fbpx

Kroophold Nordjylland

Bedste kroophold i Nordjylland 2024

Nordjylland er et område fyldt med smuk natur. Tag op på grenen og bliv blæst igennem eller ud til østkysten, hvor stranden er perfekt til at ligge og dase. Uanset hvad du foretrækker at bruge dit kroophold i Nordjylland på, så finder du et, der passer perfekt til dine ønsker og behov.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Vores 5 mest populære kroophold

Tyrstrup Kro
Billede fra Risskov Bilferie

Tyrstrup Kro

4/5

Tyrstrup Kro ligger idyllisk ved mark og skov nær den historiske by Christiansfeld. Den charmerende, stråtækte kro tilbyder 4-stjernet ophold med personlig service, klassisk indrettede lokaler og en hyggelig atmosfære. Hver morgen serveres en dejlig morgenmad, og om aftenen kan gæsterne nyde udsøgt mad i den lyse restaurant.

Laveste pris fra: 1.549 kr.

Landgasthof Tarp
Billede fra Risskov Bilferie

Landgasthof Tarp

2/5

Landgasthof Tarp, beliggende i den nordtyske landsby Tarp, er en af Risskov Bilferies bestsellere. Det familieejede hotel fra 1915 byder på en hjemlig atmosfære, solid husmandskost i restauranten og en keglebane. Hotellet ligger tæt på spændende seværdigheder og byer som Flensburg og Friedrichstadt.

Laveste pris fra: 819 kr.

Rudbøl Grænsekro - Kroophold.dk
Billede fra Risskov Bilferie

Rudbøl Grænsekro

3/5

Rudbøl Grænsekro ligger ved Rudbøl Sø, tæt på den tyske grænse, omgivet af marsken og rigt dyreliv. Kroen har en restaurant med danske og internationale retter, cykel- og kano-udlejning, samt internetadgang. Nyd golfophold og guidede ture til Sort Sol i marts og september-oktober.

Laveste pris fra: 1.269 kr.

Hotel Menstrup Kro
Billede fra Risskov Bilferie

Hotel Menstrup Kro

3/5

Menstrup Kro ligger i landlige omgivelser nær Næstved og tilbyder et hyggeligt kroophold. Her bydes gæster velkommen med hjemlig atmosfære og mange interessante seværdigheder i nærheden. Hotellet tilbyder minigolf om sommeren, cykeludlejning og trådløst internet.

Laveste pris fra: 1.119 kr.

St. Binderup Kro - Kroophold.dk
Billede fra Risskov Bilferie

St. Binderup Kro

3/5

St. Binderup Kro, grundlagt i 1617 og kgl. privilegeret i 1749, er en af Danmarks mest autentiske kroer. Efter nænsom ombygning tilbyder kroen hyggelig stemning, en restaurant med danske retter, en bar, aktivitetsrum, 24-timers reception, gratis internet og parkering, samt adgang til terrasse og have.

Laveste pris fra: 879 kr.

Andre populære kroophold

Hvalpsund Færgekro
Hotels.com

Hvalpsund Færgekro

3/5

Hos Hvalpsund Færgekro finder I en lokal og autentisk stemning, hvor I med det samme føler jer velkomne. Her har I mulighed for både weekendophold, miniferie, gastronomiske oplevelser og meget mere. Uanset hvad I vælger, får i en dejlig udsigt til Limfjorden, hvor I kan være heldige at se sæler. I kan også tage på udflugter i nærområderne, hvor vandreture, kirker og klostre er velbesøgte. En stor nyhed i 2021 er med fokus på forkælelse, hvor I kan nyde den helt nye terrasse med spafaciliteter udendørs.

Laveste pris for 2 personer: 1.099 kr.

Sallingsund Færgekro
Hotels.com

Sallingsund Færgekro

3/5

Om det er kærestetur eller getaway med familien, så er Sallingsund Færgekro det rette sted. Kroen er omringet af skov og fjord, så beliggenheden ved Limfjorden er fantastisk. Derudover ligger kroen i gåafstand fra en smuk sandstrand, med udsigt over Limfjorden. På restauranten serveres både danske og franske retter, som alle tilberedes med de bedste råvarer fra den pågældende årstid.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Aalbæk Gl Kro
Hotels.com

Aalbæk Gl. Kro

3/5

På Aalbæk Gl. Kro er afslapning og nydelse i fokus. Værelserne er indrettet i lyse farver, og det hele virker venligt, når I besøger kroen for første gang. I restauranten er stilen naturligvis videreført. Med hvide duge, hyggeligt tapet og fine blomster, finder I jer hurtigt godt tilpas. Det er jeres oplevelse af ren nydelse, der prioriteres højt.

