fbpx

Kroophold Spa

Bedste kroophold med spa i Danmark 2023

Danmark kan somme tider virke fladt og uinspirerende, men med et krophold med spa spa, er det muligt, at dette førstehåndsindtryk ændrer sig. Kroer ligger som regel i idylliske omgivelser, så det er ikke kun konkrete spaoplevelser såsom massage og ansigtsmasker, der vil være på programmet, da de naturskønne omgivelser fungerer som balsam for sjælen. Vi har samlet en oversigt over de bedste kroophold med spa på siden her.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream Kro- & Hotelophold
Go Dream

Go Dream Gavekort til Kro- & Hotelophold

3/5

Inviter dit livs kærlighed eller en god veninde med på et dejligt kroophold. Med dette Go Dream Gavekort får I nemlig adgang til utallige hyggelige kroer samt hoteller rundt om i hele Danmark. Flere af opholdende inkludere en dejlig middag som kan nydes under jeres kroophold i skønne rammer og i godt selvskab.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Himmerland Golf Og Spa Resort
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Føler du for, at forkæle dig selv med et afslappende ophold, med massage, kropsbehandlinger og ansigtsbehandlinger? Så er Himmerland Golf Og Spa lige stedet for dig. Et lækkert hotel med beliggenhed i Farsø, hvor du kan fokusere på afslapningen og din egen wellness. Der er også mulighed for, at tage ud og spille golf, hvilket gør Himmerland Golf Og Spa Resort meget populær blandt golffanatikere.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Hotel Thinggaard
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

Hvis I er til det moderne, stilrene og enkle, er Hotel Thinggaard det oplagte valg. Når I bor på et af de stilfulde værelser, vil I samtidig have et væld af muligheder i nærheden; vildmarksoplevelser, spaophold, gourmetoplevelser og meget mere. På hotellets egen restaurant kan I også nyde gourmetmenuer af høj kvalitet, når I vender retur efter dagens udflugter og oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

Fakkelgaarden

4/5

Fakkelgaarden Hotel er et flot hotel som kan tilbyde afslappende rum og lækre gastronomiske oplevelser. Det ligger på en bakketop med en fabelagtig panoramaudsigt ud over den flotte Flensborg Fjord. På grund af den flotte beliggenhed, har man hele året rundt en skøn udsigt fra både hotelværelserne og gourmetrestauranten, hvor man om sommeren kan nyde sin mad fra den hyggelige terasse.

Laveste pris for 2 personer: 3.200 kr.

Benniksgaard Hotel
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

Tag et skridt tilbage i historien, og oplev Danmark fra sin bedste side. Benniksgaard er en smuk og historisk gård i Sønderjylland, som blev bygget i 1393, og har en rig historie. Nu om dage er Benniksgaard et skønt hotel, som tilbyder fantastiske oplevelser i den smukke sønderjyske natur samt traditionel dansk mad fra restauranten Pejsestuen. Hotellet tilbyder et væld af aktiviteter som golf, sauna og cykling, så hvis det er noget for dig så tag et kig forbi.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

Comwell Kellers Park
Hotels.com

Comwell Kellers Park

4/5

Det elegante ”Comwell Kellers Park” er klar til at give dig gode minder. Gourmet-restaurant med danske og internationale retter med udsigt over Vejle Fjord samt bestemte værelser med balkon eller terrasser med udsigt til fjorden. Har du brug for afslapning, tilbyder de spa, saunaer, pools og udendørs spabade. Slut dagen af med shopping i Vejle midtby – kun 10 km væk.

Laveste pris for 2 personer: 977 kr.

Hotel Faaborg Fjord
Hotels.com

Hotel Faaborg Fjord

3/5

Børnefamilie, forretningsrejse, venindetur, kærestetur eller selvforkælelse, så har Hotel Faaborg Fjord altid plads og faciliteter til dig. Nyd en mental forkælelse og afslapning i deres spa- og wellnessområde, og få lækker mad i restauranten. Spil golf på de sydfynske golfbaner, tag på cykeltur, hop i vandet fra egen privat badebro eller tag et glas vin med ned til stranden

