fbpx

Kroophold Viborg

Bedste kroophold i Viborg 2023

Viborg ligger i hjertet af Midtjylland og er omgivet af smukke skove, vilde heder og idylliske fjorde. Byen er det historiske centrum for landstinget, i dag fejret ved det årlige Snapsting, og derfor er der masser af kroer spredt rundt i området. Dét gør Viborg til en ideel destination for en kroferie.

Denne side indeholder reklamelinks

Small Danish Hotels – gavekort og ophold til julen 🎄🎅

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Køb aldrig online igen uden rabatkoder 🥳

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout. Savier hjælper dig med at finde rabatkoder, tipper dig med bedre priser, og advarer dig mod eventuel svindel. Savier er 100% GRATIS! Læs mere om Savier her:

Go Dream har gavekort til alle anledninger 😍

Go Dream er en dansk oplevelsesgavevirksomhed, der tilbyder et bredt udvalg af gavekort til spændende oplevelser som f.eks. ophold, eventyr, madlavning, wellness, og actionaktiviteter. De gør det nemt at give unikke gaver og skabe mindeværdige oplevelser. Find jeres næste ophold hos Go Dream.

TrueStory

TrueStory er ligesom Go Dream en oplevelsesgavevirksomhed, hvor du kan finde et bredt udvalg af ophold, kurser, spa/wellness, actionaktiviteter osv. De tilbyder særligt mange gourmet- og spaophold i Danmark og Sverige. Så tag helt klart et kig hos TrueStory.

Golf Hotel Viborg
Hotels.com

Golf Hotel Viborg

4/5

Ved de smukke Viborg-søer og med kort afstand til Viborg centrum, ligger Golf Hotel Viborg, hvor du kan nyde en afslappende get-away i Viborg. Med kun ti minutters gang til Viborg Domkirke, er der rig mulighed for at opleve de mest populære seværdigheder i Viborg. Hotellet har sjove aktiviteter til rådighed, som billard, stort indendørs wellness-center eller mulighed for at tage en forfriskende dukkert i den indendørs swimmingpool.

Laveste pris for 2 personer: 1.237 kr.

Palads Hotel
Hotels.com

Palads Hotel

3/5

Palads Hotel er et ældre, men charmerende hotel placeret centralt i Viborg. Gennem de sidste 85 år har bygningen fungeret som hotel beliggende midt i Viborgs hyggelige centrum lige ved Viborgs gågade. Hotellet er delt i 6 mindre bygninger, hvorfor hotellet byder på et større udvalg af forskellige kategorier af værelser og suiter. Desuden tilbyder Palads Hotel et unikt samarbejde med Golfklub Viborg.

Laveste pris for 2 personer: 876 kr.

Dét kan du opleve med et kroophold Viborg

Viborg er ikke en søvnig lille flække – byen har ca. 40.000 indbyggere og et rigt sports- og kulturliv. I løbet af året kan du opleve specielle events, der enten er arrangeret af byens kulturråd, Viborg Hovedbibliotek, ét af museerne eller teatrene, eller en helt anden organisation.

Det årlige Snapsting er eksempelvis en ugelang festival, der byder på musik, boder, markeder og lange butiksåbningstider. Er du mere til freden og roen, kan du tage ud og se på nogle af de naturhistoriske områder, for eksempel Dollerup Bakker.

Derfor skal du vælge kroophold Viborg

Der er ikke så mange fra andre landsdele, der har hørt om Viborg, men byen giver de perfekte rammer for en kroferie. En kroferie er trods alt fokuseret på at slappe af, sætte tempoet ned og få ro – ikke fare rundt midt inde i en storby.

Viborg har, modsat Aarhus og Aalborg, ikke nogen højhuse eller et evigt pulserende natteliv. Byen er lille nok til at blive stille, men ikke så lille, at den er kedelig, og du får alle de samme kvaliteter som fx et kroophold Vejle.

Et kroophold Viborg er velegnet til par såvel som familier. Med byens mange restauranter for enhver smag, parker og aktiviteter, kan alle være med.

bedste kroferier

Oplev historien med kroophold Viborg

Naturen er Danmarks hjerte. Har du været på kroophold Bornholm, så har du uden tvivl set noget af dét, vores dejlige lille kongerige har at byde på: Og du finder lignende scener i området omkring Viborg.

Med en kort bustur fra Viborg bymidte kan du nemlig komme ud til Hald Skov og Dollerup Bakker, hvor skellet fra den sidste istids store gletsjer ligger. Her kan du springe fra vidunderlig bøgeskov til bølgende hede ved at krydse en smal landevej.

Ligesom du vil kunne opleve med et kroophold Kerteminde, så har Viborg by også en lang og vild historie. Fra kongemord til katedralbrand til landsstævner, der er ikke det, du ikke kan lære om i Viborg.

FAQ

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om kroophold Viborg.

Hvor meget koster et kroophold Viborg?

Der er en hel håndfuld kroer i Viborg-området, og deres priser varierer. Kontakt os evt. for at høre nærmere.

Hvad kan man lave i Viborg?

I Viborg kan du gå tur langs søerne, deltage i kulturlivet, besøge museerne eller bare slappe af i de hyggelige, gamle gader.

Hvilke byer ligger tæt på Viborg?

Viborg er omgivet af en lang række landsbyer. Større byer i nærheden er Silkeborg, Randers, Herning og Skive.

Hvor ligger Viborg?

Viborg ligger i hjertet af region Midtjylland. Med en kort køretur i bil eller bus kan du hurtigt komme ud til strand og hav.