fbpx

Kroophold Gavekort

Bedste kroophold gavekort i Danmark 2022

Vidste du, at du kan give nogen et gavekort til et kroophold? Et kroophold gavekort holder mange muligheder, og det vil med garanti gøre modtageren glad. Med en kroophold gave giver du gaven af tid – tid til samvær, tid til familien, tid til sig selv.

Her kan du læse mere om, hvorfor du bør give et kroophold gavekort til dem, du holder kært.

Denne side indeholder reklamelinks

Hvalpsund Færgekro
Hotels.com

Hvalpsund Færgekro

3/5

Hos Hvalpsund Færgekro finder I en lokal og autentisk stemning, hvor I med det samme føler jer velkomne. Her har I mulighed for både weekendophold, miniferie, gastronomiske oplevelser og meget mere. Uanset hvad I vælger, får i en dejlig udsigt til Limfjorden, hvor I kan være heldige at se sæler. I kan også tage på udflugter i nærområderne, hvor vandreture, kirker og klostre er velbesøgte. En stor nyhed i 2021 er med fokus på forkælelse, hvor I kan nyde den helt nye terrasse med spafaciliteter udendørs.

Laveste pris for 2 personer: 1.099 kr.

Tambohus Kro & Badehotel

3/5

Som vindere af Årets værelsesoplevelse 2020, får I en ekstra oplevelse på Tambohus Kro & Badehotel. Vælg et af de flotte værelser, og I har endda mulighed for at købe en samlepakke, hvor I får ophold, morgenbuffet, gourmetmiddag og gratis adgang til wellnessoplevelser. Det er den helt perfekte måde at koble af på, hvor I har mulighed for at nyde hinanden fuldt ud.

Laveste pris for 2 personer: 699 kr.

Kongensbro Kro

3/5

Denne historiske kro, som ligger ved Gudenåens bred, er en hyggelig familiedrevet kro, som tilbyder god mad, og gode faciliteter, samt fantastiske omgivelser. Kroen som er fra 1663, er det perfekte sted til en weekend tur med kæresten, eller en uge med familien. På ”Kro”minoen kan i opleve den smukke danske natur, i form af en vandretur på 21,1 Km langs Gudenåen. Vandreturen starter i Silkeborg, og ender i Kongensbro, hvor man passende kan slutte dagen af på kroens gourmetrestaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Sallingsund Færgekro
Hotels.com

Sallingsund Færgekro

3/5

Om det er kærestetur eller getaway med familien, så er Sallingsund Færgekro det rette sted. Kroen er omringet af skov og fjord, så beliggenheden ved Limfjorden er fantastisk. Derudover ligger kroen i gåafstand fra en smuk sandstrand, med udsigt over Limfjorden. På restauranten serveres både danske og franske retter, som alle tilberedes med de bedste råvarer fra den pågældende årstid.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Gram Slotskro

3/5

Gram slotskro ligger i hjertet af Sønderjylland, og det er et smukt og hyggeligt sted, som egner sig perfekt til en forlænget weekend i de fantastiske sønderjyske omgivelser. I nærheden af Gram Slotskro finder du Ribe Domkirke, samt domkirkemuseet, hvilket egner sig perfekt til en dagsudflugt. Restauranten på Gram slotskro ligger stor vægt på kvaliteten af deres råvarer, og dette kan både smages og fornemmes.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Gerlev Kro Og Hotel
Hotels.com

Gerlev Kro

3/5

Gerlev Kro og Hotel er stedet til dig som leder efter en hyggelig, traditionel kro. Hos Gerlev Kro og Hotel vil du og din partner eller familie få en autentisk oplevelse af en historisk dansk kro. Gerlev Kro og Hotel tilbyder en lækker A la carte menu, som indeholder det mest spændene udvalg af frugt og grønt fra den pågældende årstid.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Rudbøl Grænsekro
Hotels.com

Rudbøl Grænsekro

3/5

I Nationalparken Vadehavet ligger den hyggelige Rudbøl Grænsekro. Det er den perfekte beliggenhed for naturelskerne, da I er i kort gåafstand fra Rudbøl Sø, marker og dansk natur med spændende dyreliv. Kroen er bevaret i en autentisk og enormt hyggelig stil, og når I har fundet jeg til rette på jeres værelse, vil den skønne kro-atmosfære langsomt sænker sig.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Den Gamle Grænsekro
Hotels.com

Den Gamle Grænsekro

3/5

Den Gamle Grænsekro Inn er en charmerende og gammel kro fra 1500-tallet. Krogens restaurant byder på traditionel dansk mad og ejendommens bar mikser gode drinks til dig. 20 minutters kørsel fra krogen kan du opleve kongeslottet KoldingHus og tage på shoppingtur i Kolding Storcenter. Krogen har legeplads til børnene, billardbord til de voksne og golfbaner i nærheden af krogen.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Gjerrild Kro

