp
Billede fra Risskov Bilferie

Landgasthof Tarp

2/5

Landgasthof Tarp, beliggende i den nordtyske landsby Tarp, er en af Risskov Bilferies bestsellere. Det familieejede hotel fra 1915 byder på en hjemlig atmosfære, solid husmandskost i restauranten og en keglebane. Hotellet ligger tæt på spændende seværdigheder og byer som Flensburg og Friedrichstadt.

Laveste pris fra: 819 kr.

Rudbøl Grænsekro - Kroophold.dk
Billede fra Risskov Bilferie

Rudbøl Grænsekro

3/5

Rudbøl Grænsekro ligger ved Rudbøl Sø, tæt på den tyske grænse, omgivet af marsken og rigt dyreliv. Kroen har en restaurant med danske og internationale retter, cykel- og kano-udlejning, samt internetadgang. Nyd golfophold og guidede ture til Sort Sol i marts og september-oktober.

Laveste pris fra: 1.269 kr.

Hotel Menstrup Kro
Billede fra Risskov Bilferie

Hotel Menstrup Kro

3/5

Menstrup Kro ligger i landlige omgivelser nær Næstved og tilbyder et hyggeligt kroophold. Her bydes gæster velkommen med hjemlig atmosfære og mange interessante seværdigheder i nærheden. Hotellet tilbyder minigolf om sommeren, cykeludlejning og trådløst internet.

Laveste pris fra: 1.119 kr.

St. Binderup Kro - Kroophold.dk
Billede fra Risskov Bilferie

St. Binderup Kro

3/5

St. Binderup Kro, grundlagt i 1617 og kgl. privilegeret i 1749, er en af Danmarks mest autentiske kroer. Efter nænsom ombygning tilbyder kroen hyggelig stemning, en restaurant med danske retter, en bar, aktivitetsrum, 24-timers reception, gratis internet og parkering, samt adgang til terrasse og have.

Laveste pris fra: 879 kr.

Andre populære kroophold

Filskov Kro
Hotels.com

Filskov Kro

3/5

Hvis I er til lækre og spændende gastronomiske oplevelser, er Filskov Kro det oplagte valg. Her er der fokus på at skabe den bedste oplevelse for jer. I 2013 er kroen blevet moderniseret, så alt fremstår nydeligt og pænt. I kan med fordel spise på kroens restaurant, hvor friske råvarer og spændende retter sætter smagsløgene på prøve.

Laveste pris for 2 personer: 808 kr.

Himmerland Golf Og Spa Resort
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Føler du for, at forkæle dig selv med et afslappende ophold, med massage, kropsbehandlinger og ansigtsbehandlinger? Så er Himmerland Golf Og Spa lige stedet for dig. Et lækkert hotel med beliggenhed i Farsø, hvor du kan fokusere på afslapningen og din egen wellness. Der er også mulighed for, at tage ud og spille golf, hvilket gør Himmerland Golf Og Spa Resort meget populær blandt golffanatikere.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Benniksgaard Hotel
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

Tag et skridt tilbage i historien, og oplev Danmark fra sin bedste side. Benniksgaard er en smuk og historisk gård i Sønderjylland, som blev bygget i 1393, og har en rig historie. Nu om dage er Benniksgaard et skønt hotel, som tilbyder fantastiske oplevelser i den smukke sønderjyske natur samt traditionel dansk mad fra restauranten Pejsestuen. Hotellet tilbyder et væld af aktiviteter som golf, sauna og cykling, så hvis det er noget for dig så tag et kig forbi.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

Hotel Kirstine
Hotels.com

Hotel Kirstine

4/5

I centrum af Næstved finder du et smukt og romantisk hotel. Om det er dig og kæresten eller hele familien, er Hotel Kirstine er det perfekte hotel til jer der vil nyde et par dage i Næstved. Hotellets fantastiske beliggenhed, gør det nemt at komme til shopping og transport. Tag familien med i forlystelsesparken BonBon-land, eller nyd en dag på den idylliske strand i Karrebæksminde.

