fbpx

Kroophold Vejle

Bedste kroophold i Vejle 2024

Vejle kan noget, som ingen anden del af Danmark kan. Ikke nok med at sproget er en smule anderledes, så er traditionerne det nemlig også. Vil du ned og opleve det på egen hånd så tag på kroophold i Vejle og mærk selv, hvordan det adskiller sig fra resten af landet.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Vores 5 mest populære kroophold

Tyrstrup Kro
Billede fra Risskov Bilferie

Tyrstrup Kro

4/5

Tyrstrup Kro ligger idyllisk ved mark og skov nær den historiske by Christiansfeld. Den charmerende, stråtækte kro tilbyder 4-stjernet ophold med personlig service, klassisk indrettede lokaler og en hyggelig atmosfære. Hver morgen serveres en dejlig morgenmad, og om aftenen kan gæsterne nyde udsøgt mad i den lyse restaurant.

Laveste pris fra: 1.549 kr.

Landgasthof Tarp
Billede fra Risskov Bilferie

Landgasthof Tarp

2/5

Landgasthof Tarp, beliggende i den nordtyske landsby Tarp, er en af Risskov Bilferies bestsellere. Det familieejede hotel fra 1915 byder på en hjemlig atmosfære, solid husmandskost i restauranten og en keglebane. Hotellet ligger tæt på spændende seværdigheder og byer som Flensburg og Friedrichstadt.

Laveste pris fra: 819 kr.

Rudbøl Grænsekro - Kroophold.dk
Billede fra Risskov Bilferie

Rudbøl Grænsekro

3/5

Rudbøl Grænsekro ligger ved Rudbøl Sø, tæt på den tyske grænse, omgivet af marsken og rigt dyreliv. Kroen har en restaurant med danske og internationale retter, cykel- og kano-udlejning, samt internetadgang. Nyd golfophold og guidede ture til Sort Sol i marts og september-oktober.

Laveste pris fra: 1.269 kr.

Hotel Menstrup Kro
Billede fra Risskov Bilferie

Hotel Menstrup Kro

3/5

Menstrup Kro ligger i landlige omgivelser nær Næstved og tilbyder et hyggeligt kroophold. Her bydes gæster velkommen med hjemlig atmosfære og mange interessante seværdigheder i nærheden. Hotellet tilbyder minigolf om sommeren, cykeludlejning og trådløst internet.

Laveste pris fra: 1.119 kr.

St. Binderup Kro - Kroophold.dk
Billede fra Risskov Bilferie

St. Binderup Kro

3/5

St. Binderup Kro, grundlagt i 1617 og kgl. privilegeret i 1749, er en af Danmarks mest autentiske kroer. Efter nænsom ombygning tilbyder kroen hyggelig stemning, en restaurant med danske retter, en bar, aktivitetsrum, 24-timers reception, gratis internet og parkering, samt adgang til terrasse og have.

Laveste pris fra: 879 kr.

Andre populære kroophold

Munkebjerg Hotel
Hotels.com

Munkebjerg Hotel

4/5

I et naturskønt område udenfor vejle, ligger Munkebjerg Hotel, et luksuriøst og hyggeligt hotel med dejlige omgivelser og hjemmelige rammer. Omgivelserne er velegnede til gåture i den flotte natur, hvor du blandt andet kan gå en tur til Vejle Fjord eller udforske Munkebjergskovene. Med stilfuld indretning og udsigt over Vejle Fjord, byder værelserne på et hyggeligt ophold i smukke omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.107 kr.

Hotel Hedegaarden
Hotels.com

Hotel Hedegaarden

3/5

Hotel Hedegaarden i Vejle har en ideel placering for oplevelser i trekantsområdet. Under et ophold på Hotel Hedegaarden, som gennem generationer har været et fælles familieforetagende er du sikret en oplevelse af både nærvær og fleksibilitet I hotellets restaurant er det desuden muligt at få en lækker gastronomisk oplevelse både morgen og aften.

Laveste pris for 2 personer: 880 kr.

Vejle Center Hotel
Hotels.com

Vejle Center Hotel

3/5

Vejle Center Hotel er et familieejet hotel med fokus på den enkelte gæst og dennes oplevelse. Under dit ophold på hotellet vil serviceniveauet, nærværet og den nærmest familiære stemning være i fokus. Hotellet tilbyder desuden gastronomiske oplevelser af god kvalitet i husets restaurant, som tilbyder et varieret udvalg af måltider. Både krop og sjæl kan derfor med garanti nyde godt af et ophold på Vejle Center Hotel.

Laveste pris for 2 personer: 670 kr.

CABINN Vejle
Hotels.com

CABINN Vejle

2.5/5

Hos Cabinn Vejle kan du med sikkerhed se frem til et prisvenligt, men særdeles komfortabelt ophold. Den centrale placering er ideel både for oplevelser i Vejle og området omkring. I hotellets restaurant kan du nyde godt af den lækre morgenmadsbuffet, mens aftensmaden kan nydes i en af byens adskillige restauranter.

Laveste pris for 2 personer: 590 kr.

Få en oplevelse uden lige med et kroophold i Vejle

Vejle kan byde på rigtigt mange ting, men uanset hvad du vælger at bruge tiden på, så vil det være en oplevelse uden lige. Derfor er et kroophold i Vejle altså noget, der stærkt kan anbefales.

På kroerne i Vejle vil der være indrettet på en helt særlig måde. Værelserne er typisk meget personlige, og du finder ikke to, der er ens. Du vil kunne finde en masse forskellige nipsting placeret rundt omkring på kroen, og der vil være smukke udskæringer, der føder til den hyggelige stemning.

Et kroophold i Vejle vil altså være fyldt med hygge fra start til slut. Du kan vælge et kroophold med spa, hvor du bliver forkælet fra top til tå, men du kan også vælge et helt almindeligt kroophold, hvor du får et værelse, lidt godt at spise og ellers bare mulighed for at nyde tilværelsen i herlige omgivelser.

Vejle kan det hele, og derfor er det bestemt et besøg værd.

dejlig kro

Tag din hobby med på kroophold i Vejle

Ikke nok med at Vejle tilbyder helt igennem hyggelig stemning ved et helt almindeligt kroophold, så kan du også vælge et kroophold, hvor din hobby kan være med.

Et kroophold med golf er helt utroligt poplært, og mange vælger at gøre det til en kroferie, hvor de tager rundt og besøger forskellige kroer i landet – nogle ender måske endda på et kroophold i Tyskland i samme omgang.

Der er selvfølgelig også flere andre muligheder end golf og det handler blot om at finde de kroophold, der passer til netop dig og dine interesser. Uanset om det er kunst, historie, sport eller måske en masse luksus, så finder du det i Vejle – og de helt ordinære ophold er også helt igennem fantastisk her.

FAQ

Hvad koster et kroophold i Vejle?

Prisen på et kroophold i Vejle kan variere meget alt afhængig af, hvor du vælger at opholde dig, og hvilken type kroophold, du vælger at tage på. Se nærmere på vores hjemmeside eller kontakt os for at få et bud på netop dit ophold.

Findes der tilbud på kroophold i Vejle?

Kroerne rundt omkring i Danmark kommer ofte med tilbud, som du kan benytte dig af. Det kan være en billigere pris, men det kan også være en unik oplevelse som for eksempel en særlig kroferie.

Findes der kroophold med tema i Vejle?

Der findes utroligt mange forskellige kroophold, og mens nogen betegnes som standard, findes der også kroophold med golf, kroophold med spa, kroophold med dans og musik og meget mere – også i Vejle. Se nærmere på vores hjemmeside for inspiration til dit ophold.