3/5

Gjerrild Kro er det perfekte sted at afholde ferier og weekender i afslappede rammer. I skal vælge denne kro, hvis I er vilde med naturoplevelser. I nærområderne har I nemlig mulighed for at tage på børnevenlig strand, gå en tur i skoven eller tage på fisketur ved Gjerrild Klint. Der er også rig mulighed for blot at slappe af på jeres helt egen terrasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Nørre Vissing Kro
Hotels.com

Nørre Vissing Kro

3/5

Nørre Vissing Kro ligger placeret i dejlige omgivelser, og kroen er det perfekte valg, hvis I ønsker ro og stilhed omkring jer. Det er oplagt med et ophold på kroen året rundt, da den skiftende natur i løbet af året hele tiden vil indbyde til nye naturoplevelser. I vil også hurtigt føle jer hjemme på et af de hyggelige værelser.

Laveste pris for 2 personer: 729 kr.

St. Binderup Kro
Hotels.com

St. Binderup Kro

3/5

Mellem grønne og frodige træer vil St. Binderup Kro folde sig ud, når I ankommer til kroen. Under jeres ophold for I tildelt et autentisk og hyggeligt værelse, hvor der er plads til udfoldelse. Kroens restaurant er et besøg værd, da I vil opleve at træde tilbage i tiden. Alene tapetet på væggene skaber en hyggelig og varm atmosfære.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Hotel Sabro Kro
Hotels.com

Sabro Kro

4/5

Hotel Sabro Kro byder på afslappende og hyggelige stemning og atmosfære, så I kan falde til ro og nyde de gæstfri omgivelser. Det er beliggende tæt på Aarhus, hvor der er mange muligheder for bl.a. oplevelser og koncerter. På kroens egen restaurant kan I få serveret flotte retter baseret på økologi og friske sæsonbestemte råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 960 kr.

Hotel Menstrup Kro
Hotels.com

Menstrup Kro

3/5

Hotel Menstrup kro er en smuk og traditionel kro, hvor du kan opleve Næstved fra sin bedste side. Hotellet ligger omkring 8 km fra Bisserup strand i Næstved, og derudover er der kun omkring 10 minutters kørsel til den idylliske strand i Karrebæksminde. Hotellet tilbyder et hav af aktiviteter, som bland andet swimming pool, billard, minigolfbane og cykeludlejning. På restauranten på Hotel Menstrup kro kan du opleve et moderne twist på traditionelle danske retter.

Laveste pris for 2 personer: 833 kr.

Billum Kro
Hotels.com

Billum Kro

3/5

Billum Kro er et klassisk hotel, hvor du får alt det, du har brug for. Gæstfriheden og den afslappede stemning tiltaler alle, og kroen vandt i 2018 priser for både Bedste ankomst/modtagelse og Bedste restaurantoplevelse. I må derfor ikke snyde jer selv for et hyggeligt restaurantbesøg under skønne rammer, der passer til resten af stemningen på kroen.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Rold Storkro
Hotels.com

Rold Storkro

4/5

Skal du til Nordjylland, så tag et stop forbi Rold StorKro. Rold StorKro tilbyder en stor mængde oplevelser og arrangementer, så ligegyldigt om det drejer sig om weekendophold, miniferie, kurser, eller firmaaftaler, så er Rold StorKro det rette sted. Rold StorKro er placeret lige ved Rold skov, som er et af de flotteste skovarealer som landet har at tilbyde. Kroens panoramarestaurant tilbyder en enestående madoplevelse i de bedste rammer.

Laveste pris for 2 personer: 1.048 kr.

Skipperkroen

3/5

Skipperkroen lever op til sit navn, når I træder ind på den hyggelige kro. Beliggende lige ved Mullerup Havn, har I udsigt til havnen, vandet og en dejlig badestrand. I romantisk bindingsværks-stil indlogerer I jer på en af de hyggeligste kroer i landet. I er nødt til at spise i restauranten, hvor det røde farvetema skaber den helt rette stemning.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Hotel Vissenbjerg Storkro
Hotels.com

Vissenbjerg Storkro

3/5

Hotel Vissenbjerg Storkro har et hyggeligt indre, hvor lokaler og værelser er indrettet med stil, så I kan indtage dem stille og roligt. Der er mulighed for forskellige pakkeløsninger, og menuen skifter i løbet af året, hvor årstidsbestemte udskiftninger skaber spændende og lækre madoplevelser. Attraktioner i nærheden gør området meget attraktivt, hvis I vil opleve noget nyt i nærmiljøet.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Derfor skal du give et kroophold gavekort

Et kroophold gavekort kan bruges til mange ting. Dem, du giver det til, kan bruge det til at tage på et romantisk kroophold med deres partner, eller de kan tage ad sted alene eller med familien.

Et kroophold gavekort er en anden slags gave, der giver minder for livet. Især for dem, der ikke selv har råd til at tage på kroophold, kan det være en kæmpe og værdifuld ting at modtage.