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Ruths Hotel
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Ruths Hotel er et stilfuldt der ligger ud til stranden med kun 5 km ind til Skagens bymidte. Ruths Hotel byder på flot indrettede værelser, hvoraf de fleste har balkon eller terrasse, hvor man kan nyde den skønne udsigt over Skagerrak. Hotellet byder også på wellnessaktiviteter, såsom sauna, et moderne fitnesscenter, dampbad og et stort terapi-bassin. Skagens enorme sandstrand ligger kun 200 meter fra hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

Hotel Kirstine
Hotels.com

Hotel Kirstine

4/5

I centrum af Næstved finder du et smukt og romantisk hotel. Om det er dig og kæresten eller hele familien, er Hotel Kirstine er det perfekte hotel til jer der vil nyde et par dage i Næstved. Hotellets fantastiske beliggenhed, gør det nemt at komme til shopping og transport. Tag familien med i forlystelsesparken BonBon-land, eller nyd en dag på den idylliske strand i Karrebæksminde.

Laveste pris for 2 personer: 1.073 kr.

Kongensbro Kro

3/5

Denne historiske kro, som ligger ved Gudenåens bred, er en hyggelig familiedrevet kro, som tilbyder god mad, og gode faciliteter, samt fantastiske omgivelser. Kroen som er fra 1663, er det perfekte sted til en weekend tur med kæresten, eller en uge med familien. På ”Kro”minoen kan i opleve den smukke danske natur, i form af en vandretur på 21,1 Km langs Gudenåen. Vandreturen starter i Silkeborg, og ender i Kongensbro, hvor man passende kan slutte dagen af på kroens gourmetrestaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Griffen Spa Hotel
Hotels.com

Griffen Spa Hotel

4/5

Ønsker du at centralt og tæt på Bornholms byliv, skal du booke et ophold hos ”Griffen Spa Hotel”. Alle værelser har opholdsområde og skrivebord. Nogle værelser har balkon med havudsigt. Hotellets gæster har adgang til spa- og wellnesscenter. Det store center på 1000 m² byder på opvarmet indendørs pool, spabad. Behandlinger kan også bestilles. Lufthavnen ligger 7 km fra hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

Grand Hotel Struer
Hotels.com

Grand Hotel Struer

3/5

Omringet af Struers skønne natur, ligger Grand Hotel Struer, et hyggeligt hotel som ligger centralt i Struer tæt på Limfjorden. Med over 100-års erfaring, kan man mærke den luksuriøse stemning og de hyggelige rammer som hotellet har til rådighed. Grand Hotel Struer, er et hotel med sjæl, hvor du kan slappe af og nyde et afslappende og hyggeligt ophold, i behagelige omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

Munkebjerg Hotel
Hotels.com

Munkebjerg Hotel

4/5

I et naturskønt område udenfor vejle, ligger Munkebjerg Hotel, et luksuriøst og hyggeligt hotel med dejlige omgivelser og hjemmelige rammer. Omgivelserne er velegnede til gåture i den flotte natur, hvor du blandt andet kan gå en tur til Vejle Fjord eller udforske Munkebjergskovene. Med stilfuld indretning og udsigt over Vejle Fjord, byder værelserne på et hyggeligt ophold i smukke omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.107 kr.

Hotel Sønderborg Strand
Hotels.com

Hotel Sønderborg Strand

4/5

Hotel Sønderborg Strand, et flot hotel der ligger lige ud til stranden i et område med flotte og historiske omgivelser, kun 250 meter fra Sønderborgs centrum. Fra hotellets værelser kan en flot udsigt over Flensborg Fjord og Alssund nydes, som også kan nydes fra hotellets egne Restaurant Bellevue. Lige over for hotellet ligger det smukke Sønderborg Slot, lystbådehavnen og Als’ flotte skove og naturområder.

Laveste pris for 2 personer: 798 kr.

Hotel Hesselet
Hotels.com

Hotel Hesselet

4/5

Trænger du til en stor omgang forkælelse med massage, boblebad, hotelværelser med udsigt over Storebælt og gourmetmad fra hotellers egen restaurant – så skal du booke et ophold hos Hotel Hesselet nu. Leder du efter et aktivt sted, kan du bruge dine kræfter på hotellets tennisbane, svømme en tur i poolen eller tage på vandretur i den nærliggende skov.

Laveste pris for 2 personer: 1.650 kr.