Laveste pris for 2 personer: 1.073 kr.

Tambohus Kro Og Badehotel
Hotels.com

Tambohus Kro & Badehotel

3/5

Tambohus Kro Og Badehotel er et lækkert hotel med en idylisk og afslappende beliggenhed. Med både terrasse og en afslappende have med blandt andet havegrill, hvor du kan læne dig tilbage og nyde den skønne udsigt. Hotellet byder på god mad i restauranten efterfulgt af en drink/cocktail i baren. Med gratis morgenmadsbuffet serveret dagligt, har de alt hvad du skal bruge, til at få en mindefuld ferie sammen med dem du holder af.

Laveste pris for 2 personer: 699 kr.

Sallingsund Færgekro
Hotels.com

Sallingsund Færgekro

3/5

Om det er kærestetur eller getaway med familien, så er Sallingsund Færgekro det rette sted. Kroen er omringet af skov og fjord, så beliggenheden ved Limfjorden er fantastisk. Derudover ligger kroen i gåafstand fra en smuk sandstrand, med udsigt over Limfjorden. På restauranten serveres både danske og franske retter, som alle tilberedes med de bedste råvarer fra den pågældende årstid.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Skjalm Hvide Hotel
Hotels.com

Skjalm Hvide Hotel

3/5

Skjalm Hvide Hotel byder på de perfekte og stilrene rammer for et dejligt ophold. I kan nyde den afslappende stemning, og der er mange muligheder for vandreruter og cykelruter i de Nordsjællandske omgivelser. Når mørket falder på, kan I nyde maden fra hotellets restaurant, der er inspireret af det fransk-nordiske køkken. Med flotte anretninger får I serveret velsmagende mad.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Bandholm Hotel

4/5

Hvis der skal fokus på afslapning, stilhed og nydelse, er Bandholm Hotel det helt perfekte valg. Her kan I komme helt ned i gear, nyde hotellets lækre værelser og faciliteter og gå på opdagelse i nærområdet og nyde solnedgangen over vandet. Den gammeldags indretning i hotellets restaurant skaber de perfekte rammer til at nyde de mange lækre retter i fred og ro.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Aalbæk Gl Kro
Hotels.com

Aalbæk Gl. Kro

4/5

På Aalbæk Gl. Kro er afslapning og nydelse i fokus. Værelserne er indrettet i lyse farver, og det hele virker venligt, når I besøger kroen for første gang. I restauranten er stilen naturligvis videreført. Med hvide duge, hyggeligt tapet og fine blomster, finder I jer hurtigt godt tilpas. Det er jeres oplevelse af ren nydelse, der prioriteres højt.

Laveste pris for 2 personer: 805 kr.

Hotel Faaborg Fjord
Hotels.com

Hotel Faaborg Fjord

3/5

Børnefamilie, forretningsrejse, venindetur, kærestetur eller selvforkælelse, så har Hotel Faaborg Fjord altid plads og faciliteter til dig. Nyd en mental forkælelse og afslapning i deres spa- og wellnessområde, og få lækker mad i restauranten. Spil golf på de sydfynske golfbaner, tag på cykeltur, hop i vandet fra egen privat badebro eller tag et glas vin med ned til stranden

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Hvalpsund Færgekro
Hotels.com

Hvalpsund Færgekro

3/5

Hos Hvalpsund Færgekro finder I en lokal og autentisk stemning, hvor I med det samme føler jer velkomne. Her har I mulighed for både weekendophold, miniferie, gastronomiske oplevelser og meget mere. Uanset hvad I vælger, får i en dejlig udsigt til Limfjorden, hvor I kan være heldige at se sæler. I kan også tage på udflugter i nærområderne, hvor vandreture, kirker og klostre er velbesøgte. En stor nyhed i 2021 er med fokus på forkælelse, hvor I kan nyde den helt nye terrasse med spafaciliteter udendørs.

