fbpx

Kroophold Vesterhavet

Bedste kroophold ved Vesterhavet 2023

På et kroophold ved Vesterhavet kan du ikke undgå at blive benovet over naturens kræfter, når bølgerne bruser flere meter høje med skum på toppen, og du kan høre vinden hvine, mens den rusker i klitterne. Saltet fra havet kan nærmest smages i luften, som også giver dig følelsen af en friskere indånding, end du finder andre steder. 

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream Kro- & Hotelophold
Go Dream

Go Dream Gavekort til Kro- & Hotelophold

3/5

Inviter dit livs kærlighed eller en god veninde med på et dejligt kroophold. Med dette Go Dream Gavekort får I nemlig adgang til utallige hyggelige kroer samt hoteller rundt om i hele Danmark. Flere af opholdende inkludere en dejlig middag som kan nydes under jeres kroophold i skønne rammer og i godt selvskab.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Tambohus Kro & Badehotel
Hotels.com

Tambohus Kro & Badehotel

3/5

Som vindere af Årets værelsesoplevelse 2020, får I en ekstra oplevelse på Tambohus Kro & Badehotel. Vælg et af de flotte værelser, og I har endda mulighed for at købe en samlepakke, hvor I får ophold, morgenbuffet, gourmetmiddag og gratis adgang til wellnessoplevelser. Det er den helt perfekte måde at koble af på, hvor I har mulighed for at nyde hinanden fuldt ud.

Laveste pris for 2 personer: 699 kr.

Hotel Hovborg Kro
Hotels.com

Hotel Hovborg Kro

3/5

Hotel Hovborg Kro betegner sig selv som en landevejskro, og det er da muligvis også derfor, at de i 2021 har vundet prisen for Årets business hotel. Det er det perfekte sted at smutte ind forbi på et ophold. I kan vælge forskellige ophold, og hotellets restaurant, med hyggelig belysning, er det perfekte sted at falde til ro efter en længere rejsedag.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

Nymindegab Kro
Hotels.com

Nymindegab Kro

3/5

Nymindegab Kro ligger placeret midt i klitterne, omringet af skøn natur. Med et ophold på kroen får I frisk luft i næsen og flotte naturudsigter. Denne kro er det perfekte valg, hvis I ønsker at vælge naturen og lækre råvarer til. I restauranten kan I nemlig få forskellige spændende retter, og kroen beskriver det selv som en gastronomisk legeplads.

Laveste pris for 2 personer: 1.300 kr.

Hotel Nørre Vinkel

3/5

Hotel Nørre Vinkel giver jer alt det, I måtte have brug for. Og med placeringen midt i naturen, med grønne marker og får, giver opholdet anledning til ren afslapning. I kan nyde godt af de mange oplevelser og aktiviteter i området. Besøg den hyggelige restaurant, hvor I kan nyde et lækkert måltid. Og I kan samtidig nyde den flotte udsigt over golfbanen, fjord og by.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

CABINN Esbjerg Hotel
Hotels.com

CABINN Esbjerg Hotel

3/5

Cabinn Esbjerg Hotel ligger i en stilfuld og elegant bygning fra 1914, kun 100 meter fra butiksstrøget Kongens Gade, hvor der er mulighed for shopping og café- og restaurantbesøg. Beliggenheden byder på mange muligheder for udflugter og hyggelige og familievenlige aktiviteter, da Esbjeg Kunstmuseum kun ligger 500 meters afstand fra hotellet. Derudover ligger Esbjerg Hovedbanegård kun 5 minutters gang væk.

Laveste pris for 2 personer: 610 kr.

Best Western Royal Holstebro
Hotels.com

Best Western Royal Holstebro

3/5

Best Western Royal Holstebro er et luksuriøst hotel, der ligger ved Den Røde Plads i Holstebro. Samtlige værelser har flot udsigt over Store Åen. Hotellets egen Restaurant Under Klippen byder på smagfulde gourmetretter fra alle verdenshjørner samt udsøgte vine. Receptionen er udsmykket med flotte kunstværker. I bygningen ligger der desuden en natklub, som er populær blandt de unge. Holstebro Badeland ligger kun 5 minutters gang fra hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 806 kr.

Billum Kro
Hotels.com

Billum Kro

3/5

Billum Kro er et klassisk hotel, hvor du får alt det, du har brug for. Gæstfriheden og den afslappede stemning tiltaler alle, og kroen vandt i 2018 priser for både Bedste ankomst/modtagelse og Bedste restaurantoplevelse. I må derfor ikke snyde jer selv for et hyggeligt restaurantbesøg under skønne rammer, der passer til resten af stemningen på kroen.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Hotel Falken
Hotels.com

Hotel Falken

2.5/5

30 minutters kørsel fra Nordsøen, ligger Hotel Falken i Videbæk. Et hotel med smagfuldt indrettede og moderne værelser, og med en god restaurant, som serverer god traditionel danske retter. Med sin store have og legeplads, er Hotel Falken meget velegnet til børnefamilier. Herning og Ringkøbing ligger kun 25 minutters kørsel væk, så der er rig mulighed for at tage ud og udforske hvad midtjylland har at tilbyde.