Laveste pris for 2 personer: 805 kr.

Tambohus Kro & Badehotel
Hotels.com

Tambohus Kro & Badehotel

3/5

Tambohus Kro Og Badehotel er et lækkert hotel med en idylisk og afslappende beliggenhed. Med både terrasse og en afslappende have med blandt andet havegrill, hvor du kan læne dig tilbage og nyde den skønne udsigt. Hotellet byder på god mad i restauranten efterfulgt af en drink/cocktail i baren. Med gratis morgenmadsbuffet serveret dagligt, har de alt hvad du skal bruge, til at få en mindefuld ferie sammen med dem du holder af.

Laveste pris for 2 personer: 699 kr.

Hotel Postgaarden Mariager
Hotels.com

Hotel Postgaarden Mariager

3/5

På Hotel Postgaarden Mariager bor i hyggeligt og fint på de hvide værelser med røde sengetæpper. Både udvendigt og indvendigt er stilen holdt klassisk og fin. Menukortet i hotellets restaurant skifter i løbet af ugen, og I kan derfor med fordel vælge et længere ophold og prøve de forskellige ting. En gåtur i den hyggelige by er absolut også anbefalelsesværdigt.

Laveste pris for 2 personer: 1.013 kr.

Brøndums Hotel
Hotels.com

Brøndums Hotel

3/5

Brøndums Hotel er stilfuldt og ligger 400 meter fra Skagens togstation. Hotellet byder på lyse og smagsfyldte værelser i enten hovedbygningen eller i annekset. Hotellets restaurant skal også opleves med deres udsøgte vine, klassiske retter og årstidens kvalitetsråvarer. ”Perfekt beliggehed” Sønderstrand ligger 200 meter fra hotellet og byens største butiks- og restaurantgade ligger mindre end 5 minutters gang fra hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

Hotel Hjallerup Kro
Hotels.com

Hotel Hjallerup Kro

3/5

I har mulighed for at vælge mellem flere løsninger, når I skal booke et ophold på Hotel Hjallerup Kro. Under jeres ophold kan I tage ind og besøge Hjallerup Marked. I kan også tage plads i kroens hyggelige restaurant, hvor I fra den skiftende sæsonmenu kan vælge spændende og klassiske retter; under det hyggelige aftenlys vil I få et dejligt kro-ophold.

Laveste pris for 2 personer: 580 kr.

Hotel Søparken
Hotels.com

Hotel Søparken

3/5

I skønne Aabybro ligger Hotel Søparken. Hotellet er til alle gæster, da de er meget prisvenlige og har kvaliteten i top. Ikke lagt fra hotellet ligger Fårup Sommerland, kulturoplevelser og vandreture ved Vesterhavet. Restauranten tilbyder lækkert mad, men vil man gerne have aftensmaden med tilbyder de også Take-Away. Det er tilladt at have mindre kæledyr med på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 718 kr.

Rold Storkro
Hotels.com

Rold Storkro

4/5

Skal du til Nordjylland, så tag et stop forbi Rold StorKro. Rold StorKro tilbyder en stor mængde oplevelser og arrangementer, så ligegyldigt om det drejer sig om weekendophold, miniferie, kurser, eller firmaaftaler, så er Rold StorKro det rette sted. Rold StorKro er placeret lige ved Rold skov, som er et af de flotteste skovarealer som landet har at tilbyde. Kroens panoramarestaurant tilbyder en enestående madoplevelse i de bedste rammer.

Laveste pris for 2 personer: 1.048 kr.

St. Binderup Kro
Hotels.com

St. Binderup Kro

3/5

Mellem grønne og frodige træer vil St. Binderup Kro folde sig ud, når I ankommer til kroen. Under jeres ophold for I tildelt et autentisk og hyggeligt værelse, hvor der er plads til udfoldelse. Kroens restaurant er et besøg værd, da I vil opleve at træde tilbage i tiden. Alene tapetet på væggene skaber en hyggelig og varm atmosfære.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Hotel Tannishus
Hotels.com

Hotel Tannishus

3/5

Duften af Vesterhavet, windsurfing, legeplads, spillehal, minigolf og traditioneller retter fra restauranten -”Ja tak”. Hop ind og book et ophold på Hotel Tannishus, pak kufferten og nyd forkælelsen og alle faciliteterne. Skal det være ekstra luksuriøst, er nogle værelser med balkon og havudsigt. Skagen ligger 35 km fra hotellet og Frederiks færgehavn 45 km derfra. ”Bliv forkælet og oplev Danmark”.