Laveste pris for 2 personer: 1.099 kr.

Munkebjerg Hotel
Hotels.com

Munkebjerg Hotel

4/5

I et naturskønt område udenfor vejle, ligger Munkebjerg Hotel, et luksuriøst og hyggeligt hotel med dejlige omgivelser og hjemmelige rammer. Omgivelserne er velegnede til gåture i den flotte natur, hvor du blandt andet kan gå en tur til Vejle Fjord eller udforske Munkebjergskovene. Med stilfuld indretning og udsigt over Vejle Fjord, byder værelserne på et hyggeligt ophold i smukke omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.107 kr.

Gram Slotskro

3/5

Gram slotskro ligger i hjertet af Sønderjylland, og det er et smukt og hyggeligt sted, som egner sig perfekt til en forlænget weekend i de fantastiske sønderjyske omgivelser. I nærheden af Gram Slotskro finder du Ribe Domkirke, samt domkirkemuseet, hvilket egner sig perfekt til en dagsudflugt. Restauranten på Gram slotskro ligger stor vægt på kvaliteten af deres råvarer, og dette kan både smages og fornemmes.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Comwell Holte
Hotels.com

Comwell Holte

3/5

Har du en særlig kærlighed for skandinaviske specialiteter med inspiration fra middelhavet, og trænger du til at slappe af i rolige omgivelser med adgang til park, skal du booke dit ophold hos Comwell Holte. Hotellet ligger fredeligt i Vasernes naturreservat – blot 15 minutters kørsel fra Københavns centrum. Sjove faciliteter som dart, billard og boules findes også på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 634 kr.

Hotel Ærø
Hotels.com

Hotel Ærø

4/5

Det historiske Hotel Ærø ligger midt i det historiske Svendborg, hvor det har ligget siden 1889, hvor både sømænd og skibsredere var gæster på hotellet. I den stemningsfyldte restaurant bliver der også serveret smagfulde traditionelle danske retter. Du kan med din partner, nyde den famøse udsigt fra Hotel Ærøs eftertragtede tårnværelse. Der er rig mulighed for at udforske byen med tog- og busstationen, som ligger kun få hundrede meter fra det historiske hotel.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Hotel Juelsminde Strand
Hotels.com

Hotel Juelsminde Strand

3/5

Kan du lige et stilfuldt hotel som er omgivet af Tofteskoven? Hop ind og booke det næste ophold på Hotel Juelsminde Stand. Værelserne har eget bad, tv og gratis internet. Er man der i flere dage, kan man vaske tøj på ejendommen. 4 minutters kørsel derfra ligger Juelsminde Golfklub og stranden ligger mindre end 10 minutters gang fra hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 815 kr.

Comwell Køge Strand
Hotels.com

Comwell Køge Strand

4/5

Skal du på shoppingtur til hovedstaden, men vil ikke overnatte i byen som aldrig sover, skal du besøge Comwell Køge Strand.1,5 km fra hotellet ligger Køge centrum og 40 minutters kørsel til Københavns centrum.Vær aldrig bekymret for åbningstiderne, da hotellet har døgnåben. Ønsker du træningsfaciliteter, kan du benytte hotellets fitnesscenter og slutte af med en drink i baren.

Laveste pris for 2 personer: 928 kr.

Hotel Hovborg Kro
Hotels.com

Hotel Hovborg Kro

3/5

Hotel Hovborg Kro betegner sig selv som en landevejskro, og det er da muligvis også derfor, at de i 2021 har vundet prisen for Årets business hotel. Det er det perfekte sted at smutte ind forbi på et ophold. I kan vælge forskellige ophold, og hotellets restaurant, med hyggelig belysning, er det perfekte sted at falde til ro efter en længere rejsedag.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

Best Western Hotel Knudsens Gaard
Hotels.com

Hotel Knudsens Gaard

4/5

I et super hyggeligt gårdhus der stammer helt tilbage fra 1900-tallet, ligger det hyggeligt og familievenlige hotel Best Western Hotel Knudsens Gaard. Hotellet har en god beliggenhed 1.5 km uden for Odense, og med kun 20 minutters gågang til H.C. Andersens hus. Udover det, er der kort kørsel til både golfbaner og Odense Zoo. På restauranten bliver der serveret dansk- og italienskinspirerede retter, forberedt med friske ingredienser.

