fbpx

Kroophold Musik & Dans

Bedste kroophold med musik & dans 2024

I Danmark er vi mange forskellige individer. Nogen er til fred, ro og afslapning, andre er til fest, farver, musik og dans. Hvis du hører til den sidstnævnte kategori, så er det et kroophold med musik og dans, du skal søge hen imod.

Der findes mange forskellige typer kroophold i Danmark, og du finder også nemt et kroophold med musik og dans.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Vores 5 mest populære kroophold

Tyrstrup Kro
Billede fra Risskov Bilferie

Tyrstrup Kro

4/5

Tyrstrup Kro ligger idyllisk ved mark og skov nær den historiske by Christiansfeld. Den charmerende, stråtækte kro tilbyder 4-stjernet ophold med personlig service, klassisk indrettede lokaler og en hyggelig atmosfære. Hver morgen serveres en dejlig morgenmad, og om aftenen kan gæsterne nyde udsøgt mad i den lyse restaurant.

Laveste pris fra: 1.549 kr.

Landgasthof Tarp
Billede fra Risskov Bilferie

Landgasthof Tarp

2/5

Landgasthof Tarp, beliggende i den nordtyske landsby Tarp, er en af Risskov Bilferies bestsellere. Det familieejede hotel fra 1915 byder på en hjemlig atmosfære, solid husmandskost i restauranten og en keglebane. Hotellet ligger tæt på spændende seværdigheder og byer som Flensburg og Friedrichstadt.

Laveste pris fra: 819 kr.

Billede fra Risskov Bilferie

Rudbøl Grænsekro

3/5

Rudbøl Grænsekro ligger ved Rudbøl Sø, tæt på den tyske grænse, omgivet af marsken og rigt dyreliv. Kroen har en restaurant med danske og internationale retter, cykel- og kano-udlejning, samt internetadgang. Nyd golfophold og guidede ture til Sort Sol i marts og september-oktober.

Laveste pris fra: 1.269 kr.

Hotel Menstrup Kro
Billede fra Risskov Bilferie

Hotel Menstrup Kro

3/5

Menstrup Kro ligger i landlige omgivelser nær Næstved og tilbyder et hyggeligt kroophold. Her bydes gæster velkommen med hjemlig atmosfære og mange interessante seværdigheder i nærheden. Hotellet tilbyder minigolf om sommeren, cykeludlejning og trådløst internet.

Laveste pris fra: 1.119 kr.

Billede fra Risskov Bilferie

St. Binderup Kro

3/5

St. Binderup Kro, grundlagt i 1617 og kgl. privilegeret i 1749, er en af Danmarks mest autentiske kroer. Efter nænsom ombygning tilbyder kroen hyggelig stemning, en restaurant med danske retter, en bar, aktivitetsrum, 24-timers reception, gratis internet og parkering, samt adgang til terrasse og have.

Laveste pris fra: 879 kr.

Andre populære kroophold

Sallingsund Færgekro
Hotels.com

Sallingsund Færgekro

3/5

Om det er kærestetur eller getaway med familien, så er Sallingsund Færgekro det rette sted. Kroen er omringet af skov og fjord, så beliggenheden ved Limfjorden er fantastisk. Derudover ligger kroen i gåafstand fra en smuk sandstrand, med udsigt over Limfjorden. På restauranten serveres både danske og franske retter, som alle tilberedes med de bedste råvarer fra den pågældende årstid.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Hotel Hovborg Kro
Hotels.com

Hotel Hovborg Kro

3/5

Hotel Hovborg Kro betegner sig selv som en landevejskro, og det er da muligvis også derfor, at de i 2021 har vundet prisen for Årets business hotel. Det er det perfekte sted at smutte ind forbi på et ophold. I kan vælge forskellige ophold, og hotellets restaurant, med hyggelig belysning, er det perfekte sted at falde til ro efter en længere rejsedag.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

Golf Hotel Viborg
Hotels.com

Golf Hotel Viborg

4/5

Ved de smukke Viborg-søer og med kort afstand til Viborg centrum, ligger Golf Hotel Viborg, hvor du kan nyde en afslappende get-away i Viborg. Med kun ti minutters gang til Viborg Domkirke, er der rig mulighed for at opleve de mest populære seværdigheder i Viborg. Hotellet har sjove aktiviteter til rådighed, som billard, stort indendørs wellness-center eller mulighed for at tage en forfriskende dukkert i den indendørs swimmingpool.

Laveste pris for 2 personer: 1.237 kr.

Hotel Årslev Kro
Hotels.com

Hotel Årslev Kro

3/5

Hotel Årslev Kro er en hyggelig kro, hvor I får alt det, I kan forvente af en autentisk kro; hyggelige værelser med plads til afslapning, behagelige omgivelser, en indbydende restaurant og det hele omgivet af ren nydelse. Det er derfor det perfekte sted til et weekendophold, hvor I skal opvartes og nyde de stille stunder og den komplette ro.

Laveste pris for 2 personer: 738 kr.

