fbpx

Kroophold Skagen

Bedste kroophold i Skagen 2024

Med et kroophold i Skagen vil du få en oplevelse, du ikke finder andre steder. Skagen er omringet af prægtig natur og har med sin placering på spidsen af Danmark et særligt lys. De ikoniske gule huse giver en følelse af at være trådt ind i gamle dage og med en kroferie her, kan du ikke undgå at finde ro.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Ruths Hotel
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Ruths Hotel er et stilfuldt der ligger ud til stranden med kun 5 km ind til Skagens bymidte. Ruths Hotel byder på flot indrettede værelser, hvoraf de fleste har balkon eller terrasse, hvor man kan nyde den skønne udsigt over Skagerrak. Hotellet byder også på wellnessaktiviteter, såsom sauna, et moderne fitnesscenter, dampbad og et stort terapi-bassin. Skagens enorme sandstrand ligger kun 200 meter fra hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

Hotel Plesner
Hotels.com

Hotel Plesner

3.5/5

Vinder af “Loved by Guests” – 2021 – Hotel Plesner i Skagen. Et familievenligt hotel i centrum af Skagen med værelser, der indeholder eget toilet, samt morgenmadsbuffet, som kan nydes i spisesalen eller den møblerede terasse. Blot 350 meter fra hotellet finder du Skagen Museum.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Brøndums Hotel
Hotels.com

Brøndums Hotel

3/5

Brøndums Hotel er stilfuldt og ligger 400 meter fra Skagens togstation. Hotellet byder på lyse og smagsfyldte værelser i enten hovedbygningen eller i annekset. Hotellets restaurant skal også opleves med deres udsøgte vine, klassiske retter og årstidens kvalitetsråvarer. ”Perfekt beliggehed” Sønderstrand ligger 200 meter fra hotellet og byens største butiks- og restaurantgade ligger mindre end 5 minutters gang fra hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

Skagen Harbour Hotel
Hotels.com

Skagen Harbour Hotel

3/5

Er du til byliv og havudsigt? Så er Skagen Harbour Hotel lige sagen! På Harbour tilbydes der både familieværelser og suiter og mulighed for egen terasse. Når sulten melder sig, ligger Skagen Fiskerestaurant ikke langt fra hotellet, og her kan hele familien nyde en god middag. Inden for 5 km fra hotellet tilbyder Skagen diverse seværdigheder som f.eks. den tilsandede kirke, med undtagelse af Råbjerg Mile, der ligger 16 km. fra hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.295 kr.

Skagen Motel
Hotels.com

Skagen Motel

2.5/5

Perlen i Skagen – Motel Skagen! I den gamle brandstationsbygning før 80’erne, finder du Motel Skagen, der tilbyder grønne, rolige omgivelser med mulighed for cykeludlejning, så Skagen by kan opleves. Der er mulighed for at leje dobbeltværelser, deluxe og/eller suiter.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Hotel Marie
Hotels.com

Hotel Marie

3/5

300 meter fra Skagen centrum, finder du Hotel Marie. Hotel Marie tilbyder 26 værelser, have og terasse, hvor kaffen/teen kan nydes, samt en restaurant/bar med lækker mad. Er du til historie, er der rig mulighed for at opleve de nærliggende museer og kurlturhuset.

Laveste pris for 2 personer: 1.396 kr.

Skagen Strand Hotel Feriecenter
Hotels.com

Skagen Strand Hotel & Feriecenter

4/5

142 ferielejligheder i skønne Skagen finder du på Skagen Strand Hotel Feriecenter. Feriecentret er til hele familien og tilbyder både pool og vandland til vandhundene i familien. Ønsker du at opleve naturen og Skagens seværdigheder, er der rig mulighed for dette på Grenen, Det Hvide Fyr og Vippefyret.

Laveste pris for 2 personer: 1.485 kr.

Hjorths Badehotel
Hotels.com

Hjorths Badehotel

2.5/5

Er du til skøn natur, Golf, seværdigheder som historiske kirker og museer? Så er Hjorts Badehotel stedet for dig. Badehotellet sørger for et hyggeligt ophold i Skagen, hvor man kan nyde kaffen på terrassen eller i haven, samt den gode mad i restauranten. Ønsker man en tur i vandet, ligger stranden tæt på.

Laveste pris for 2 personer: 1.150 kr.

Ferie På Toppen
Hotels.com

Ferie På Toppen

2.5/5

I Skagen ligger en traditionel Skagen-villa fra 1916 – Ferie På Toppen. Her tilbydes hyggelige værelser med terasse med havudsigt, gratis wifi og smart tv på værelserne. Toilet og bad er fælles, samt er der fælles terasse, hvor der kan nydes kaffe/te på villaens regning. Villaen er det perfekte sted for parret, der ønsker at nyde et roligt ophold sammen i hyggelige omgivelser nær Skagen og byens seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 550 kr.

Foldens Hotel
Hotels.com

Foldens Hotel

3/5

80 km. fra Skagen station finder du Foldens Hotel. Er du til traditionalt, dansk mad og gode rabatter, er Foldens Hotel lige dig. Viseværtshuset, der ligger i ejendommen, tilbyder hver weekend i fra maj og frem til september levende musik, hvor det i sommerperioden fortsætter til sent på aftenen. Foldens Hotel ligger i smukke, naturlige omgivelser med velkendte seværdigheder i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Aalbæk Gl Kro
Hotels.com

Aalbæk Gl. Kro

3/5

På Aalbæk Gl. Kro er afslapning og nydelse i fokus. Værelserne er indrettet i lyse farver, og det hele virker venligt, når I besøger kroen for første gang. I restauranten er stilen naturligvis videreført. Med hvide duge, hyggeligt tapet og fine blomster, finder I jer hurtigt godt tilpas. Det er jeres oplevelse af ren nydelse, der prioriteres højt.

