fbpx

Kroophold Holstebro

Bedste kroophold i Holstebro 2024

Vestjylland er fyldt med sommerhuse – og med god grund! Der er nemlig helt fantastisk natur, og du har også mulighed for at besøge nogle af de byer, der ligger rundt omkring i området. Skulle du ske ikke at være en af de heldige sommerhusejere, så er der dog håb alligevel; du kan nemlig tage på kroophold i Holstebro og få den samme herlige oplevelse med hjem i bagagen.

Denne side indeholder reklamelinks

Small Danish Hotels – gavekort og ophold til julen 🎄🎅

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Køb aldrig online igen uden rabatkoder 🥳

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout. Savier hjælper dig med at finde rabatkoder, tipper dig med bedre priser, og advarer dig mod eventuel svindel. Savier er 100% GRATIS! Læs mere om Savier her:

Go Dream har gavekort til alle anledninger 😍

Go Dream er en dansk oplevelsesgavevirksomhed, der tilbyder et bredt udvalg af gavekort til spændende oplevelser som f.eks. ophold, eventyr, madlavning, wellness, og actionaktiviteter. De gør det nemt at give unikke gaver og skabe mindeværdige oplevelser. Find jeres næste ophold hos Go Dream.

TrueStory

TrueStory er ligesom Go Dream en oplevelsesgavevirksomhed, hvor du kan finde et bredt udvalg af ophold, kurser, spa/wellness, actionaktiviteter osv. De tilbyder særligt mange gourmet- og spaophold i Danmark og Sverige. Så tag helt klart et kig hos TrueStory.

Best Western Royal Holstebro
Hotels.com

Best Western Royal Holstebro

3/5

Best Western Royal Holstebro er et luksuriøst hotel, der ligger ved Den Røde Plads i Holstebro. Samtlige værelser har flot udsigt over Store Åen. Hotellets egen Restaurant Under Klippen byder på smagfulde gourmetretter fra alle verdenshjørner samt udsøgte vine. Receptionen er udsmykket med flotte kunstværker. I bygningen ligger der desuden en natklub, som er populær blandt de unge. Holstebro Badeland ligger kun 5 minutters gang fra hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 806 kr.

Hotel Schaumburg
Hotels.com

Hotel Schaumburg

4/5

Hotel Schaumburg ligger i hjertet af Holstebro, lige ved siden af Rådhustorvet. Schaumburg byder på underholdene aktiviteter, såsom golfbanen som ligger en spytklat væk. Hotellets Restaurant Ekte tilbyder et godt udvalg af lette anretninger. Hotellets bar ved navn Fox & Hounds, byder på et stort udvalg af whiskey og øl. Hotel Schaumburg er super populært blandt par, grundet de mange aktiviteter hotellet byder på.

Laveste pris for 2 personer: 682 kr.

Bed and Breakfast Phønix
Hotels.com

Bed and Breakfast Phønix

2.5/5

I hjertet af Holstebro ligger Bed and Breakfast Phønix. Phønix byder på hyggelige omgivelser med en restaurant fuld af gode smage og dufte, samt fællesareal med tv og wifi. Er man til teater, museer eller golf ligger alle 3 seværdigheder tæt på.

Laveste pris for 2 personer: 770 kr.

Hotel City
Hotels.com

Hotel City

3.5/5

Midt i centrum i Holstebro ligger det 4-stjernede Hotel City, der byder på familievenlige oplevelser. Hotellet tilbyder fællesstue, terrasse og gratis morgenmad til gæsterne. Hotellets værelser er lyse og rummelige med høj kvalitet til lave priser. Uden for hotellet ligger gågaden, hvor der er rig mulighed for indkøbsmuligheder, restauranter m.m. Karup Lufthavn ligger kun 32 km fra hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 580 kr.

Bliv blæst igennem på Vestkysten med et kroophold i Holstebro

Vestjylland har meget at byde på, og det er derfor at Holstebro er det helt rette valg at tage på kroophold i Holstebro. Her får du mulighed for at komme helt ned i gear, mens du opholder dig på de hyggelige værelser og bevæger dig rundt i den gode stemning. Efter en lang tur på stranden, hvor du er blevet blæst godt igennem, kan du komme hjem og få en varm kop kaffe og eller en kop kakao, mens du venter på at aftensmaden bliver færdig.

Har du valgt et kroophold gourmet, så kan du se frem til en aften, hvor smagsløgene i den grad bliver forkælet, og du vil være sikker på at gå i seng med den helt rette følelse i kroppen.

Danmark har mange steder, hvor du kan få stor glæde af et kroophold. Et kroophold på Sjælland kan tilpasses lige netop dine ønsker og behov i en sådan grad, at det vil føles som om, det er skabt præcis til dig. De to ophold vil ikke være noget der kan sammenlignes, men det er i den grad værd at prøve begge af.

nydelige kroophold

Inviter venner og kollegaer med på kroophold i Holstebro til juletid

Julen er en herlig tid, hvor mange af os vælger at tage fri fra arbejde. Er du en af dem, der vælger at tage fri, så du for alvor kan finde tid til at nyde stemningen – og måske også slappe lidt af – så er det måske dig, der skal tage på kroophold med julefrokost i Holstebro. Det er nemlig den perfekte måde at finde julestemningen frem – uanset om det er med familie, venner eller kollegaer.

En julefrokost kan godt få vildt for sig; vi er et folkefærd, der er glade for alkohol, og det er noget, der særligt kan mærkes, når vinteren banker på døren, og julen skal bydes velkommen. Derfor giver det god mening at holde julefrokosten et sted, hvor der ikke er nogen, der skal køre hjem bagefter. Inviter kollegaerne, familien eller vennerne på et kroophold og hold samtidig julefrokosten her. På den måde kan det foregå sikkert, og der er ingen, der behøver at gå på kompromis.

FAQ

Hvad koster et kroophold i Holstebro?

Et kroophold i Holstebro fås til rimelige priser, men det koster selvfølgelig en smule mere. Du kan se nærmere på vores hjemmeside, eller du kan kontakte os for at få et anslag på din fest.

Hvad kan jeg opleve i Holstebro?

Holstebro har en masse spændende ting at byde på, og det vil være nemt at finde frem til diverse seværdigheder. Typisk vil kroen, som du opholder dig på, have mere information om sit område.

Hvor mange dage varer et typisk kroophold i Holstebro?

Et kroophold kan vare en weekend, eller du kan gøre det til en kroferie, der varer i fire dage eller derover.