fbpx

Kroophold Holstebro

Bedste kroophold i Holstebro 2023

Vestjylland er fyldt med sommerhuse – og med god grund! Der er nemlig helt fantastisk natur, og du har også mulighed for at besøge nogle af de byer, der ligger rundt omkring i området. Skulle du ske ikke at være en af de heldige sommerhusejere, så er der dog håb alligevel; du kan nemlig tage på kroophold i Holstebro og få den samme herlige oplevelse med hjem i bagagen.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream Kro- & Hotelophold
Go Dream

Go Dream Gavekort til Kro- & Hotelophold

3/5

Inviter dit livs kærlighed eller en god veninde med på et dejligt kroophold. Med dette Go Dream Gavekort får I nemlig adgang til utallige hyggelige kroer samt hoteller rundt om i hele Danmark. Flere af opholdende inkludere en dejlig middag som kan nydes under jeres kroophold i skønne rammer og i godt selvskab.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Best Western Royal Holstebro
Hotels.com

Best Western Royal Holstebro

3/5

Best Western Royal Holstebro er et luksuriøst hotel, der ligger ved Den Røde Plads i Holstebro. Samtlige værelser har flot udsigt over Store Åen. Hotellets egen Restaurant Under Klippen byder på smagfulde gourmetretter fra alle verdenshjørner samt udsøgte vine. Receptionen er udsmykket med flotte kunstværker. I bygningen ligger der desuden en natklub, som er populær blandt de unge. Holstebro Badeland ligger kun 5 minutters gang fra hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 806 kr.

Hotel Schaumburg
Hotels.com

Hotel Schaumburg

4/5

Hotel Schaumburg ligger i hjertet af Holstebro, lige ved siden af Rådhustorvet. Schaumburg byder på underholdene aktiviteter, såsom golfbanen som ligger en spytklat væk. Hotellets Restaurant Ekte tilbyder et godt udvalg af lette anretninger. Hotellets bar ved navn Fox & Hounds, byder på et stort udvalg af whiskey og øl. Hotel Schaumburg er super populært blandt par, grundet de mange aktiviteter hotellet byder på.

Laveste pris for 2 personer: 682 kr.

Bed and Breakfast Phønix
Hotels.com

Bed and Breakfast Phønix

2.5/5

I hjertet af Holstebro ligger Bed and Breakfast Phønix. Phønix byder på hyggelige omgivelser med en restaurant fuld af gode smage og dufte, samt fællesareal med tv og wifi. Er man til teater, museer eller golf ligger alle 3 seværdigheder tæt på.

Laveste pris for 2 personer: 770 kr.

Hotel City
Hotels.com

Hotel City

3.5/5

Midt i centrum i Holstebro ligger det 4-stjernede Hotel City, der byder på familievenlige oplevelser. Hotellet tilbyder fællesstue, terrasse og gratis morgenmad til gæsterne. Hotellets værelser er lyse og rummelige med høj kvalitet til lave priser. Uden for hotellet ligger gågaden, hvor der er rig mulighed for indkøbsmuligheder, restauranter m.m. Karup Lufthavn ligger kun 32 km fra hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 580 kr.

Bliv blæst igennem på Vestkysten med et kroophold i Holstebro

Vestjylland har meget at byde på, og det er derfor at Holstebro er det helt rette valg at tage på kroophold i Holstebro. Her får du mulighed for at komme helt ned i gear, mens du opholder dig på de hyggelige værelser og bevæger dig rundt i den gode stemning. Efter en lang tur på stranden, hvor du er blevet blæst godt igennem, kan du komme hjem og få en varm kop kaffe og eller en kop kakao, mens du venter på at aftensmaden bliver færdig.

Har du valgt et kroophold gourmet, så kan du se frem til en aften, hvor smagsløgene i den grad bliver forkælet, og du vil være sikker på at gå i seng med den helt rette følelse i kroppen.

Danmark har mange steder, hvor du kan få stor glæde af et kroophold. Et kroophold på Sjælland kan tilpasses lige netop dine ønsker og behov i en sådan grad, at det vil føles som om, det er skabt præcis til dig. De to ophold vil ikke være noget der kan sammenlignes, men det er i den grad værd at prøve begge af.

nydelige kroophold

Inviter venner og kollegaer med på kroophold i Holstebro til juletid

Julen er en herlig tid, hvor mange af os vælger at tage fri fra arbejde. Er du en af dem, der vælger at tage fri, så du for alvor kan finde tid til at nyde stemningen – og måske også slappe lidt af – så er det måske dig, der skal tage på kroophold med julefrokost i Holstebro. Det er nemlig den perfekte måde at finde julestemningen frem – uanset om det er med familie, venner eller kollegaer.

En julefrokost kan godt få vildt for sig; vi er et folkefærd, der er glade for alkohol, og det er noget, der særligt kan mærkes, når vinteren banker på døren, og julen skal bydes velkommen. Derfor giver det god mening at holde julefrokosten et sted, hvor der ikke er nogen, der skal køre hjem bagefter. Inviter kollegaerne, familien eller vennerne på et kroophold og hold samtidig julefrokosten her. På den måde kan det foregå sikkert, og der er ingen, der behøver at gå på kompromis.

FAQ

Hvad koster et kroophold i Holstebro?

Et kroophold i Holstebro fås til rimelige priser, men det koster selvfølgelig en smule mere. Du kan se nærmere på vores hjemmeside, eller du kan kontakte os for at få et anslag på din fest.

Hvad kan jeg opleve i Holstebro?

Holstebro har en masse spændende ting at byde på, og det vil være nemt at finde frem til diverse seværdigheder. Typisk vil kroen, som du opholder dig på, have mere information om sit område.

Hvor mange dage varer et typisk kroophold i Holstebro?

Et kroophold kan vare en weekend, eller du kan gøre det til en kroferie, der varer i fire dage eller derover.