Hvalpsund Færgekro
Hotels.com

Hvalpsund Færgekro

3/5

Hos Hvalpsund Færgekro finder I en lokal og autentisk stemning, hvor I med det samme føler jer velkomne. Her har I mulighed for både weekendophold, miniferie, gastronomiske oplevelser og meget mere. Uanset hvad I vælger, får i en dejlig udsigt til Limfjorden, hvor I kan være heldige at se sæler. I kan også tage på udflugter i nærområderne, hvor vandreture, kirker og klostre er velbesøgte. En stor nyhed i 2021 er med fokus på forkælelse, hvor I kan nyde den helt nye terrasse med spafaciliteter udendørs.

Laveste pris for 2 personer: 1.099 kr.

Hotel Kryb I Ly Kro
Hotels.com

Hotel Kryb I Ly Kro

4/5

Når I ankommer til Hotel Kryb I Ly Kro, vil I med det samme opleve, at I er landet det helt rette sted. Udefra er kroen betagende charmerende, og stemningen er som at træde tilbage i tiden, hvor der indenfor venter jer ægte kro-atmosfære. I kan få klassiske, skønne retter på kroens restaurant, og omkring kroen er der fiskepladser, strandpark, golfklub og meget andet.

Laveste pris for 2 personer: 1.076 kr.

Løgstør Parkhotel
Hotels.com

Løgstør Parkhotel

3/5

Hvem gad ikke spabad, dampbad, sauna, indendørs pool og en Á la carte restaurant med internationale retter? Det gider Løgstør Parkhotel i hvert fald godt. Hotellet ligger 10 minutters gang fra Limfjorden og 2 km fra Løgstør centrum. På hotellet finder du den hyggeligste Foxy Pub, som er indrettet og inspireret med engelsk stil og charme.

Laveste pris for 2 personer: 818 kr.

Hotel Ballumhus
Hotels.com

Hotel Ballumhus

3/5

På landet i Sønderjylland ligger Hotel Ballumhus. Blot 14 km derfra ligger Rømø, som er værd og se, når man har booket et ophold på dette hotel. Værelserne har eget tv, egen indgang og en lille terrasse. Restauranten har specialiseret sig i traditionelle danske retter. Små 15 minutters kørsel fra hotellet finder man byerne Skærbæk og Bredebro.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Griffen Spa Hotel
Hotels.com

Griffen Spa Hotel

4/5

Ønsker du at centralt og tæt på Bornholms byliv, skal du booke et ophold hos ”Griffen Spa Hotel”. Alle værelser har opholdsområde og skrivebord. Nogle værelser har balkon med havudsigt. Hotellets gæster har adgang til spa- og wellnesscenter. Det store center på 1000 m² byder på opvarmet indendørs pool, spabad. Behandlinger kan også bestilles. Lufthavnen ligger 7 km fra hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

Hotel Pinenhus
Hotels.com

Hotel Pinenhus

3/5

Hotel Pinenhus henvender sig til alle typer og sammensætninger. Det er et afslappende hotel, hvor der er højt til loftet, og det ligger placeret uden forstyrrelser. Hotellet tilbyder forskellige faciliteter, hvor I kan nyde udsigten fra panoramarestauranten, få noget at drikke på den hyggelige bar og, sidst men ikke mindst, nyde tilværelsen i wellnessområdet. Her er lidt til alle.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Rudbøl Grænsekro
Hotels.com

Rudbøl Grænsekro

3/5

I Nationalparken Vadehavet ligger den hyggelige Rudbøl Grænsekro. Det er den perfekte beliggenhed for naturelskerne, da I er i kort gåafstand fra Rudbøl Sø, marker og dansk natur med spændende dyreliv. Kroen er bevaret i en autentisk og enormt hyggelig stil, og når I har fundet jeg til rette på jeres værelse, vil den skønne kro-atmosfære langsomt sænker sig.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Hotel Menstrup Kro
Hotels.com

Hotel Menstrup Kro

3/5

Hotel Menstrup kro er en smuk og traditionel kro, hvor du kan opleve Næstved fra sin bedste side. Hotellet ligger omkring 8 km fra Bisserup strand i Næstved, og derudover er der kun omkring 10 minutters kørsel til den idylliske strand i Karrebæksminde. Hotellet tilbyder et hav af aktiviteter, som bland andet swimming pool, billard, minigolfbane og cykeludlejning. På restauranten på Hotel Menstrup kro kan du opleve et moderne twist på traditionelle danske retter.

Laveste pris for 2 personer: 833 kr.

Tornøs Hotel
Hotels.com

Tornøes Hotel

3/5

Tornøes Hotel er blevet renoveret ad flere omgange. I træder ind på et hotel, hvor rammerne er bevaret i en gammeldags stil på den absolut mest hyggelige måde. Her finder I både en lækker restaurant, mange værelser samt lokaler til møder og fest. Helt unikt finder I også bryggeriet Kerteminde Bryghus; det eneste af sin slags på et hotel i hele Danmark.