Laveste pris for 2 personer: 836 kr.

Kongensbro Kro

3/5

Denne historiske kro, som ligger ved Gudenåens bred, er en hyggelig familiedrevet kro, som tilbyder god mad, og gode faciliteter, samt fantastiske omgivelser. Kroen som er fra 1663, er det perfekte sted til en weekend tur med kæresten, eller en uge med familien. På ”Kro”minoen kan i opleve den smukke danske natur, i form af en vandretur på 21,1 Km langs Gudenåen. Vandreturen starter i Silkeborg, og ender i Kongensbro, hvor man passende kan slutte dagen af på kroens gourmetrestaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Hotel Thinggaard
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

Hvis I er til det moderne, stilrene og enkle, er Hotel Thinggaard det oplagte valg. Når I bor på et af de stilfulde værelser, vil I samtidig have et væld af muligheder i nærheden; vildmarksoplevelser, spaophold, gourmetoplevelser og meget mere. På hotellets egen restaurant kan I også nyde gourmetmenuer af høj kvalitet, når I vender retur efter dagens udflugter og oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

Hotel Dalgas
Hotels.com

Hotel Dalgas

3/5

Blot 30 minutters kørsel fra Legoland og 5 minutters gang fra Brande Station finder man Hotel Dalgas. Hotellet byder på klassiske indrettede værelser med badeværelse, telefon og tv. Hotellet har restaurant og bar, som gæsterne bestemt ikke skal gå glip af. Inden for 10 minutters kørsel ligger Brande Golfklub og 20 km derfra ligger Messecenter Herning.

Laveste pris for 2 personer: 893 kr.

Grand Hotel Struer
Hotels.com

Grand Hotel Struer

3/5

Omringet af Struers skønne natur, ligger Grand Hotel Struer, et hyggeligt hotel som ligger centralt i Struer tæt på Limfjorden. Med over 100-års erfaring, kan man mærke den luksuriøse stemning og de hyggelige rammer som hotellet har til rådighed. Grand Hotel Struer, er et hotel med sjæl, hvor du kan slappe af og nyde et afslappende og hyggeligt ophold, i behagelige omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

Best Western Plus Hotel Eyde
Hotels.com

Best Western Plus Hotel Eyde

4/5

Best Western Plus Hotel Eyde, et privatejet hotel med belliggenhed i bymidten af Herning. På hotellet, kan du nyde godt af både fitnesscenter og sauna. Der bliver serveret traditionelle danske retter, på hotellets egen Restaurant Samkt Jørgen, som også har en flot udsigt over byen. Grundet hotellets centrale belliggenhed er der rig mulighed for shopping, og med kun 5 minutters gang til Herning Station, er der også mulighed for at se byerne i nærheden af Herning.

Laveste pris for 2 personer: 1.101 kr.

Hotel Tannishus
Hotels.com

Hotel Tannishus

3/5

Duften af Vesterhavet, windsurfing, legeplads, spillehal, minigolf og traditioneller retter fra restauranten -”Ja tak”. Hop ind og book et ophold på Hotel Tannishus, pak kufferten og nyd forkælelsen og alle faciliteterne. Skal det være ekstra luksuriøst, er nogle værelser med balkon og havudsigt. Skagen ligger 35 km fra hotellet og Frederiks færgehavn 45 km derfra. ”Bliv forkælet og oplev Danmark”.

Laveste pris for 2 personer: 730 kr.