Laveste pris for 2 personer: 805 kr.

Color Hotel Skagen
Hotels.com

Color Hotel Skagen

4/5

151 værelser at vælge imellem, udendørs pool, fitnessfaciliteter, bar/restaurant og morgenmad – what not to like? Color Hotel tilbyder alt dette sammen med privat badeværelse, terasse og have. Nærliggende byder Skagen bl.a. på Sandmilen, Skagen Odde Naturcenter og Den Tilsandede Kirke.

Laveste pris for 2 personer: 1.395 kr.

Hotel Inger
Hotels.com

Hotel Inger

2.5/5

Har du endnu ikke set Danmarks største, selvflyttende sandbjrg, Råbjerg Mile? Så skal du tage et smut forbi Hotel Inger, der ligger i den lille stationsby, Hulsvig. Hotel Inger tilbyder et hjertevarmt ophold på det familieejede hotel, der går ind for den rolige 70’er stil med god, gammeldags mad som f.eks. diverse fiskeretter og smørrebrød. Kommer man i Elbil, er der intet at frygte, for hotellet råder over hele 3 ladestationer.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Hotel Strandly Skagen
Hotels.com

Hotel Strandly Skagen

3/5

I Østerby, som ligger i den gamle del af malernes nu, nemlig Skagen, kan du nyde et dejligt ophold på Hotel Strandly. Hotel Strandly tilbyder et hyggeligt ophold med henholsvis enkeltsenge eller dobbeltsenge, samt tv og wifi på værelserne. Tager du ud fra hotellet, er der mulighed for at se Skagens seværdigheder, her i blandt Grenen, hvor 2 have mødes, samt museer.

Laveste pris for 2 personer: 1.295 kr.

Hotel Petit
Hotels.com

Hotel Petit

3/5

Vinder af “Loved by Guests” – 2021 – Hotel Petit i Skagen. Tag familien med til Hotel Petit, hvor børn under 12 år er gratis, oplev Skagens byliv og de nærliggende musseer og strande. Med fri wi-fi og gratis kaffe/te døgnet rundt, er der plads til en hyggeaften med hele familien på værelset lørdag aften.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

På et kroophold i Skagen får du mere, end penge kan betale

Der er en grund til, at Skagen er et af de mest besøgte steder i Danmark. Skagen er et af de få steder i verden, hvor du kan stå i vandkanten og blive mødt af to forskellige have. Synet, af at havene støder sammen, er helt særligt og kan ikke undgå at gøre indtryk. Mange, som tager til Skagen, vælger, at de vil have en storslået ferie på alle måder og vælger derfor gerne et luksus kroophold. 

Om du er til solopgang over havet eller solnedgang over havet, har du muligheden for at betragte det smukke syn på et kroophold i Skagen. Og det er ikke kun havet, som giver en unik naturoplevelse. Råbjerg Mile er Danmarks største vandreklit, og det kan betale sig at have det gode fodtøj på, når man vandrer i det golde sand, som leder tankerne hen på, om man stadig befinder sig på jorden, eller om man er trådt ind i en science fiction-film. 

elegant kro

Skagen byder på idyl og et væld af oplevelser

Byen byder også på en særlig stemning, og er et ideelt sted for dig, som ønsker et romantisk kroophold. Og netop i Skagen, hvor omgivelserne danner kulissen om et stykke Danmarkshistorie, og man næsten kan blive i tvivl, om man står midt i et Morten Korch film-set, er et kroophold den helt rigtige måde at indkvartere sig. Kroernes udformning og indretning får i sig selv ledt tankerne hen på en mere simpel tid, og man snyder sig selv for at få den fulde fornemmelse af at have rejst med en tidsmaskine, hvis ikke man vælger at sætte prikken over i’et med en kroferie. 

Selve byen byder også på flere kig ind til Skagens gamle beboere, da man både har mulighed for at besøge kunstnerparret Anna og Michaels hjem i Ancher Hus og digteren og maleren Drachmanns Hus, som begge giver et indblik i, hvordan man levede i Skagen i tiden lige før og efter år 1900. Kunstnernes malerier finder man i en imponerende samling på Skagensmuseet.

Byen byder på mad i alle kategorier, og mange steder serverer friskfangede fisk fra de to omkransende have. Ønsker du derfor et kroophold med gourmet, kan Skagen snildt leve op til dine forventninger. 

FAQ

Læs svarene på nogle af de oftest stillede spørgsmål om kroophold i Skagen her.

Hvilket tidspunkt på året er det bedst at tage på kroophold i Skagen?

Det kommer helt an på, hvilken stemning du leder efter. Ønsker du at opleve højt humør og liv i gaderne, så er det en god idé at tage af sted i den såkaldte Hellerup-uge, som ligger i uge 29. Men Skagen er dejligt året rundt og viser sig fra sin bedste side uanset årstiden. 

Hvad skal man se, når man er på kroophold i Skagen?

Der er mange ting at opleve i Skagen, men nogle af de mest kendte og velbesøgte er Grenen, den tilsandede kirke, Råbjerg Mile, Skagens Museum, som fremviser værker af de berømte Skagensmalere samt Anchers- og Drachmanns Hus. 

Kan jeg spise varieret mad på et kroophold i Skagen?

I Skagen er der meget turisme og derfor også mange spisesteder. Du har derfor rig mulighed for at finde forskellig slags mad til enhver smag.