fbpx

Kroophold Fyn

Bedste kroophold på Fyn 2024

Danmark er et herligt land at holde fri og ferie i; det er ikke mange andre steder, hvor du kan opleve den charmerende danske sommer, som det danske vejr kan byde på, og næsten uanset vejret, så er der en særlig stemning, der ikke findes andre steder. 

Hvis du gerne vil opleve denne følelse, så prøv et kroophold på Fyn. 

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Vores 5 mest populære kroophold

Tyrstrup Kro
Billede fra Risskov Bilferie

Tyrstrup Kro

4/5

Tyrstrup Kro ligger idyllisk ved mark og skov nær den historiske by Christiansfeld. Den charmerende, stråtækte kro tilbyder 4-stjernet ophold med personlig service, klassisk indrettede lokaler og en hyggelig atmosfære. Hver morgen serveres en dejlig morgenmad, og om aftenen kan gæsterne nyde udsøgt mad i den lyse restaurant.

Laveste pris fra: 1.549 kr.

Landgasthof Tarp
Billede fra Risskov Bilferie

Landgasthof Tarp

2/5

Landgasthof Tarp, beliggende i den nordtyske landsby Tarp, er en af Risskov Bilferies bestsellere. Det familieejede hotel fra 1915 byder på en hjemlig atmosfære, solid husmandskost i restauranten og en keglebane. Hotellet ligger tæt på spændende seværdigheder og byer som Flensburg og Friedrichstadt.

Laveste pris fra: 819 kr.

Rudbøl Grænsekro - Kroophold.dk
Billede fra Risskov Bilferie

Rudbøl Grænsekro

3/5

Rudbøl Grænsekro ligger ved Rudbøl Sø, tæt på den tyske grænse, omgivet af marsken og rigt dyreliv. Kroen har en restaurant med danske og internationale retter, cykel- og kano-udlejning, samt internetadgang. Nyd golfophold og guidede ture til Sort Sol i marts og september-oktober.

Laveste pris fra: 1.269 kr.

Hotel Menstrup Kro
Billede fra Risskov Bilferie

Hotel Menstrup Kro

3/5

Menstrup Kro ligger i landlige omgivelser nær Næstved og tilbyder et hyggeligt kroophold. Her bydes gæster velkommen med hjemlig atmosfære og mange interessante seværdigheder i nærheden. Hotellet tilbyder minigolf om sommeren, cykeludlejning og trådløst internet.

Laveste pris fra: 1.119 kr.

St. Binderup Kro - Kroophold.dk
Billede fra Risskov Bilferie

St. Binderup Kro

3/5

St. Binderup Kro, grundlagt i 1617 og kgl. privilegeret i 1749, er en af Danmarks mest autentiske kroer. Efter nænsom ombygning tilbyder kroen hyggelig stemning, en restaurant med danske retter, en bar, aktivitetsrum, 24-timers reception, gratis internet og parkering, samt adgang til terrasse og have.

Laveste pris fra: 879 kr.

Andre populære kroophold

Munkebo Kro
Hotels.com

Munkebo Kro

3/5

Ankomsten til Munkebo Kro er i sig selv en oplevelse af, at alle jeres forventninger bliver indfriet. Den afslappede atmosfære, den hyggelige kro og de dejlige værelser går op i en højere enhed. Med udsigt over Kertinge Nor, og muligheder for at spise både danske klassiske retter og moderne retter på kroens restaurant, får I hér den fulde pakkeoplevelse.

Laveste pris for 2 personer: 1.290 kr.

Tornøs Hotel
Hotels.com

Tornøes Hotel

3/5

Tornøes Hotel er blevet renoveret ad flere omgange. I træder ind på et hotel, hvor rammerne er bevaret i en gammeldags stil på den absolut mest hyggelige måde. Her finder I både en lækker restaurant, mange værelser samt lokaler til møder og fest. Helt unikt finder I også bryggeriet Kerteminde Bryghus; det eneste af sin slags på et hotel i hele Danmark.

Laveste pris for 2 personer: 1.090 kr.

