fbpx

Kroophold Møn

Bedste kroophold på Møn 2023

Et kroophold på Møn er noget helt særligt. Med det dejlige strandliv og den helt unikke natur, er en kroferie på Møn, en oplevelse du ikke glemmer foreløbigt. Læs meget mere, og find et kroophold på Møn her.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream Kro- & Hotelophold
Go Dream

Go Dream Gavekort til Kro- & Hotelophold

3/5

Inviter dit livs kærlighed eller en god veninde med på et dejligt kroophold. Med dette Go Dream Gavekort får I nemlig adgang til utallige hyggelige kroer samt hoteller rundt om i hele Danmark. Flere af opholdende inkludere en dejlig middag som kan nydes under jeres kroophold i skønne rammer og i godt selvskab.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Hotel Residens Møen
Hotels.com

Hotel Residens Møen

3/5

Leder du efter et sted at holde ferie med familien, nye årsdagen, holde foretningsmøderne eller samle familie/venner til fest? Så er Residens Møen stedet. I smukke, naturrige omgivelser på Møn ligger dette skønne hotel. Hotellet byder på udsigt over Stege Bugt, om man ønsker et hotelværelse eller en familielejlighed. Restauranten tilbyder på lækker mad, og er man til opdagelser og udflugter, kan man nyde en dag på Møns Klint.

Laveste pris for 2 personer: 875 kr.

Der er mange grunde til at vælge et kroophold på Møn

Leder du efter gode grunde til at tage et kroophold på Møn, så behøver du bestemt ikke lede længere. Lige her får du nemlig hele 8 gode grunde til, hvorfor du skal pakke kufferten og tage afsted til Møn: 

  • Naturen – oplev skønne Møns klint og Skandinaviens eneste område der kan kalde sig selv for Dark Sky Park – Møn har natur i verdensklasse.
  • De skønne badestrande – På Møn finder du nogle af de bedste og mest børnevenlige badestrande.
  • Aktiv ferie – Møn har et stort udvalg af aktiviteter lige fra golf til SUP, men også lyst- og sportsfiskere er store fans af Møn.
  • Er du til vandreture, finder du nogle af de smukkeste ruter og stier på Møn.
  • Is, øl, chokolade og gin er blot nogle af de fantastiske og lokale smagsoplevelser, som Møn byder på.
  • Unik shoppingoplevelse i middelalderbyen Stege.
  • Er du til kunst, keramik, farver og design, så er Møn for dig. Øen har i mange år nemlig været et hjemsted for kreative sjæle.
  • Selv på en regnvejrsdag finder du masser af sjove og spændende indendørs aktiviteter på øen, som f.ek.s Geocenter, Thorsvang og Kunsthal 44.

Er du blevet fristet så book et luksus kroophold med det samme og glæd dig til at komme afsted på en skøn kroferie.

Rejs til Møn hele året

Et kroophold på Møn er altid en succes, uanset hvad tid du kommer. Om sommeren er der fantastiske forhold for børn på de skønne sandstrande.

Når det bliver lidt køligere, er det måske mere optimalt for dem, der gerne vil på lange vandreture. 

Dark sky kan opleves hele året rundt på Møn, men faktisk er det bedst fra september til marts.

Overvej evt. kroophold juleaften og oplev den fantastiske julestemning der breder sig til hele øen.

Et romantisk ophold på Øen vil være optimalt uden for de almindelige høj- og feriesæsoner, da man virkelig kan mærke roen, når man ankommer til den lille Ø på en helt almindelig hverdag eller weekend.

Så planlæg dit kroophold lige når det passer dig, Møn er en fantastisk oplevelse hele året rundt. 

god kroferie

Oplev mere i din ferie

Din ferie behøver ikke nødvendigvis at blive holdt samme sted hele perioden. Når du tager et kroophold på Møn, så er der kun en times kørsel til Gedser, hvorfra man kan tage færgen til Rostock.

Du kan også finde mange lækre kroophold i Tyskland, hvorefter du så kan vælge at køre et smut forbi grænsen på vej hjem og handle lidt ind til at gøre hverdagene hyggelige med. 

FAQ

Se svar og spørgsmål vedr. kroophold på Møn herunder.

Hvad skal jeg opleve på Møn?

Du kan selvfølgelig ikke tage på Møn uden at se Møns klint. Er du til vandreture, så bør du overveje at prøve at tilbagelægge lidt af de 175 km på den smukke vandrerute Camønoen. 

Hvad koster et kroophold på Møn?

Af og til kan du være heldig at finde enkelte kroophold helt ned til 500 kr. pr person, men det varierer meget efter sæson, og hvor luksuriøst du ønsker, dit ophold skal være. Der er dog noget for enhver pengepung på Møn.

Hvordan planlægger jeg det bedste kroophold på Møn?

Selvom Møn har et stort udvalg af oplevelser, kan det altid anbefales, at du også bare tager dig tid til at nyde roen og naturen, planlæg derfor både aktive dage, men også dage med tid til afslapning, når du skal vælge dit kroophold på Møn.