Laveste pris for 2 personer: 1.090 kr.

Hotel Ærø
Hotels.com

Hotel Ærø

4/5

Det historiske Hotel Ærø ligger midt i det historiske Svendborg, hvor det har ligget siden 1889, hvor både sømænd og skibsredere var gæster på hotellet. I den stemningsfyldte restaurant bliver der også serveret smagfulde traditionelle danske retter. Du kan med din partner, nyde den famøse udsigt fra Hotel Ærøs eftertragtede tårnværelse. Der er rig mulighed for at udforske byen med tog- og busstationen, som ligger kun få hundrede meter fra det historiske hotel.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Tambohus Kro & Badehotel
Hotels.com

Tambohus Kro & Badehotel

3/5

Som vindere af Årets værelsesoplevelse 2020, får I en ekstra oplevelse på Tambohus Kro & Badehotel. Vælg et af de flotte værelser, og I har endda mulighed for at købe en samlepakke, hvor I får ophold, morgenbuffet, gourmetmiddag og gratis adgang til wellnessoplevelser. Det er den helt perfekte måde at koble af på, hvor I har mulighed for at nyde hinanden fuldt ud.

Laveste pris for 2 personer: 699 kr.

Agerskov Kro
Hotels.com

Agerskov Kro

3.5/5

Hvis den smukke danske natur er noget for dig, så skal du overveje Agerskov kro næste gang du har brug for en lille getaway med din partner eller familie. Den hyggelige kro ligger i landsbyen Agerskov, som ligger i Sønderjylland, og er rig på historie. I nærheden ligger både Brundtland Golfklub og Arrild Fiskesø, så hvis du kan lide at tilbringe et par timer udenfor, så er Agerskov kro perfekt til dig.

Laveste pris for 2 personer: 1.040 kr.

Giv den gas med et kroophold med musik og dans

Et kroophold med musik og dans er en helt fantastisk oplevelse. Du kan tage til et kroophold i Sønderjylland, hvor de måske trækker lidt på deres tyske naboers tyroler-stil, men du finder også mange andre kroophold, hvor dette er et tema.

I det hele taget findes der utroligt mange kroophold, hvor de har særligt fokus på et enkelt tema. Det er ikke kun kroophold med musik og dans, det kan også være et kroophold med golf for eksempel. I Danmark er der faktisk rigtigt mange, der elsker at spille golf – nok også flere, end du regner med – og hvis du er en af dem, så er det en perfekt weekend for dig – eller måske en hel kroferie, hvor du kan nyde både stemning og sport med familie og venner.

Mange tager også på turneer rundt i Danmark for at spille golf og på den måde prøve de forskellige golfbaner af. Måske er det noget for dig!

Vend tilbage som et nyt menneske – tag på et kroophold fyldt med afslapning

I Danmark arbejder vi hårdt. Vi arbejder på at være gode mennesker, på at være et godt samfund, på at være gode familier og på at være gode kollegaer. Fordi vi arbejder hårdt i så mange aspekter i vores liv, så fortjener vi også at slappe af. Og hvilken bedre måde at slappe af på end med et kroophold med spa?

Kroophold er helt perfekte til danskerne, fordi det er en mulighed for at kombinere alt det, der er bedst. Du kan nyde godt af en spa, du kan nyde musik og dans, du kan nyde selskabet og så meget mere. 

For nogen er det på en kro, der ligger ude på landet omgivet af natur og ro, mens andre foretrækker en kro, der er tættere på bylivet, og for nogle helt tredje er det helt ligegyldigt, fordi et kroophold med musik og dans og spa er nok til at de slet ikke behøver at forlade stedet.

god kro

Kroophold med musik og dans i landets ydre kroge

Danmark består af utroligt meget kyst. Landet er bygget op af en halvø, to store øer og en masse små øer. Derfor handler det om at nyde det! 

Tag for eksempel på et kroophold på Djursland, hvor du virkelig får muligheden for både at mærke havnestemning, gamle bydele, nye bydele, strand og musik og dans. Djursland har alt, hvad hjertet begærer, og de har også noget til dig. Her finder du også kroophold med musik og dans, så du kan give den gas til den lyse morgen, når du holder fri.

FAQ

Hvad koster et kroophold med musik og dans?

Prisen på et kroophold varierer meget alt afhængigt af dine ønsker og behov. Du kan kontakte os for at få et anslag på netop din foretrukne ferie, eller du kan lade dig inspirere af vores hjemmeside.

Findes der kroophold med musik og dans for hele familien?

Kroophold er en type ferie, der kan tilpasses netop dig. Derfor kan du også sagtens tage hele familien med. Kontakt blot din udvalgte kro og aftal nærmere.

Hvad kan jeg lave på et kroophold med musik og dans?

Typisk vil der være masser af muligheder for blot at slappe af, og du vil også finde informationer om de ting, som du kan foretage dig i nærområdet, når du kommer til kroen. Vælger du specifikt et kroophold med musik og dans vil det selvfølgelig være en stor del af din tur.