Hotel Troense
Hotels.com

Hotel Troense

3/5

På øen Tåsinge ligger det smukke ”Hotel Troense”. Hotellets udsigt over Troense Havn og Storebælt gør stedet yderst attraktivt. Nyd udsigten over en god middag på hotellets restaurant. Værelserne er dejlige lyse og pæne. På under en halv time ligger Valdemars Slot og Egeskov Slot, som er populære seværdigheder. Det er gode steder til vandreture og børneleg.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Fjelsted Skov Hotel
Hotels.com

Fjelsted Skov Hotel

3/5

Med enkle og lyse lokaler samt værelser, ankommer I på Fjeldsted Skov Hotel til en hyggelig oase omringet af skov, marker og hotellets egen charmerende naturhave. Her er der fokus på bæredytighed. I kan derfor vælge dette hotel med god og grøn samvittighed, da alt fra rengøringsmidler, forbrug af vand-, varme- og energi til grønne tiltag sætter miljøet forrest.

Laveste pris for 2 personer: 749 kr.

Hotel Vissenbjerg Storkro
Hotels.com

Hotel Vissenbjerg Storkro

3/5

Hotel Vissenbjerg Storkro har et hyggeligt indre, hvor lokaler og værelser er indrettet med stil, så I kan indtage dem stille og roligt. Der er mulighed for forskellige pakkeløsninger, og menuen skifter i løbet af året, hvor årstidsbestemte udskiftninger skaber spændende og lækre madoplevelser. Attraktioner i nærheden gør området meget attraktivt, hvis I vil opleve noget nyt i nærmiljøet.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Frederik VI's Hotel
Hotels.com

Frederik VI's Hotel

4/5

I Odense finder I Frederik VI’s Hotel. Ved bestilling af ophold kan I f.eks. tilvælge morgenmad, halvpension og cykel- eller golfophold, hvor der er middag og meget andet inkluderet. Kroen har et fint ydre med sin klassisk hvide facade, men indvendigt finder i moderne faciliteter, hvor I også kan dyrke fitness i motionsrummet og hænge ud i baren med et slag pool.

Laveste pris for 2 personer: 927 kr.

Mærk den fantastiske ø-stemning med et kroophold på Fyn

Mange af os slapper mere af, når vi er ved vandet. Det er en følelse, der går flere år tilbage, og den er blevet udnyttet utroligt meget i forskellige arkitektoniske værker. Hvis du gerne vil opleve denne følelse, så bør du tage på et kroophold på Fyn eller en af de andre øer. 

Der er en helt fantastisk og anderledes stemning på de danske øer, og det gør, at det er muligt at slappe af på en helt anden måde. Derfor vælger mange at søge dertil, når de skal holde fri – og hvilken bedre måde at holde fri på end med et kroophold.

Fyn byder på en helt igennem uforglemmelig oplevelse, som du ikke får andre steder. Selvom begge er øer, så vil det for eksempel ikke kunne sammenlignes med et kroophold på Langeland. Det er to forskellige oplevelser, der vel og mærke begge er værd at opleve; på Fyn finder du en god blanding af både natur, byliv og en masse god stemning, mens Langeland byder på ægte dansk ferieø-stemning. 

Vil du gerne opleve begge dele, så kan du altid overveje at tage på kroferie det ene af stederne. Langeland ligger ikke så langt fra Fyn – og omvendt – og derfor kan du køre fra én ø til en anden. 

Det kan du forvente af et kroophold på Fyn

Vælger du et kroophold på Fyn, så er der ikke en bestemt ting, som du kan forvente af kroopholdet. Kroerne rundt omkring på Fyn ser nemlig ud på mange forskellige måder, og de er baseret på nogle forskellige værdier og koncepter.

På samtlige kroer på Fyn kan du dog være sikker på at blive mødt af et imødekommende personale, hyggelige værelser og en masse god stemning. 

På samme måde som kroerne som helhed kan se ud på flere forskellige måder, så kan værelserne også se ud på forskellige måder, og der er højst sandsynligt ikke to, der er ens. Fælles for dem er dog, at den originale udsmykning ofte er bevaret og indretningen føder den hyggelige krostemning, der fanger så mange hvert år.

dejlig omgivelser tæt på kroen

God mad i hyggelige omgivelser

Foruden de hyggelige værelser, så er der typisk også en masse hyggelige omgivelser udenfor værelserne og endda udenfor kroen også. Der vil altså være rigelig mulighed for at få kigget dig lidt omkring og gå nogle ture med din kære.

