fbpx

Kroophold Lolland Falster

Bedste kroophold på Lolland & Falster 2023

Med et kroophold på Lolland-Falster er du ikke kun tæt på lækre strande og stemningsfyldt byliv, du er også tæt på flere historiske bygninger, som danner rammen om en idyllisk charme. En kroferie på de to øer vil også byde dig på storslåede naturoplevelser i både dyre- og naturparkerne, som eksisterer i flertal, og som vil give dig mindeværdige oplevelser.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream Kro- & Hotelophold
Go Dream

Go Dream Gavekort til Kro- & Hotelophold

3/5

Inviter dit livs kærlighed eller en god veninde med på et dejligt kroophold. Med dette Go Dream Gavekort får I nemlig adgang til utallige hyggelige kroer samt hoteller rundt om i hele Danmark. Flere af opholdende inkludere en dejlig middag som kan nydes under jeres kroophold i skønne rammer og i godt selvskab.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Bandholm Hotel

4/5

Hvis der skal fokus på afslapning, stilhed og nydelse, er Bandholm Hotel det helt perfekte valg. Her kan I komme helt ned i gear, nyde hotellets lækre værelser og faciliteter og gå på opdagelse i nærområdet og nyde solnedgangen over vandet. Den gammeldags indretning i hotellets restaurant skaber de perfekte rammer til at nyde de mange lækre retter i fred og ro.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Motel Højmølle Kro
Hotels.com

Motel Højmølle Kro

2.5/5

Tag på Motel Højmølle Kro og få et separat og rolig værelse. Højmølle Kro ligger på øen Falster og ligger 250 meter fra motorvej E47. Start dagen med servering af morgenmad og nyd din aften i restauranten med danske specialiteter. Personalet kan arrangere greenfees til golfbanerne hvis det ønskes. Midtbyen ligger 10 km derfra og Knuthenborg Safaripark 20 minutters kørsel.

Laveste pris for 2 personer: 675 kr.

Hotel Lolland
Hotels.com

Hotel Lolland

2.5/5

Hotel Lolland har en fantastisk beliggehed og tilbyder prisvenlige indkvartering. Knuthenborg Safaripark og Maribosøerne er 2 minutters kørsel fra hotellet. Hotellet skaber de hyggeligste rammer med stemningsfuld lounge med åben pejs og oliemalerier på væggene. Restauranten serverer dagens ret samt salg af lokalbrygget øl. 15 minutters kørsel derfra sejler færgerne mellem Rødby og Puttgarden. I Rødby ligger også badelandet Lalandia.

Laveste pris for 2 personer: 760 kr.

Femø Kro
Hotels.com

Femø Kro

2.5/5

Femø Kro er familiedrevet og ligger på den smukke ø ”Femø”. Kroen har lækre værelser, kursusfaciliteter og en fantastisk restaurant. Værelserne er med udsigt over Femø og Smålandshavet. For dem der gerne vil på oplevelse, kan Kroen hjælpe med ”Ø-Hop”. Her besøger man flere danske øer på én dag. Husk at Kroen laver Take-Away. Godt at have med på ture.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Den Gamle Digegaard
Hotels.com

Den Gamle Digegaard

3/5

Den Gamle Digegaard er, som navnet antyder, en gammel og enormt charmerende gård. Her har I mulighed for at overnatte på et af værelserne, der er indrettet efter den mest hyggelige stemning. Her kan I få en pause fra hverdagen, og I kan nyde lækre specialiteter fra Digegaardens helt eget røgeri. Det er også oplagt at gå ned til vandet på en aftentur.

Laveste pris for 2 personer: 840 kr.

Milling Hotel Søpark
Hotels.com

Milling Hotel Søpark

3/5

I hjertet af Maribo og 400 meter fra stationen ligger Milling Hotel Søpark. Beliggenheden er yderst charmerende, da det ligger mellem søerne Nørresø og Søndersø. Gæsterne kan slappe af på terrassen med udsigt over vandet og det omkringliggende parkområde.Restauranten tilbyder en á la carte-menu med traditionelle danske retter og internationale retter.10 minutters kørsels fra hotellet ligger Knuthenborg Safaripark.