Laveste pris for 2 personer: 730 kr.

Hotel Nor
Hotels.com

Hotel Nor

3/5

Hotel Nor – Badehotellet ligger i Fjerritslev med den skønneste udsigt over marker og vand. En yderst hyggelig og kur for sjælen, at sidde ude med lidt mad og en god kaffe. Stilfulde og flotte værelser med udsigt til vand. Hertil er der eget badeværelse, fladskærm og der serveres morgenbuffet. Aalborg ligger 50 km væk og Aalborg lufthavn 32 km væk.

Laveste pris for 2 personer: 1.295 kr.

Hotel Scheelsminde
Hotels.com

Hotel Scheelsminde

4/5

Scheelsminde er et skønt herregårdshotel som ligger i Aalborg. Hotellet tilbyder 94 hyggelige og smagfuldt indrettede værelser, som står klar til at give dig en mindefuld oplsevelse. Restaurant Bühlmann er hotellets egen restaurant, byder på lækker gourmetmad, lavet på friske og lokale råvarer. Hos Scheelsminde er der mulighed for at have det sjovt med familievenlige aktiviteter, såsom at tage en dukkert i den indendørs pool, eller en aflsappende tur i hotellets sauna og spa.

Laveste pris for 2 personer: 706 kr.

Hjørring Kro
Hotels.com

Hjørring Kro

3/5

Når turen går hele vejen til Hjørring, er Hjørring Kro det perfekte sted at tage et hvil. Her finder I nydelig indretning med lyse og hyggelige værelser. Kroens restaurant oser også af hyggelig og afslappet stemning, hvor I kan få serveret retter fra det danske køkken, der er lavet af friske og sunde kvalitetsråvarer. Jeres ophold her bliver ren nydelse.

Laveste pris for 2 personer: 840 kr.

Fordele ved kroophold i Nordjylland

Der er en lang række fordele ved at tage på kroophold i Nordjylland. Primært fordi, du har mulighed for at opleve det hele, og dermed kan du tilpasse dit ophold til lige netop dine ønsker og behov.

Nordjylland byder på en masse smuk natur og også en række naturoplevelser, der er helt specielle som for eksempel grenen og Råbjerg Mile. Dog findes der også naturoplevelser, der finder sted i skov, hvor du kan nyde den frodige sommer eller se på bladene, hvordan årstiderne skifter. Du kan opleve havene, når de er vildest ved at besøge vestkysten, eller dase ved roligere vand på østkysten.

Foruden natur så er Nordjylland også fyldt med både historie og kultur. Du finder flere museer, der gerne fortæller dig om begge dele, og er du mere til kunst, så findes der også kunstmuseer, hvor du kan se udstillinger fra forskellige perioder.

Alt i alt giver et kroophold i Nordjylland dig lige netop den oplevelse, som du er interesseret i at få, og det er derfor, opholdene er så eftertragtede som de er. Du kan finde et kroophold tilbud, der passer til dig på vores hjemmeside, eller du kan holde øje med priserne udenfor sæsonen, hvis du vil spare penge.

Det kan du lave i Nordjylland

Der er som sagt utroligt mange ting, som du kan tage ud og opleve, hvis du tager på et kroophold i Nordjylland. Vil du gerne have et ophold, der er helt proppet med oplevelser, kan du med fordel se nærmere på det hjemmefra og finde inspiration på vores hjemmeside, men ellers vil du også typisk finde brochurer om nærområdet på det enkelte kroophold.

Nogle af de ting, der er mest populære i Nordjylland, inkluderer Lindholm Høje Museet, Grenen, Aalborg Zoologisk have, Bangsbo Fort Bunkermuseeum, Kunsten Museum of Modern Art i Aalborg, Rubjerg Knude, Skagens museum, Hirtshals Fyr, Nordsøen Oceanarium, Springeren, Råbjerg Mile, Fårup sommerland, Kristen Kjaer Museum, Lokken Beach, Kildeparken og Vendsyssel Kunstmuseum.

Der er mange andre ting, som du også kan opleve i Nordjylland, så det handler simpelthen om at kigge mulighederne igennem for at finde frem til netop det, der vil give dig værdi. Eller at gøre dit kroophold til en kroferie, så du får tid til det hele.

