fbpx

Kroophold Møn

Bedste kroophold på Møn 2024

Et kroophold på Møn er noget helt særligt. Med det dejlige strandliv og den helt unikke natur, er en kroferie på Møn, en oplevelse du ikke glemmer foreløbigt. Læs meget mere, og find et kroophold på Møn her.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Vores 5 mest populære kroophold

Tyrstrup Kro
Billede fra Risskov Bilferie

Tyrstrup Kro

4/5

Tyrstrup Kro ligger idyllisk ved mark og skov nær den historiske by Christiansfeld. Den charmerende, stråtækte kro tilbyder 4-stjernet ophold med personlig service, klassisk indrettede lokaler og en hyggelig atmosfære. Hver morgen serveres en dejlig morgenmad, og om aftenen kan gæsterne nyde udsøgt mad i den lyse restaurant.

Laveste pris fra: 1.549 kr.

Landgasthof Tarp
Billede fra Risskov Bilferie

Landgasthof Tarp

2/5

Landgasthof Tarp, beliggende i den nordtyske landsby Tarp, er en af Risskov Bilferies bestsellere. Det familieejede hotel fra 1915 byder på en hjemlig atmosfære, solid husmandskost i restauranten og en keglebane. Hotellet ligger tæt på spændende seværdigheder og byer som Flensburg og Friedrichstadt.

Laveste pris fra: 819 kr.

Rudbøl Grænsekro - Kroophold.dk
Billede fra Risskov Bilferie

Rudbøl Grænsekro

3/5

Rudbøl Grænsekro ligger ved Rudbøl Sø, tæt på den tyske grænse, omgivet af marsken og rigt dyreliv. Kroen har en restaurant med danske og internationale retter, cykel- og kano-udlejning, samt internetadgang. Nyd golfophold og guidede ture til Sort Sol i marts og september-oktober.

Laveste pris fra: 1.269 kr.

Hotel Menstrup Kro
Billede fra Risskov Bilferie

Hotel Menstrup Kro

3/5

Menstrup Kro ligger i landlige omgivelser nær Næstved og tilbyder et hyggeligt kroophold. Her bydes gæster velkommen med hjemlig atmosfære og mange interessante seværdigheder i nærheden. Hotellet tilbyder minigolf om sommeren, cykeludlejning og trådløst internet.

Laveste pris fra: 1.119 kr.

St. Binderup Kro - Kroophold.dk
Billede fra Risskov Bilferie

St. Binderup Kro

3/5

St. Binderup Kro, grundlagt i 1617 og kgl. privilegeret i 1749, er en af Danmarks mest autentiske kroer. Efter nænsom ombygning tilbyder kroen hyggelig stemning, en restaurant med danske retter, en bar, aktivitetsrum, 24-timers reception, gratis internet og parkering, samt adgang til terrasse og have.

Laveste pris fra: 879 kr.

Andre populære kroophold

Hotel Residens Møen
Hotels.com

Hotel Residens Møen

3/5

Leder du efter et sted at holde ferie med familien, nye årsdagen, holde foretningsmøderne eller samle familie/venner til fest? Så er Residens Møen stedet. I smukke, naturrige omgivelser på Møn ligger dette skønne hotel. Hotellet byder på udsigt over Stege Bugt, om man ønsker et hotelværelse eller en familielejlighed. Restauranten tilbyder på lækker mad, og er man til opdagelser og udflugter, kan man nyde en dag på Møns Klint.

Laveste pris for 2 personer: 875 kr.

Der er mange grunde til at vælge et kroophold på Møn

Leder du efter gode grunde til at tage et kroophold på Møn, så behøver du bestemt ikke lede længere. Lige her får du nemlig hele 8 gode grunde til, hvorfor du skal pakke kufferten og tage afsted til Møn: 

  • Naturen – oplev skønne Møns klint og Skandinaviens eneste område der kan kalde sig selv for Dark Sky Park – Møn har natur i verdensklasse.
  • De skønne badestrande – På Møn finder du nogle af de bedste og mest børnevenlige badestrande.
  • Aktiv ferie – Møn har et stort udvalg af aktiviteter lige fra golf til SUP, men også lyst- og sportsfiskere er store fans af Møn.
  • Er du til vandreture, finder du nogle af de smukkeste ruter og stier på Møn.
  • Is, øl, chokolade og gin er blot nogle af de fantastiske og lokale smagsoplevelser, som Møn byder på.
  • Unik shoppingoplevelse i middelalderbyen Stege.
  • Er du til kunst, keramik, farver og design, så er Møn for dig. Øen har i mange år nemlig været et hjemsted for kreative sjæle.
  • Selv på en regnvejrsdag finder du masser af sjove og spændende indendørs aktiviteter på øen, som f.ek.s Geocenter, Thorsvang og Kunsthal 44.

Er du blevet fristet så book et luksus kroophold med det samme og glæd dig til at komme afsted på en skøn kroferie.

Rejs til Møn hele året

Et kroophold på Møn er altid en succes, uanset hvad tid du kommer. Om sommeren er der fantastiske forhold for børn på de skønne sandstrande.

Når det bliver lidt køligere, er det måske mere optimalt for dem, der gerne vil på lange vandreture. 

Dark sky kan opleves hele året rundt på Møn, men faktisk er det bedst fra september til marts.

Overvej evt. kroophold juleaften og oplev den fantastiske julestemning der breder sig til hele øen.

Et romantisk ophold på Øen vil være optimalt uden for de almindelige høj- og feriesæsoner, da man virkelig kan mærke roen, når man ankommer til den lille Ø på en helt almindelig hverdag eller weekend.

Så planlæg dit kroophold lige når det passer dig, Møn er en fantastisk oplevelse hele året rundt. 

god kroferie

Oplev mere i din ferie

Din ferie behøver ikke nødvendigvis at blive holdt samme sted hele perioden. Når du tager et kroophold på Møn, så er der kun en times kørsel til Gedser, hvorfra man kan tage færgen til Rostock.

Du kan også finde mange lækre kroophold i Tyskland, hvorefter du så kan vælge at køre et smut forbi grænsen på vej hjem og handle lidt ind til at gøre hverdagene hyggelige med. 

FAQ

Se svar og spørgsmål vedr. kroophold på Møn herunder.

Hvad skal jeg opleve på Møn?

Du kan selvfølgelig ikke tage på Møn uden at se Møns klint. Er du til vandreture, så bør du overveje at prøve at tilbagelægge lidt af de 175 km på den smukke vandrerute Camønoen. 

Hvad koster et kroophold på Møn?

Af og til kan du være heldig at finde enkelte kroophold helt ned til 500 kr. pr person, men det varierer meget efter sæson, og hvor luksuriøst du ønsker, dit ophold skal være. Der er dog noget for enhver pengepung på Møn.

Hvordan planlægger jeg det bedste kroophold på Møn?

Selvom Møn har et stort udvalg af oplevelser, kan det altid anbefales, at du også bare tager dig tid til at nyde roen og naturen, planlæg derfor både aktive dage, men også dage med tid til afslapning, når du skal vælge dit kroophold på Møn.