Laveste pris for 2 personer: 845 kr.

Hotel Nysted Havn
Hotels.com

Hotel Nysted Havn

3/5

I Nysted på Lolland ligger Hotel Nysted Havn med udsigt til havnen. Mange af hotellets værelser er med udsigt til havnen og sejlbådene. Der serveres fantastisk god morgenmad på hotellet, som mange gæster kun har rosende ord til. Hotellet har en legeplads til fri benyttelse. En gåtur på 10 minutter og du er på stranden. Personalet kan arrangere guidede cykelture.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

Fuglsang Herregaard
Hotels.com

Fuglsang Herregaard

2.5/5

Fuglsang Herregaard er en af de helt store oplevelser. Allerede ankomsten til herregårdshotellet vil tage pusten fra jer. Når I træder ind, er det som at ankomme til et slot, hvor indretningen er farverig og betagende; med trægulve, marmorsøjler, store lysekroner og gamle malerier. Dette er en oplevelse for livet, I ikke må snyde jer selv for. For ikke at nævne den store naturpark.

Laveste pris for 2 personer: 1.045 kr.

Ny Kirstineberg Gods Bed Breakfast
Hotels.com

Ny Kirstineberg Gods Bed & Breakfast

2.5/5

3,5 km uden for Nykøbing Falster ligger Ny Kirstineberg Gods & Breakfast på en ejendom fra det 19. århundrede. Uanset hvilke værelse du har booket, er alle værelser store, lyse og indrettet individuelt. Du vil derfor få en fantastisk og stemningsfuld oplevelse på hvert værelse. Gæster med elbil kan oplade bilen gratis. Tyskland ligger 30 minutters kørsel derfra.

Laveste pris for 2 personer: 875 kr.

Askø Mejeri
Hotels.com

Askø Mejeri

3/5

Hos Askø Mejeri får I overnatning inklusiv en lækker morgenmad. Her bor I enormt hyggeligt, på et afslappende værelse og under rolige og behagelige omgivelser. Om morgenen står I op til det fineste morgenbord, hvor I får alt det, I måtte ønske jer. Hvis I har lyst, kan I også få serveret både frokost og aftensmad. Også velegnet til børnefamilier.

Laveste pris for 2 personer: 784 kr.

Danhostel Sakskøbing
Hotels.com

Danhostel Sakskøbing

4/5

Danhostel Sakskøbing er perfekt til de gæster, som gerne vil have en rolig overnatning. Den har en god beliggenhed, da Sakskøbing bymidte ligger 5 minutters gang og 100 meter fra svømmehallen. Sakskøbing by udstråler historier helt tilbage til 1200-tallet. Danhostel Sakskøbing tilbyder eget bad og toilet på alle værelser og er handicapvenlige. Der er også bålplads, legeområde og minigolf.

Laveste pris for 2 personer: 700 kr.

Fjelde Guesthouse
Hotels.com

Fjelde Guesthouse

3/5

Fjelde Guesthouse ligger i Sakskøbing. Med deres gode atmosfære, smagsfulde indretning, søde personale og fantastisk mad, er Fjelde Guesthouse et besøg værd. Et godt sted at tage hen med børnene, da de har lavet et hyggeligt legeområde. Skal familien på udflugt, ligger Knuthenborg Safaripark 23 km væk, Middelaldercenteret 16 km væk og Nysted Strand blot 14 km derfra.

Laveste pris for 2 personer: 850 kr.