Der er mange muligheder med et kroophold gavekort, og det kan sende modtageren steder hen, de ellers ikke havde tænkt på at besøge.

Giv muligheder – giv gavekort

Med et kroophold gavekort kan du give adgang til kroophold over hele landet. Det giver modtageren mulighed for at tage steder hen, de ikke før har besøgt, eller komme tilbage til deres hjemegn på en ekstra luksuriøs manér.

Noget så simpelt som et kroophold Midtjylland kan gøre hele forskellen for dem, der har brug for en pause. Der er selvfølgelig også muligheden for at tage ad sted med familien eller en partner.

Et kroophold gavekort kan også give adgang til kroophold gourmet, massage og spa. Et kroophold gavekort giver adgang til tid og ro, og det er den perfekte gave til personen, der ikke mangler noget.

Anledninger til kroophold gavekort

Men hvornår kan man så give et kroophold gavekort? Der er faktisk ikke ét tidspunkt, der er bedst egnet, og det hele afhænger meget af lejligheden og dit forhold til modtageren.

Et kroophold gavekort er velegnet til bryllupper, jubilæer, runde fødselsdage eller noget helt fjerde. I og med et gavekort til kroophold typisk er lidt dyrere, kan det betale sig at gå flere sammen. En speciel anledning gør også det hele så meget bedre.

Du behøver ikke en særlig anledning for at give et kroophold gavekort. Gavekortet kan bringe glæde til én, der har manglet det, og giver en mulighed for at slippe lidt væk fra hverdagens stress og jag.

Når du har fået et kroophold gavekort

Hvis du har fået et kroophold gavekort, kan det måske godt virke lidt overvældende. Hvad kan du gøre? Hvor skal du tage hen?

Medmindre dit gavekort er til én bestemt kro, vil det give dig adgang til enten en side, der distribuerer forskellige ophold, eller en gruppe kroer. Besøg siden, gavekortet er udstedt fra, så du kan blive klogere.

Ofte vil et kroophold gavekort give dig adgang til mange kroer, så du kan vælge mellem kroophold Nordsjælland eller Sønderjylland. Følg instrukserne på gavekortets hjemmeside og book et ophold, når det passer dig.

Det er altid en god idé at se, om gavekortet har en udløbsdato. Hvis du er i tvivl om, hvordan gavekortet fungerer, kan du altid kontakte dem, der har udstedt det.

smukke kroer

Så meget koster et kroophold gavekort

Ligesom med mange andre gavekort afhænger prisen af det, du vil sætte på. God stil ville være at give et gavekort, der i hvert fald kan betale fuldt for et ophold, så modtageren ikke behøver selv at spæde til. Alternativt kan et gavekort af et lavere beløb fungere som supplement.

For personen, der modtager gavekortet, bør det ikke koste det helt store – foruden rejsen hen til kroen, selvfølgelig. Når du bestiller et gavekort til et kroophold, skal du også bære i mente, hvor langt væk modtageren kan rejse.

Er der fx børn i billedet, er mere end en weekendtur muligvis ikke en topprioritet, og derfor er det ikke ideelt at give nogen i Jylland et gavekort til et weekendophold på Bornholm. Det kan nemlig bringe mere transport end reel afslapning, og det kan blive en dyr omgang.

Dette skal du vide, inden du køber et kroophold gavekort

Et gavekort til et kroophold er en generøs gave, men der er nogle ting, du skal overveje, før du køber.

  1. Hvor meget er du villig til at betale

Kroophold kan være dyre, og hvis der er spa, gourmetmad eller andet involveret, løber det hurtigt op. Derfor skal du vide, hvor mange penge du vil putte på gavekortet.

  1. Hvor meget kan modtageren selv betale

Et luksuriøst kroophold kan være overskueligt at betale med et gavekort, men dertil kommer også transport. Hvis modtageren af gavekortet bor i den ene ende af landet, og ikke har råd til at rejse til den anden, bør du finde et kroophold tættere på.

  1. Er det til én bestemt kro eller til et bureau

Der er en markant forskel på, om et gavekort er til én kro eller en side, der distribuerer dem. Et gavekort til én kro ofte giver mere for pengene, men også kræver gætværk ift., hvor modtageren faktisk vil hen. Et gavekort til en side giver mere fleksibilitet.

FAQ – Ofte Stillede Spørgsmål

Hvor meget koster et kroophold gavekort?

Prisen på et gavekort bestemmer du selv, men det er god stil at sørge for, at det i hvert fald kan betale for én overnatning.

Hvor virker et kroophold gavekort til?

Et gavekort virker til enten den ene kro, det er bestilt til, eller det bureau, det er købt fra.

Hvornår kan man give et kroophold gavekort?

Et kroophold gavekort er ideelt til bryllupper, fødselsdage og jubilæer.