Et kroophold på Fyn byder uden tvivl også på en masse forkælelse til ganen. Når du kigger efter et kroophold kan du eventuelt kigge efter kroophold med middag, hvis du gerne vil ud og smage på nogle gode retter og fynske specialiteter. Det er utroligt populært, og der findes en lang række pakker, som du kan benytte dig af hvis du vil spare lidt eller finde en unik oplevelse. Nogle steder kan du også se kroen tilbud, når du ankommer og blot tage din rejse lidt som den kommer.

Maden kan enten blive serveret på selve kroen, hvor der ofte er en kok, der står og tilbereder maden, men andre gange kan der også være et samarbejde mellem kroen og en af restauranterne i byen.

En afslappende pause fra hverdagen

Et kroophold på Fyn er den perfekte måde at slippe lidt væk fra hverdagen. Selvom de fleste har en hverdag, som de er glade for, så er det de fleste, der engang imellem har brug for en miniferie på et eller andet tidspunkt – eller om ikke andet så nyder at tage den.

Hvis du gerne vil slappe helt af og være sikker på, at du kommer tilbage til hverdagen med et nyt batteri, så bør du vælge et kroophold, hvor du får mulighed for at slappe af på lige netop den måde, som du foretrækker.

Nogle foretrækker at slappe med nogle lange gåture i skoven eller nær kysten, men andre foretrækker at blive forkælet fra top til tå. Uanset hvordan du bedst slapper af, så får du masser af mulighed for at gøre det, når du tager på kroophold på Fyn. Her finder du kroer, der ligger i herlige omgivelser, du finder kroer med spa, massage og behandlinger til den helt store guldmedalje, og du finder kroer, der forbinder det bedste af det hele. 

Find det bedste tilbud på kroophold på Fyn

Kroerne rundt omkring i Danmark kommer af og til med nogle tilbud, som du med fordel kan benytte dig af. Der kan nemlig både være penge at spare, og der kan være unikke oplevelser, som du med fordel kan gøre brug af.

Står du og søger et kroophold tilbud, så er der altså masser af mulighed for at finde ét, der lever op til lige netop dine forventninger.

Et tilbud på et kroophold på Fyn kunne for eksempel være et kroophold gourmet, hvor du får lov til at smage på forskellige specialiteter, som kokkene kan tilbyde. Her får du slappet af, forkælet ganen og rig mulighed for at nyde dine kæres selskab.

Giv et kroophold til én som du holder af

Et kroophold på Fyn er den perfekte gave til én, som du holder af. Hvis du kender én, der af og til har brug for et lille skub til at kunne slappe af engang imellem, fordi de bliver opslugt af både arbejde, pligter, træning og alle de andre forpligtelser, der kan presse en i hverdagen, så er et kroophold gavekort den ideelle gave.

Der findes en række forskellige gavekort, som du kan give. Det kan være et, som de selv kan tilpasse sine ønsker, men det kan også være et, der henvender sig mere specifikt til deres interesser.

Hvis det er din kæreste, som du gerne vil forkæle med et kroophold, så kunne du eventuelt give et romantisk kroophold for to og håbe at det er dig, som de vælger at invitere med. 

smuk natur på Fyn

Tag sporten med på kroophold på Fyn

Som sagt kan et kroophold på Fyn se ud på flere forskellige måder, og dermed får du faktisk ret stor mulighed for at tilpasse dit kroophold til lige netop dine ønsker. Du kan for eksempel tage din sport med på kroophold og møde andre mennesker, der ligeledes har en kærlighed til netop denne sport.

Der er utroligt mange, der vælger et kroophold med golf, hvor de tager rundt og prøver at spille på forskellige golfbaner sammen med andre golfentusiaster. Her får de tit lidt godt til ganen efter spillet, og der er skabt mange nye venskaber på disse ture.

Nogle vælger endda at tage på en hel kroferie, hvor de turnerer rundt i landet og prøver flere golfbaner af, efterhånden som de kommer frem til dem. En kroferie på Fyn med golf giver er bestemt at forsøg hver, da Fyn har over 15 topmoderne golfklubber, som du kan benytte dig af. De ligger i smukke og fortryllende omgivelser, og du får rig mulighed for at få spillet en masse udfordrende spil, hvor du prøver noget nyt. Trænger du til et friskt pust i dit spil, så er det en oplagt mulighed.

Plej dine interesser

Selvom vi er et folkefærd, der nyder at dyrke sport, så er det ikke alle, der har en så stor interesse for at motionere, at det er det, som deres ferie skal handle om. Heldigvis så har kroerne forskellige tilbud, så der findes et der passer perfekt til alle.

