fbpx

Kroophold Sønderborg

Bedste kroophold i Sønderborg 2023

Sønderjylland har noget, som resten af Danmark ikke har. Stemningen er anderledes, og det er nemt at mærke, når du besøger en af deres mange kroer. Har du endnu ikke oplevet det – eller længes du efter at mærke det igen – så tag på kroophold i Sønderborg og vend tilbage til den ægte sønderjyske stemning – og de ægte sønderjyske kageborde.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream Kro- & Hotelophold
Go Dream

Go Dream Gavekort til Kro- & Hotelophold

3/5

Inviter dit livs kærlighed eller en god veninde med på et dejligt kroophold. Med dette Go Dream Gavekort får I nemlig adgang til utallige hyggelige kroer samt hoteller rundt om i hele Danmark. Flere af opholdende inkludere en dejlig middag som kan nydes under jeres kroophold i skønne rammer og i godt selvskab.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Hotel 6400
Hotels.com

Hotel 6400

3/5

Hotel 6400, er et hyggeligt og familievenligt hotel i Sønderborg, hvor du kan bo med hele familien, inklusivt kæledyr. Hotellet ligger i køreafstand til Slesvig. Hotellet byder på morgenbuffet, så du er klar til at gribe dagen an. Hotellet ligger lige ud til Den Sorte Strand, hvor du kan bade og nyde dagen. Der er et hyggeligt udeareal, med terrasse og have.

Laveste pris for 2 personer: 796 kr.

Scandic Sønderborg

3/5

Blot 3 km fra Sønderborg ligger Scandic Sønderborg i smukke, naturige omgivelser. Hotellet beriger dig med muligheder for fitness, pool, at spille squash og gratis p-plads, hvis du er i bil. I/omkring Søndervorg er der rig mulighed for t nyde nogle danske seværdigheder som f.eks. Dybbøl Mølle.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Als Kloster
Hotels.com

Als Kloster Bed & Breakfast

3.5/5

Føl hyggen på det hyggelige gårdhotel, Als Kloster, der ligger i Sønderborg i landlige omgivelser. Er du villig til at køre for oplevelserne, kan du tage en smut forbi Sønderborg Slot blot 6 km. fra hotellet, den eftertragtede Dybbøl Mølle 8,1 km. fra hotellet eller Danfoss Museum og Eventyrpark 23,1 km. fra hotelet.

Laveste pris for 2 personer: 825 kr.

Hotel Sønderborg Strand
Hotels.com

Hotel Sønderborg Strand

4/5

Hotel Sønderborg Strand, et flot hotel der ligger lige ud til stranden i et område med flotte og historiske omgivelser, kun 250 meter fra Sønderborgs centrum. Fra hotellets værelser kan en flot udsigt over Flensborg Fjord og Alssund nydes, som også kan nydes fra hotellets egne Restaurant Bellevue. Lige over for hotellet ligger det smukke Sønderborg Slot, lystbådehavnen og Als’ flotte skove og naturområder.

Laveste pris for 2 personer: 798 kr.

Søg mod Danmarks kyster med et kroophold i Sønderborg

Danmark består primært af øer; og det ene land, vi har, der ikke er en ø, er en halvø. Derfor har vi altså utroligt meget kyst, som du kan søge ud mod – blandt andet i Sønderborg.

Mange føler en helt anden form for ro, når de er omkring vandet, og hvis du kigger på historien, så er det også noget, som mange før os har oplevet. Derfor giver det altså mening at finde et kroophold nær kysten – og det er ikke svært. Det kan være et kroophold i Sønderborg, men du kan også vælge et kroophold på Bornholm, hvis du vil helt væk fra stress og jag.

Bornholm er noget af det smukkeste, du kan opleve, og det er et sted, der virkelig formår at fange den danske sommer og vise den fra alle de smukke sider. Trænger du til at slappe af, så er det altså et rigtigt godt bud på et sted, hvor du kan tage på ophold eller på en hel kroferie.

Tag sporten med på kroophold

Der findes en lang række forskellige typer kroophold, som du kan tage på enten alene, sammen med familien eller sammen med dine venner. De adskiller sig fra hinanden på flere punkter; nogle kun på deres lokation, mens andre også kan adskille sig på deres tema. Der findes nemlig forskellige kroophold – også i Sønderborg – der ikke blot giver dig en seng at sove i og nogle måltider i løbet af dagen, men som også arrangerer noget for dig i løbet af dagen.

Du kan for eksempel tage med golfklubben på et kroophold med golf i Sønderborg for at samle jer om noget, der interesserer jer alle. Det giver et lille sjovt skub til gruppen, og I kommer alle sammen til at prøve noget nyt.

dejligt kroophold

Dans dig til glæde på et kroophold i Sønderborg

Er det ikke golf, der har fanget din interesse, så kan du faktisk også finde kroer med andre temaer. Du kan for eksempel købe dig til et kroophold med dans og musik. Her er Sønderborg helt perfekt, da Sønderjylland fanger en helt anden stemning end resten af Danmark. 

FAQ

Hvorfor tage på kroophold i Sønderborg?

Vi er nok alle sammen med på, hvorfor ferie er en god ide engang imellem. Men hvorfor tage på kroophold i Sønderborg? Det er et spørgsmål, som du måske sidder og stiller dig selv lige nu. Og svaret er simpelt. Fordi du får en helt anden stemning, end du gør på et hotel.

Et kroophold – eller en kroferie for den sags skyld – i Sønderborg tilbyder en helt anden form for uformel afslapning, som mange mangler, når de tager på hotel. Og det er derfor, du bør vælge en kro, fremfor så meget andet.

Hvad koster et kroophold i Sønderborg?

Prisen på et kroophold i Sønderborg kan variere meget alt afhængig af dine ønsker og behov. Har du et ophold i tankerne, så kan du kigger nærmere på vores hjemmeside eller kontakte os for et anslag på dit specifikke ophold.

Hvorfor vælge et kroophold i Sønderborg?

Sønderborg ligger på øen Als, og du vil altså hele tiden være tæt på kysten. Det giver mange en helt anden form for ro at være tæt på vand, så hvis du gerne vil væk fra hverdagens stress og jag – samt opleve en helt fantastisk natur – er det helt perfekt til dig.

Hvad kan jeg opleve i Sønderborg?

Der er mange ting at opleve i Sønderborg. Du kan både besøge Sønderborg Slot, Dybbøl Mølle, Vemmingbund, Historiecenter Dybbøl Banke, Augustenborg Slot, Cathrinesminde Teglværk og meget, meget andet. Typisk vil du også kunne finde informationer om området på den kro, hvor du vælger at holde dit ophold.