Et kroophold på Lolland-Falster er spækket med muligheder

En ting, der er helt sikkert, hvis du vælger en kroferie på Lolland-Falster, er, at du ikke behøver at kede dig. Sydhavsøerne, som de også bliver kaldt, byder nemlig på et væld af oplevelser. Du kan blandt andet se frem til:

  • Smukke naturoplevelser i naturparkerne Nakskov Fjord og Maribosøerne
  • Dodekalitten som er et imponerende kunstværk
  • De gamle købstæder der emmer af sjæl og idyl fra forgangne tider
  • Flotte herregårde der alle som en skaber en atmosfære af storhed og pragt
  • Lækre strande, hvor især Marielyst er velbesøgt
  • Bådture med storslåede naturoplevelser fra søsiden eller sælsafari
  • Museer
  • Kirker
  • Et besøg på Krenkerup bryggeri eller på Frederiksdal Gods’ vineri 

Et kroophold på Lolland-Falster kan altså indeholde oplevelser for enhver smag, og kroernes placering gør da heller ikke den charmerende og lune stemning mindre. Kroerne ligger gerne tæt på de historiske og idylliske omgivelser i de små købstæder med de skæve bindingsværkshuse, som nærmest kun står oprejst endnu, fordi de læner sig opad hinanden. Atmosfæren er derfor næsten umulig ikke at forbinde med et romantisk kroophold. 

Også for de dyreglade er et kroophold på Lolland-Falster lige sagen. Der findes nemlig flere muligheder for at opleve mere eller mindre eksotiske dyr, og du skal nok være garanteret en god oplevelse, hvad end du vælger Knuthenborg Safari Park, Guldborgsund Zoo & Botaniske have eller Krokodille Zoo. 

Drømmer du om at tage på et kroophold med golf, kan du roligt begynde at glæde dig til din kroferie på Lolland-Falster. Der ligger nemlig intet mindre end 5 lækre golfbaner, som du kan besøge og hygge dig med at forsøge at lave en birdie og en hole-in-one. 

gode kroophold

Familiesammenhold og rustik charme vikles naturligt ind et kroophold på Lolland-Falster

Landsbystemningen og et langt blik tilbage i fortiden er, sammen med de familiedrevne kroer, blandt det stjernestøv, som er drysset ud over en kroferie på Lolland-Falster. Det lille samfund som har levet på egnen i generationer, tager imod dig med åbne arme og deler generøst ud af de smukke omgivelser, så du ikke kan undgå at finde en særlig ro væk fra hverdagens stress og jag. 

Du kan altså ikke ramme helt ved siden af med et kroophold på Lolland-Falster, og du kan være sikker på, at du vil komme hjem som en mere afslappet person. Så hvad enten din kroferie skal stå på et væld af oplevelser, eller du blot ønsker nogle stille dage i det umiddelbare område omkring kroen, så vil bondegårdsstemningen og den danske idyl lægge sig om dig som et blødt tæppe. 

FAQ

Læs her svarene på nogle af de hyppigst forekommende spørgsmål om kroophold på Lolland-Falster.

Hvor får man den bedste spiseoplevelse på Lolland-Falster?

Da Lolland-Falster har en særligt fed muld og et klima, der egner sig godt til at dyrke mange forskellige råvarer, gør mange af kroerne og spisestederne en dyd ud af at benytte de lokale råvarer til at frembringe lækker mad i høj kvalitet. Så om du er til gamle egnsretter eller gourmet, vil et kroophold med middag med sikkerhed kunne leve op til dine forventninger. 

Hvad må jeg ikke gå glip af, når jeg tager på kroophold på Lolland-Falster?

Oplevelser er der nok at vælge imellem, når man besøger Lolland-Falster, så det er kun din egen interesse, der vurderer, hvad det er særligt vigtigt for dig at opleve. Om det skal være en af naturparkerne, en af dyreparkerne eller den idylliske stemning du befinder dig i, når du går blandt de gamle bindingsværkshuse i de små købstæder, er altså op til dig. 

Er der gode badestrande på Lolland-Falster?

Det simple svar er ja! Med sine 600 km. kyststrækning er der rig mulighed for at finde gode badeområder, hvad enten du helst vil ligge på en strand med mange andre badende gæster, eller vil finde dig et afsondret sted, hvor der kan skabes en mere intim stemning.