Nymindegab Kro
Hotels.com

Nymindegab Kro

3/5

Nymindegab Kro ligger placeret midt i klitterne, omringet af skøn natur. Med et ophold på kroen får I frisk luft i næsen og flotte naturudsigter. Denne kro er det perfekte valg, hvis I ønsker at vælge naturen og lækre råvarer til. I restauranten kan I nemlig få forskellige spændende retter, og kroen beskriver det selv som en gastronomisk legeplads.

Laveste pris for 2 personer: 1.300 kr.

Hotel Troense
Hotels.com

Hotel Troense

3/5

På øen Tåsinge ligger det smukke ”Hotel Troense”. Hotellets udsigt over Troense Havn og Storebælt gør stedet yderst attraktivt. Nyd udsigten over en god middag på hotellets restaurant. Værelserne er dejlige lyse og pæne. På under en halv time ligger Valdemars Slot og Egeskov Slot, som er populære seværdigheder. Det er gode steder til vandreture og børneleg.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Hotel Nørre Vinkel

3/5

Hotel Nørre Vinkel giver jer alt det, I måtte have brug for. Og med placeringen midt i naturen, med grønne marker og får, giver opholdet anledning til ren afslapning. I kan nyde godt af de mange oplevelser og aktiviteter i området. Besøg den hyggelige restaurant, hvor I kan nyde et lækkert måltid. Og I kan samtidig nyde den flotte udsigt over golfbanen, fjord og by.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Hotel Hesselet
Hotels.com

Hotel Hesselet

4/5

Trænger du til en stor omgang forkælelse med massage, boblebad, hotelværelser med udsigt over Storebælt og gourmetmad fra hotellers egen restaurant – så skal du booke et ophold hos Hotel Hesselet nu. Leder du efter et aktivt sted, kan du bruge dine kræfter på hotellets tennisbane, svømme en tur i poolen eller tage på vandretur i den nærliggende skov.

Laveste pris for 2 personer: 1.650 kr.

Hotel Niels Juel
Hotels.com

Hotel Niels Juel

4/5

Med en flot belliggenhed ved Køge Havn, 5 minutters gang fra Køge midtby og kun 700m fra Køge Station, ligger Hotel Niels Juel. På Hotel Niels Juels restaurant, serveres der både danske retter og fransk-inspirerede retter. Der bliver også afholdt vinsmagninger, i hotellets egen vinkælder. Derudover er der mulighed for at spille dart og billard. Så hvis du leder efter et hyggeligt hotel, med beliggenhed lige ud til vandet, så er Hotel Niels Jul lige noget for dig.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Hotel Strandparken
Hotels.com

Hotel Strandparken

3/5

Midt i Holbæks smukke natur, ligger Hotel Strandparken. Med en flot beliggenhed i Holbæks midtpunkt, der er derfor god mulighed for at udforske byen. På hotellets restaurant, bliver der serveret á la carte-retter, og med en flot udsigt over fjorden. Hotellets byder på aktiviteter, som billard og lange gåture langs stierne i haven. Der er endda et tyrkisk bad i haven.

Laveste pris for 2 personer: 1.035 kr.

Hotel Skanderborghus
Hotels.com

Hotel Skanderborghus

3/5

Med en flot belliggenhed mellem Lillesø og Skanderborg Sø, ligger Hotel Skanderborghus. Hotellet ligger i gåafstand til Skanderborg bymidte, og kun 30 minutters kørsel til Århus Centrum. I hotellets omegn, er der mange forskellige aktiviteter, som vandre- og cykelstier med flot natur, svømning, tennis, og endda sejlsport. Så hvis du er til ferie omringet af skøn natur, blandet med byen, så er Hotel Skanderborghus lige noget for dig.

Laveste pris for 2 personer: 975 kr.

