fbpx

Kroophold Rømø

Bedste kroophold på Rømø 2023

Rømø er en af Danmarks mange øer. Den ligger i Vadehavet, og den er faktisk forbundet til fastlandet – dog kun via Rømø-dæmningen. Det er en helt fantastisk ø med herlig natur og faktisk også en lang liste over ting, som du kan opleve, hvis du tager på et kroophold på Rømø.

Denne side indeholder reklamelinks

Small Danish Hotels – gavekort og ophold til julen 🎄🎅

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Køb aldrig online igen uden rabatkoder 🥳

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout. Savier hjælper dig med at finde rabatkoder, tipper dig med bedre priser, og advarer dig mod eventuel svindel. Savier er 100% GRATIS! Læs mere om Savier her:

Go Dream har gavekort til alle anledninger 😍

Go Dream er en dansk oplevelsesgavevirksomhed, der tilbyder et bredt udvalg af gavekort til spændende oplevelser som f.eks. ophold, eventyr, madlavning, wellness, og actionaktiviteter. De gør det nemt at give unikke gaver og skabe mindeværdige oplevelser. Find jeres næste ophold hos Go Dream.

TrueStory

TrueStory er ligesom Go Dream en oplevelsesgavevirksomhed, hvor du kan finde et bredt udvalg af ophold, kurser, spa/wellness, actionaktiviteter osv. De tilbyder særligt mange gourmet- og spaophold i Danmark og Sverige. Så tag helt klart et kig hos TrueStory.

Danhostel Rømø
Hotels.com

Danhostel Rømø

2/5

Er du til økologi, hygge og natur? Så er Danhostel Rømø stedet for dig! Danhostel er en gammel kommandørgård ejet af Niels og Rikke Hobolt. Danholstel Rømø ligger i den gamle havneby og tilbyder hyggelige og hjertevarme værelser, samt mulighed for spisesteder og seværdigheder lige i nærheden. Nyd din gratis kaffe/te i naturrige omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 470 kr.

Afslapning i helt og aldeles herlige omgivelser – inde og ude

Et kroophold på Rømø byder på en lang række forskellige fordele. Det inkluderer skøn natur, aftenture langs havnen eller kysten, byliv og meget, meget mere. At være på en kro, der er omringet af alle disse herlige omgivelser, giver en helt unik fornemmelse og stemning, der ikke kan beskrives; det er noget, som du bør tage ud og opleve for dig selv.

Dog er det ikke kun udenfor kroen, at du vil opleve en helt igennem fantastisk stemning, hvis du vælger at tage på et kroophold på Rømø. Indvendigt er der indrettet med en række nipsting, der alle føder den hyggelige stemning, og kroen vil typisk også være af ældre dato, så loftet er lavere, gulvene knirker og listerne er præget af smukke udskæringer.

Tilbud på kroophold på Rømø

Der er utroligt mange forskellige tilbud – både på kroophold, men også i forbindelse med kroophold. Derfor giver det altså god mening at holde øje med, hvornår du enten kan spare penge, eller hvornår du kan få en helt speciel oplevelse. 

Vælger du et kroophold på Rømø, så giver det utroligt god mening at holde øje med, om de pludselig tilbyder noget helt unikt. Det kan være, at de pludselig får mulighed for at tilbyde et eller andet i samarbejde med Rømø Golfklub, så dit helt ordinære kroophold bliver til et særligt kroophold med golf på Rømø.

elegante kroer

Kombiner dit kroophold på Rømø med gourmetmad

Rømø er en ø, hvor du har stor mulighed for at forkæle ganen med lækre fiskeretter, og derfor finder du nogle steder et kroophold på Rømø, hvor der vil være rig mulighed for at besøge forskellige restauranter og caféer, men der er også nogle kroer, hvor maden og middagen er inkluderet. Og de fleste steder vil du faktisk have mulighed for at vælge helt selv. Typisk for Rømø er også, at du vil kunne opleve nogle af de specialiteter, der hører sig området til.

Et kroophold med gourmet giver altså utroligt god mening på Rømø, og derfor bør du bestemt overveje netop denne lokation til dit kroophold eller din kroferie, hvis du er helt forelsket i mad.

FAQ

Hvad koster et kroophold på Rømø?

Et kroophold på Rømø kan have meget forskellige priser alt afhængigt af dine ønsker og behov. Du kan enten læse nærmere på vores hjemmeside eller kontakte os for en omtrentlig pris for det ophold, som du har i tankerne.

Hvad kan jeg opleve på Rømø?

Der er en lang række af ting, som du kan opleve på Rømø. Det gælder kommandørgården, militærområdet Juvre Sand, Rømø-dæmningen, Naturcenter Tønnisgård, bunkere i Tvismark Plantage, Høstbjerg, Lakolk strand, den nye klitrække, Slagtebænken, Havsand Lå, Sønderstrand, Stagebjerg og Vråby Plantage, Spidsbjerg, Kirkeby Plantage og Skovlegepladsen.

Kan jeg spille golf under mit kroophold på Rømø?

Der er en golfbane bag Rømø centeret, og de har også deres egen golfklub. Hold øje med, om der opstår tilbud, hvor kroen på Rømø arbejder sammen med golfklubben, hvis du elsker at spille golf.