Laveste pris for 2 personer: 761 kr.

Hotel Varde
Hotels.com

Hotel Varde

3/5

Hotel Varde er hotellet for dig, hvis du leder efter et hotel hvor du får den gode oplevelse, men uden at betale den dyre pris. Hotellet ligger tæt på mange seværdigheder i midt-, vest- og sydjylland, det er derfor et populært valg, for hotelgåeren som er interesseret i at tage på udflugter og sjove oplevelser, såsom Legoland, Givskud Løvepark og Fiskerimuseet i Esbjerg.

Laveste pris for 2 personer: 773 kr.

Højslev Kro
Hotels.com

Højslev Kro

3.5/5

Højslev Kro er et hyggeligt og familieejet hotel, som ligger kun 150 meter fra Højslev Station og kun 5 minutters kørsel fra Skive Fjord. Gæsterne kan slappe af ved hotellets hyggelige terrasse, og børnene kan more sig på den velegnede legeplads fra hotellets have. Skive Centrum ligger kun 7 minutters kørsel fra hotellets flotte beliggenhed. Hos kroens spisestue kan gæsterne frit vælge mellem internationale og danske retter.

Laveste pris for 2 personer: 795 kr.

Med et kroophold ved Vesterhavet finder du ren afslapning

Det er ikke muligt at komme hjem fra en kroferie ved Vesterhavet uden at have fået batterierne ladt op. De voldsomme naturkræfter, der er på spil ved Vesterhavet, giver dig automatisk en følelse af, at du må overgive dig til forholdene, og det skaber en ro i dit indre. 

Ligesom et kroophold i Østjylland er spækket med særlige naturoplevelser, så er der, for de naturglade, virkelig mulighed for at få opfyldt mange drømme fra ønskelisten med et kroophold ved Vesterhavet. 

Ved Vesterhavet er man omgivet af store klitter, tætte skovområder og nogle af de bredeste strande i landet, og følger man lokalbefolkningens tæft, tager man toppen af tempoet og giver sig tid til at nyde alle indtryk og bevæge sine tanker ind i det nære. 

Er man heldig, er Vesterhavet også kendt som et af de steder i Danmark, hvor der er størst chance for at finde en klump rav, hvis man altså står tidligt op. Og så kan man jo altid hoppe tilbage til kroen og snuppe en ekstra time under dynen efter ravjagten. 

Har du lyst til at tage på et kroophold med golf, er et kroophold ved Vesterhavet også ideelt, da de store vidder i det vestlige Jylland, har gjort plads til, at golfbanerne er sprunget frem på række. 

bedste kroophold

Et kroophold ved Vesterhavet giver meget mere end en særlig naturoplevelse

Hvad end man er naturmenneske eller ej, kan man ikke undgå at blive fascineret af omgivelserne omkring Vesterhavet. Der er dog naturligvis meget andet end natur, man kan lade sig inspirere af på en kroferie i dette område. 

Flere museer har hjemme langs kysten ved Vesterhavet, og især kanonbunkeren, som blev opført af tyskerne under 2. verdenskrig, er en meget besøgt turistattraktion. Er du fascineret af Tyskland, er der da heller ikke langt til Vesterhavet, hvis interessen for nabolandet nærmere trækker dig i retning af et kroophold ved grænsen. 

Efter et hyggeligt kroophold på Vestkysten kan det være dejligt at have en souvenir med hjem til minde om ferien. Og der skulle da også gerne være noget for enhver smag hos en af de mange kunsthåndværkere, som holder til i området. Så om du ønsker et smykke med rav, en flot keramikskål eller noget helt tredje, så findes der være mange muligheder for at finde lækkert udført kunsthåndværk. 

FAQ

Du kan her læse svarene på nogle af de hyppigst stillede spørgsmål om kroophold ved Vesterhavet.

Hvor langt strækker Vesterhavet sig?

Vesterhavet er en del af Nordsøen, og det er kun den del, som ligger helt kystnært, og som strækker sig fra Rømø i syd til Hanstholm i nord, vi i Danmark kalder Vesterhavet. 

Hvorfor betegnes Vesterhavet som farligt?

Vesterhavet er kendetegnet ved sine særligt kraftige vinde fra Nordsøen, og når vinden kommer vestfra og blæser ind mod kysten, skabes der en kraftig understrøm i vandet. Desuden er Vesterhavet kendt for de farlige og dybe ”hestehuller”.

Hvornår er der bedst chance for at finde rav ved Vesterhavet?

Der er altid størst chance for at finde rav om morgenen efter en kraftig storm. Det er derfor en aktivitet for de morgenfriske, som gerne står op kl. 4 eller 5, og trasker afsted mod vandkanten. Her ligger ravstykkerne gerne sammen med tang og træstykker, som er skyllet op på land.