Omgivelserne på de charmerende kroer

Som sagt byder Nordjylland på helt fantastisk natur. Det er ikke mange andre steder, der på samme måde kan give dig lidt af det hele. Vælger du for eksempel et kroophold i Midtjylland, så vil du afgrænse dig selv fra kysten, selvom du stadig vil kunne få en masse byliv og også smuk natur i skove og omkring søerne. 

Et kroophold i Nordjylland lader dig vælge det hele til – det eneste du skal gøre, er at vælge en kyst – øst eller vest. Og placerer du dig oppe ved Skagen, så behøver du ikke engang at vælge det.

Omgivelserne vil selvfølgelig være anderledes alt afhængig af, hvor i Nordjylland du vælger at have dit ophold. Det eneste Nordjylland kan garantere er, at det vil være ren idyl. Og så vil du også kunne dyrke dine interesser ved for eksempel at vælge et kroophold med golf.

Med et kroophold i Nordjylland kan du tilpasse din ferie til lige netop dine ønsker og behov; du kan skabe netop den oplevelse, som du brænder for at have.

flotte kroophold

God stemning året rundt

I Nordjylland vil der desuden være god stemning året rundt, og der vil være flotte omgivelser, som du kan bevæge dig ud i. Det er helt ligegyldigt om du tager afsted, sommer, vinter, efterår eller forår – selvfølgelig vil det være forskelligt, men det vil være skønt uanset.

Om vinteren vil du kunne nyde dine gåture i skoven, hvor der er læ for vinden, mens sneen ligger omkring dig og gør det til det rene vinterlandskab. Du kan sidde inde i varmen og se på, at sneen daler, hvis du vælger et kroophold til juleaften. Om sommeren vil du kunne ligge og dase på stranden i flere timer kun afbrudt af måltider og en dukkert i ny og næ. Om foråret kan du lade børnene hoppe i vandpytter, og du kan opleve regnbuer og solstråler. Om efteråret kan du nyde det smukke syn af årstiderne der skifter.

Tager du på et kroophold i Nordjylland, så vil der altid være noget, der gør, at du føler dig meget menneskelig, og du vil være tvunget til at komme tilbage til nuet. Og det er derfor, der er god stemning hele året rundt.

Giv dem du har nær en oplevelse, de sent vil glemme

Kroophold vil være den perfekte gave til en, som du har kær. Lad dem tage af sted med familien eller deres venner, så de får muligheden for at nyde hinandens selskab og slappe af. Vi er et land med fart på, og mange glemmer tit sig selv i hverdagen. Mind dem om at sætte farten ned og nyde det, som de har opnået med et kroophold gavekort.

Et perfekt ophold til to

Et kroophold er også helt perfekt, hvis du og din kæreste har noget, som I skal fejre. Et romantisk kroophold kan ikke måle sig med noget andet, og det er perfekt til mærkedagen, fødselsdagen eller bare fordi.

De idylliske omgivelser og den charmerende indretning gør det nemt at huske, hvorfor I valgte hinanden, og I vil kunne mærke, hvordan kærligheden spirer på ny. Vend stærkere tilbage til hverdagen, hvor jeres kæreste udgør et hjem, der hjælper jer igennem både de gode og de svære tider. Og tag så tilbage, hvor det kun er jer, når tiden er inde til det igen.

FAQ

Herunder har vi lavet en FAQ med de mest gængse spørgsmål vedr. ophold på kro i Nordjylland.

Hvad koster et kroophold i Nordjylland?

Et kroophold i Nordjylland kan både være dyrt og billigt. Det afhænger af sæsonen, dine tilvalg og den specifikke kro. Du kan læse nærmere på vores hjemmeside eller kontakte os for at få et bud på en pris på netop det ophold, som du har i tankerne.

Hvordan finder jeg det bedste kroophold?

Der er en lang række kroophold i Nordjylland, hvor du er garanteret en helt fantastisk oplevelse. Se vores favoritter på vores hjemmeside eller kontakt os for at få en snak om dit perfekte forhold. Vi hjælper gerne med at skabe den perfekte oplevelse for dig.

Hvorfor bør jeg vælger et kroophold i Nordjylland fremfor et hotel?

Kroophold er for dig, der vil ud at mærke den danske charme. Det er for dig, der ønsker et personligt, hyggeligt, hjemligt – og billigere – ophold med mulighed for at tilpasse til lige netop din ønsker og behov.