fbpx

Kroophold Ebeltoft

Bedste kroophold i Ebeltoft 2023

Byen Ebeltoft byder på en helt unik stemning med sine gamle brostensbelagte gågader, hvor stenene nogle steder er lagt så skævt, så man får en fornemmelse af, at bindingsværkshusene kan tippe hvert øjeblik. Den charmerende by summer af historisk dansk idyl, og sammen med de naturskønne omgivelser er et kroophold i Ebeltoft en oplevelse alle bør unde sig selv.

Denne side indeholder reklamelinks

Small Danish Hotels – gavekort og ophold til julen 🎄🎅

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Køb aldrig online igen uden rabatkoder 🥳

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout. Savier hjælper dig med at finde rabatkoder, tipper dig med bedre priser, og advarer dig mod eventuel svindel. Savier er 100% GRATIS! Læs mere om Savier her:

Go Dream har gavekort til alle anledninger 😍

Go Dream er en dansk oplevelsesgavevirksomhed, der tilbyder et bredt udvalg af gavekort til spændende oplevelser som f.eks. ophold, eventyr, madlavning, wellness, og actionaktiviteter. De gør det nemt at give unikke gaver og skabe mindeværdige oplevelser. Find jeres næste ophold hos Go Dream.

TrueStory

TrueStory er ligesom Go Dream en oplevelsesgavevirksomhed, hvor du kan finde et bredt udvalg af ophold, kurser, spa/wellness, actionaktiviteter osv. De tilbyder særligt mange gourmet- og spaophold i Danmark og Sverige. Så tag helt klart et kig hos TrueStory.

Molskroen
Hotels.com

Molskroen

3/5

På Molskroen kan I slappe helt af og nyde hinanden og de smukke omgivelser. Det charmerende bindingsværksbyggeri byder jer velkommen midt i naturskønne områder. I kan få afprøvet jeres smagsløg, når spændende gourmetoplevelser udfordrer jer med bæredygtig og prisbelønnet gastronomi. Hvis I ønsker oplevelser i naturen, ligger Molskroen lige ved nationalparken Mols Bjerge. I bor også med adgang til en dejlig badestrand, og hvis I vil udforske det naturskønne område yderligere, stiller Målskroen cykler til jeres rådighed.

Laveste pris for 2 personer: 1.680 kr.

Ebeltoft Park Hotel
Hotels.com

Ebeltoft Park Hotel

2.5/5

Ebeltoft Park Hotel, et hyggeligt hotel for hele familien. Ebeltoft Park Hotel er et ældre hotel der tilbyder 65 flotte og hyggelige værelser. Hotellet ligger lige ned til havet, som indbyder til en svømmetur. Derudover ligger det i nærheden af mange seværdigheder, såsom Fregatten Jylland, Ree Park og Djurs Sommerland.Så hvis du er på udkig efter et godt sted at tage på ferie med familien, så er Ebeltoft Park Hotel stedet du har ledt efter.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Danhostel Ebeltoft
Hotels.com

Danhostel Ebeltoft

4/5

På toppen af Ebeltoft ligger Danhostel Ebeltoft, et hyggeligt overnatningssted der tilbyder 44 flotte værelser, som alle byder på en flot udsigt over Ebeltoft Vig. Ebeltoft Danhostel er velegnet for sportsudøvere, da det ligger en kort gåtur fra Ebeltoft Idrætsanlæg, hvor du har mulighed for at tage i svømmehallen, tage i fitnesscenter, eller et stort udendørsanlæg med fodboldbaner og meget mere.

Laveste pris for 2 personer: 590 kr.

Et kroophold i Ebeltoft er spækket med æstetiske lækkerier

Med et kroophold i Ebeltoft er det svært ikke at forelske sig i byens charme. De velbevarede bygninger giver et indblik i livet i gamle dage, og man kan nærmest høre hestenes klove og den hvinende lyd fra de skæve hjul på hestevognene, som engang kørte i gaderne. 

En kroferie i Ebeltoft påbyder også et besøg i de omkringliggende Mols Bjerge, hvor tidens tand også stikker sit hoved frem med sit kuperede terræn, som er et levn fra istidens forsvinden. Den smukke natur i området er ideelt for dig, som ønsker dig et kroophold med hund, da din firbenede bedste ven vil elske talrige naturoplevelser og store strækninger.

Et besøg på Fregatten Jylland er også et must, når du besøger Ebeltoft. Det prægtige gamle sejlskib byder på en lærerig oplevelse, som samtidig vil prikke til din æstetiske sans med sine mange smukke detaljer. 

Med sine pragtfulde omgivelser, som kræser for sanserne, er et romantisk kroophold i området også værd at overveje. Den lækre strand, hvor man kan nyde solnedgangen, den særlige idyl byen emmer af og de hyggelige caféer og restauranter, danner et godt grundlag for at kigge hinanden dybt i øjnene og tænde en glød i stearinlysets skær. 

Et kroophold i Ebeltoft er kræs for sjælen, og de oplevelser du får her vil aldrig gå i glemmebogen. Find derfor kalenderen frem og planlæg din kroferie i denne oase af historisk idyl og hyggelige stemning allerede i dag. 

smukke kroophold

FAQ – Ofte Stillede Spørgsmål

Er der nok at opleve?

Ebeltoft er en lille by, men den rummer mange forskellige oplevelser. Der er både noget for de historisk interesserede, for dem som kan lide shopping – og hyggeligt byliv – og for de naturglade. Der er altså rigeligt at få tiden til at gå med og noget for enhver smag. 

Hvordan kommer jeg nemmest til Ebeltoft?

Ebeltoft ligger på spidsen af Djursland, og der er derfor flere muligheder for at komme til byen. Der er gode tog- og busforbindelser, og motorvejsnettet tager dig også nemt til området. Kommer du fra det østlige Danmark, kan du tage færgen direkte fra Sjællands Odde. 

Hvornår er der højsæson i Ebeltoft?

Ebeltoft er særligt besøgt i sommerperioden. Så leder du efter et kroophold, hvor du er omgivet af masser af liv, vil Ebeltoft være særligt godt for dig at tage til i sommerhalvåret. Er du derimod mere til ro og alenetid, vil Ebeltoft være et godt sted for dig i vinterhalvåret, hvor et kroophold juleaften kan skabe rammen om en god og stemningsfyldt kroferie.