Hotel Pejsegården
Hotels.com

Hotel Pejsegården

4/5

I Brædstrups bymidte, ligger Hotel Pejsegården. Et hyggeligt hotel, med rig mulighed for familievenlige aktiviteter, som poolborde og bordtennis. Har du lyst til en forfriskende dukkert, kan du benytte hotellets indendørs pool. Hotellet huserer endda, sit helt eget bowling-center, med 5 baner. På Panorama Restauranten, bliver der serveret danske samt internationale retter. I Piano Bar kan du også nyde et bredt udvalg af drinks.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

Frederik VI's Hotel
Hotels.com

Frederik VI's Hotel

4/5

I Odense finder I Frederik VI’s Hotel. Ved bestilling af ophold kan I f.eks. tilvælge morgenmad, halvpension og cykel- eller golfophold, hvor der er middag og meget andet inkluderet. Kroen har et fint ydre med sin klassisk hvide facade, men indvendigt finder i moderne faciliteter, hvor I også kan dyrke fitness i motionsrummet og hænge ud i baren med et slag pool.

Laveste pris for 2 personer: 927 kr.

På et kroophold med golf kan du få kvalitet i højsæde både på og udenfor banen

Et kroophold med golf er ofte for den kvalitetsbevidste mand eller kvinde, som ynder at kombinere turen på golfbanen med en lækker frokostoplevelse. Har du derfor en ambition om også at finde et kroophold med gourmet, kan begge dele nemt kobles sammen. 

En kroferie med golf er ved at blive sommerhalvårets pendant til skiferien. På begge typer ferie dyrker man motion i naturskønne omgivelser, hvorefter man nyder den stemning, som er meget enslydende for de danske kroer og hytterne i vinterlandskaberne. På begge typer ferie kan man med god samvittighed nyde et lækkert og måske endda solidt måltid mad, inden man godt mør i kroppen kravler i seng. 

Fordelen ved at dyrke lysten til en aktiv ferie på et kroophold med golf i sommerhalvåret, er, at det oftest kræver en del mindre planlægning og ikke er nær så omfattende som en skitur. Vælger du et kroophold, har du mulighed for at tage af sted på en weekendtur uden de store omkostninger, da alle egne af Danmark kan diske op med en lækker golfbane. Du kan derfor nemt pakke bilen med dit golfudstyr, og du er altid kun en kort køretur væk fra din næste kroferie indeholdende en gæstebillet til den nærliggende golfbane.  

smuk kroferie

Et kroophold med golf giver dig mulighed for både at nyde en ferie og øve din hobby

At blive god til at spille golf kræver tålmodighed og meget øvelse. Det er dog svært ikke at vænne sig til den måde ens sædvanlige golfbane bugter sig på, og inden man får set sig om, er det pludselig ikke længere lige så udfordrende at spille de 18 huller. 

Stagnering er noget af det værste, en god sportsmand kan forestille sig, og når man har mulighed for at give sig selv en udfordring på en fremmed bane, bliver man en bedre spiller. Derfor kan du med fordel booke et luksus kroophold i alle egne af landet, hvor der er en golfbane i nærheden og nyde en lækker kroferie, samtidig med at du forbedrer dit handicap. 

Du må derfor ikke frarøve dig muligheden for at give dig selv en ny udfordring, samtidig med du nyder godt af alle de appetitlige muligheder og den charmerende stemning, landets kroer har at byde på.

FAQ – Ofte Stillede Spørgsmål

Er der mulighed for at tage på kroophold med golf, hvor der også er oplevelser for ens bedre halvdel?

Ja. Mange af de særligt interessante golfbaner ligger godt placeret i områder, hvor der også er meget andet at opleve. Ønsker din bedre halvdel sig eksempelvis hellere et kroophold med spa, er der gode muligheder for, at jeres ønsker kan kombineres.

Er et kroophold med golf også for nybegyndere?

De fleste golfbaner tilbyder leje af golfudstyr og en mindre instruktion i, hvordan du spiller de 9 huller, som du får adgang til med en dagslejebillet. 

Hvilket tidspunkt på året skal jeg booke et kroophold med golf?

Golf er en sæsonbetonet sport, som strækker sig fra omkring påske og frem til oktober måned. Det er derfor kun i sommerhalvåret, du kan booke et kroophold med en tilhørende tur på golfbanen.