fbpx

Kroophold Kalundborg

Bedste kroophold i Kalundborg 2023

Middelalderbyen Kalundborg er med sin placering ud til vandet en gammel købstad, og byens historie er stadig at finde i de hyggelige små gader, som indeholder et væld af specialbutikker. På et kroophold i Kalundborg kan du nyde den intime stemning fra fortiden, som stadig fornemmes, når stokroserne slynger sig op af murene på de sjælfulde små huse.

Denne side indeholder reklamelinks

Small Danish Hotels – gavekort og ophold til julen 🎄🎅

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Køb aldrig online igen uden rabatkoder 🥳

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout. Savier hjælper dig med at finde rabatkoder, tipper dig med bedre priser, og advarer dig mod eventuel svindel. Savier er 100% GRATIS! Læs mere om Savier her:

Go Dream har gavekort til alle anledninger 😍

Go Dream er en dansk oplevelsesgavevirksomhed, der tilbyder et bredt udvalg af gavekort til spændende oplevelser som f.eks. ophold, eventyr, madlavning, wellness, og actionaktiviteter. De gør det nemt at give unikke gaver og skabe mindeværdige oplevelser. Find jeres næste ophold hos Go Dream.

TrueStory

TrueStory er ligesom Go Dream en oplevelsesgavevirksomhed, hvor du kan finde et bredt udvalg af ophold, kurser, spa/wellness, actionaktiviteter osv. De tilbyder særligt mange gourmet- og spaophold i Danmark og Sverige. Så tag helt klart et kig hos TrueStory.

Strandhotel Røsnæs
Hotels.com

Strandhotel Røsnæs

3/5

Ud til stranden ligger det smukke Strandhotel Røsnæs. Strandhotel Røsnæs er stedet for de naturglade. Her er mulighed for både at tage kajakken med og sejle en tur eller vandre gennem den smukke natur. Hotellet tilbyder lækker mad på hotellets restaurant, samt mulighed for, at både firmaer og private kan overnatte og holde konferencer og fester.

Laveste pris for 2 personer: 708 kr.

Hotel Ole lunds Gaard
Hotels.com

Hotel Ole lunds Gaard

2.5/5

For 270 år siden lå en gammel købmandsgård i Kalundborg, der i dag er kendt som Ole Lunds Gaard. Hotellet tilbyder morgenmad til sine gæster, samt gratis wifi, te og kaffe og køleskabe på værelserne. Hotellet tilbyder ligeledes værelser til både håndværkere, parret og familien, samt mulighed for konferencer til firmaer.

Laveste pris for 2 personer: 599 kr.

Et kroophold i Kalundborg er både dansk, idyllisk og historisk

Vandet omkring Kalundborg ligger i en fjord, hvilket gør området til et lige så godt sted for vandhunde, som ved et kroophold i Kerteminde, som huser Fyns bedste strand. Fjordens rolige vand gør det ideelt at bade i, da der ikke så let bliver skabt understrøm. Strandstrækningen er da også velbesøgt, og er udstyret med flere badebroer. Der er sågar en helårsbro til de friske, som er klar på at vinterbade, mens de nyder deres kroophold i Kalundborg. 

Kalundborg er en gammel middelalderby, og har været hjemsted for mange korstog i 11- og 1200-tallet, hvor historisk kendte navne som biskop Absalon, kong Valdemar den store og Esben Snare har haft vigtige roller. Historien kan du dykke ned i på din kroferie med et besøg på Kalundborg Museum, hvor den er illustreret på det 7 meter lange vævede korsriddertapet. 

Med et kroophold i Kalundborg kommer du ikke udenom at måtte lægge vejen forbi Vor Frue Kirke, som ligger den gamle bydel. Kirken, som er den eneste 5-tårnede kirke i Europa, var helt særlig i middelalderen, da den skulle afspejle den by som menneskene ved tidernes ende, skulle leve i sammen med Gud. 

Et kroophold indeholder i sig selv en unik dansk stemning, som med sine blotte kulisser kan få de fleste til at hige efter at få lov at komme ind og nyde en god middag. Maden er som oftest fremstillet af lokale og nogle gange endda af selvgroede råvarer, og der er altid kræset for, at mad og indretning komplimenterer hinanden. Af samme grund er det derfor også oplagt at rotte sig flere sammen om en december-tur, hvor man tager på et kroophold med julefrokost. 

hyggelige kroer

FAQ

Læs her svarene på nogle af de hyppigst stillede spørgsmål om kroophold i Kalundborg.

Hvad kan man opleve på et kroophold i Kalundborg?

Kalundborg er omkranset af flere seværdigheder. Blandt andet kan du slå vejen fordi Dyrehøj Vingaard, den 5-tårnede kirke, Kalundborg Museum og det særligt populære fyr i Røsnæs, som hvert år oplever over 100.000 besøgende. 

Findes der golfbane i nærheden af Kalundborg?

Ja. Ønsker du at tage på et kroophold med golf, kan du sagtens pakke golfkøllerne bag i bilen, når du tager på kroferie i Kalundborg. 

Er der gode shoppemuligheder, hvis man tager på kroophold i Kalundborg?

Der er en masse butiksliv i Kalundborg, både de velkendte butikker som spreder sig over hele landet, men byen indeholder også et væld af små specialbutikker. Det skulle derfor være mærkeligt, om ikke kroferien også ville give anledning til at få luftet pengepungen lidt.