Hotel Troense
Hotels.com

Hotel Troense

3/5

På øen Tåsinge ligger det smukke ”Hotel Troense”. Hotellets udsigt over Troense Havn og Storebælt gør stedet yderst attraktivt. Nyd udsigten over en god middag på hotellets restaurant. Værelserne er dejlige lyse og pæne. På under en halv time ligger Valdemars Slot og Egeskov Slot, som er populære seværdigheder. Det er gode steder til vandreture og børneleg.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Krophold med spa byder på balsam for sjælen

Kroer ligger som regel på landet eller i udkanten af større byer. De kommer derfor også i mange forskellige størrelser og aldre, så hver kro vil typisk inddrage områdets historie og omgivelser i sin indretning og spafaciliteter. 

Det betyder, at alt afhængigt af kroens omgivelser kan der eksempelvis være fokus på saunagus, vinterbadning, ansigtsmasker, massage eller noget helt femte. Sædvanligvis ligger kroer i hyggelige landsbyer, der typisk er omgivet af mark og skov, men det er også muligt at finde kroferie, der ligger ud til kysten. Her kan du nyde bølgernes stille skvulp, mens du slapper af i hyggelige rammer.

Et spaophold handler ikke kun om fornyelse af kroppen udadtil, men også indvendig, og de idylliske områder, der typisk pryder kroerne, fungerer derfor som balsam for sjælen, eftersom det er bevist, at natur og luft nærmest fungerer som et stort terapilokale, der gavner krop og sjæl.

Det her kan du lave under dit kroophold med spa

Foruden de aktiviteter kroen tilbyder i forbindelse med dit kroophold er det værd at opleve de omkringliggende omgivelser i forbindelse med dit besøg. Afhængig af om du vælger et kroophold på landet eller nær storbyer er der typisk mange forskellige aktiviteter.

Er du til natur kan et kroophold i Viborg også byde på skønne skove med rig mulighed for opdagelse, men er du mere interesseret i kultur og shopping er et kroophold i Vejle måske at foretrække. I de fleste byer, er det tillige muligt at leje en cykel eller et løbehjul, så du ikke skal føle dig begrænset til at blive på kroens matrikel. 

Uanset om du vælger et kroophold på landet eller nær storbyer, er det altid en god idé at udforske området museer, der typisk fortæller om områdets lokalhistorie, mens større byer som Aarhus i Midtjylland også byder på mere alsidige og temafokuserede museer.

dejlige kroferier

Spaophold og velvære

En væsentlig del ved at tage på kroferie med spa er ønsket om velvære og fokus på sig selv. Uanset hvor du vælger at tage på kroophold med spa vil der typisk være et bredt udvalg af spafaciliteter, der tager udgangspunkt i områdets muligheder. Nogle af de mest typiske spafaciliteter inkluderer dog massage, ansigtsmasker, saunagus, termiske bade og andre afslappende oplevelser for alle kroppens sanser. Kroopholdet byder også på lækre gastronomiske oplevelser, så alle sanser er på spil i løbet af dit ophold.

Kroophold med spa i hele Danmark

Afhængig af hvor du bor i Danmark, er det muligt at finde kroophold i nærheden af dig, hvis du blot har behov for en weekend getaway med dig og din kære i fokus. Det er eksempelvis muligt at finde kroophold i Odsherred, kroophold på Djursland, men også kroophold på Rømø og Ærø, hvis du er mere til det stille og rolige øliv. 

Ønsker du at kombinere dit kroophold med en ferie henover grænsen, er det også muligt at finde kroophold med spa nær grænsen, men er du mere til fynsk idyl, er et kroophold i Kerteminde måske at foretrække.

FAQ

Hvad koster et kroophold med spa?

Kroophold med spa varierer meget i pris alt efter, hvilken landsdel du ønsker at være i. Kontakt os for videre information eller se mere på vores hjemmeside.

Hvor kan man finde et kroophold med spa?

De fleste kroophold er at finde på landet, men det hænder, at større byer ligger i nærheden af dem. Mange kroer ligger typisk i idylliske områder nær skov, men følges også af et par små butikker og et lille lokalsamfund.

Hvad kan man opleve i forbindelse med et kroophold med spa?

Afhængig af hvilken kro du vælger, så er mulighederne mange. Alt efter hvilken landsdel du vælger, kan du opleve noget nyt, men de typiske spaoplevelser inkluderer massage, ansigtsmasker og saunagus.