Hvis du for eksempel nærmere er til dans og musik, så findes denne type ophold også, og det er en kæmpe oplevelse af mærke den glæde, der er, når du vælger at tilbringe tiden her.

Særligt i Sønderjylland og Tyskland finder du helt fantastiske ophold med dans og musik, men Fyn har også deres egen version af denne type. 

Hvis det ikke handler så meget om dansen, men derimod den gode stemning, så er der også rig mulighed for at finde kroer, hvor du kan blive tilbudt livemusik i restauranten. Det føder også til den helt unikke stemning, som disse kroophold kan byde på.

Tag på kroophold på Fyn, når du skal fejre

Det kræver utroligt meget arbejde at arrangere en fest. Der skal planlægges, gøres klar, købes ind, måske skal du selv lave maden – det er et stort arbejde. Derfor vælger mange at søge mod kroerne rundt omkring i landet, når de skal fejre stort eller småt. 

Står du og skal arrangere det helt store gilde, så kan du med fordel overveje at gøre det på denne måde. Uanset om det er en fødselsdag, en mærkedag eller blot en julefrokost, så giver det god mening at arrangere et kroophold på Fyn.

Et kroophold med julefrokost giver særligt god mening, da danskerne har ry for at forkæle ganen i rigelige mængder med alkoholiske drikke af forskellige slags. For at holde sikkerheden på vejene helt i top uden at skulle gå på kompromis med ens præferencer for sit indtag, så arranger et ophold, hvor der er mulighed for at overnatte, så der ikke er nogen, der skal ud og køre.

Luksus ophold på Fyn til dig, der vil have det bedste af det bedste

Er du typen, der gerne vil betale lidt ekstra for lidt mere? Så har du måske endnu ikke tænkt, at kroophold er noget for dig, fordi det tit sættes sammen med gamle bygninger, almindelige gåture og almindelig dansk mad. Selvom denne beskrivelse selvfølgelig passer på nogle kroer, så er det langt fra dem alle. Nogle kroer har i stedet valgt at fokusere på netop dig, der gerne vil have lidt mere og derfor har de skabt luksus kroophold. Dem finder du også på Fyn.

Hvis du gerne vil på luksusophold, så kan du forvente nogle værelser, der stadig emmer af hygge, men på en mere minimalistisk måde. Chokolade på puderne er ikke uvant, nogle steder får du måske en morgenkåbe, som du kan tøffe rundt i, og der er typisk en spa i forbindelse med kroen eller lige i nærheden, som kroen har et samarbejde med.

Et kroophold på Fyn til dig

Alle mennesker er unikke, og derfor er det ikke alle, der søger det samme, når de skal slappe af. Heldigvis er der en lang række kroer fordelt rundt omkring på Fyn, der hver især henvender sig til nogle forskellige målgrupper. Om så det er dig, der er til luksus, dig, der er til god mad eller dig, der gerne vil pleje din sport og interesser, så finder du en kro, hvor du vil kunne føle dig hjemme, og hvor alle dine ønsker og behov bliver opfyldt.

FAQ

Hvad koster et kroophold på Fyn?

Priserne på kroophold på Fyn kan variere meget fra den ene kro til den næste. Du kan med fordel se nærmere på de forskellige priser på vores hjemmeside eller kontakte os for nærmere information om prisen på dit unikke kroophold.

På hvilken tid af året er det bedst at bestille et kroophold på Fyn?

Et kroophold på Fyn kan bestilles på alle tider af året. Som årstiderne skifter, bliver nogle nye ting interessante og attraktive på Fyn, så på den måde er der altid noget, der er værd at komme efter. Kroerne gør desuden deres for at gøre årstiden interessant for dig som gæst.

Hvor mange dage bør et kroophold på Fyn vare?

Det er meget forskelligt, hvor mange penge et kroophold på Fyn varer for den enkelte gæst. Alt mellem kun en enkelt og tre overnatninger er meget almindeligt, men som sagt er der også nogle, der vælger at udvide opholdet til en kroferie, der kan vare fra fire overnatninger og opefter.

Kan jeg spille golf på Fyn?

Der er rig mulighed for at spille golf på Fyn. De har mere end 15 topmoderne golfklubber, der alle befinder sig i smukke og fortryllende områder, så din golftur bliver fyldt med ren idyl. Af de mest nævneværdige er Great Northern og Svendborg Golfklub.